Ειδήσεις » Europa League

06.05.2022 | 12:50

Αν απορείτε γιατί κουνιέται το πλάνο και κάνει εντυπωσιακούς τους πανηγυρισμούς... ιδού η απάντηση! (vid)

Η Ρέιντζερς πήρε την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο κόσμος έκανε ξανά το «Άιμπροξ» ένα πραγματικό φρούριο και ίσως ελάχιστοι να ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του camera-man που έχει πάντοτε το πιο δύσκολο έργο στις αναμετρήσεις. Να στέκεται εκεί που... τα πάντα κουνιούνται, αλλά και από το οποίο προκαλούνται τα πιο εντυπωσιακά πλάνα. 

06.05.2022 | 08:35

Με μαγικό «Άιμπροξ» και Ταβερνίερ, η Ρέιντζερς στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά από 14 χρόνια! (vids)

Η Ρέιντζερς κατάφερε να κάνει την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Λειψία στο «Άιμπροξ» και με το τελικό 3-1 να περάσει στον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη, διεκδικώντας ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια! Μαγικός ο Τζέιμς Ταβερνίερ που είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης φτάνοντας στα 7 τέρματα! 

05.05.2022 | 23:55

Τέλος στο όνειρο του ευρωπαϊκού τελικού για την Γουέστ Χαμ! (vid)

Η αποβολή του Άαρον Κρέσγουελ στο 19ο λεπτό και το γκολ του Μπορέ στο 26’ καταδίκασαν από νωρίς την Γουέστ Χαμ που γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στην «Ντόιτσε Μπανκ Αρίνα» και σε συνδυασμό με την ήττα με 2-1 στο Λονδίνο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

05.05.2022 | 13:14

Οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν σε εκδρομείς της Γουέστ Χαμ με γυαλιά και μπουκάλια, «απάντησαν» με ρίψη σκαμπό οι Άγγλοι (vid)

Οι φίλοι της Γουέστ Χαμ δέχτηκαν επίθεση από οργανωμένους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης το βράδυ της Τετάρτης, πετώντας τους γυαλιά και μπουκάλια, με τους Άγγλους εκδρομείς να απαντούν με ρίψη σκαμπό από την παμπ στην οποία βρίσκονταν.

28.04.2022 | 23:53

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς η «κυρίαρχη» Λέστερ! (vids)

Η Λέστερ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δέχτηκε ένα τέρμα νωρίς από τον Πελεγκρίνι όμως ο Λούκμαν την έβαλε ξανά στο παιχνίδι, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Ιταλία σε μία εβδομάδα.

28.04.2022 | 23:51

Προδόθηκε από τα… δοκάρια η Γουέστ Χαμ, που ψάχνει την υπέρβαση στην Γερμανία!

Σε ένα εκπληκτικό ματς με πολλές φάσεις, καταιγιστικό ρυθμό και τέσσερα δοκάρια, με τα τρία εξ' αυτών να είναι για τους Άγγλους, η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον πρώτο ημιτελικό, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και καλείται να κυνηγήσει την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League επί γερμανικού εδάφους!

28.04.2022 | 16:22

Με οδηγό την ματσάρα του «Άπτον Παρκ» η Γουέστ Χαμ «βλέπει» τελικό! (vid)

Η Γουέστ Χαμ ξέρει πώς να κερδίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όταν αγωνίζεται στην έδρα της και ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου μπορεί να δώσει μεγάλο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Γερμανία.

28.04.2022 | 13:57

Τάμι Έιμπραχαμ: Ο «Βασιλιάς της Ρώμης» που απειλεί την Λέστερ και τον… Τούχελ!

Η Λέστερ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ την Ρόμα του Τάμι Έιμπραχαμ, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει δώσει νέα πνοή στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι και να είναι έτοιμος να δείξει στον πρώην προπονητή του πως ήταν λάθος η επιλογή του να τον κρατήσει εκτός αποστολής από τον τελικό του FA Cup κόντρα στις «αλεπούδες».

15.04.2022 | 12:35

Ο Νομπλ άφησε όλη την ένταση και την συγκίνηση να τον κυριεύσουν στ' αποδυτήρια (pic & vid)

Διανύοντας πλέον την τελευταία του σεζόν στην Γουέστ Χαμ και όντας πιστός στρατιώτης της ομάδας εδώ και 18 χρόνια, ο Μαρκ Νομπλ δεν κατάφερε να συγκρατήση τη συγκίνησή του μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.  

14.04.2022 | 23:50

«Ονειρική» Γουέστ Χαμ στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ με «τριάρα» στη Γαλλία! (vid)

Τα βρήκε σκούρα στα πρώτα λεπτά, όμως όταν πήρε μπρος, η Γουέστ Χαμ πήρε τεράστια νίκη με 3-0 απέναντι στην Λυών στο Γκρουπάμα Στέιντιουμ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρώτου αγώνα (1-1) πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τα «σφυριά» χτύπησαν κυρίως από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν με αρκετή άνεση την άμυνα των Γάλλων και συνεχίζουν την ονειρική τους πορεία στην Ευρώπη.