Ειδήσεις » Europa League

15.09.2022 | 21:34

Επέστρεψε στα γκολ ο Κριστιάνο, πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο μετά από 10 μήνες η Γιουνάιτεντ!

Σοβαρή και έτοιμη να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με μία μεστή εμφάνιση, πέρασε νικηφόρα από τη Μολδαβία με 2-0, στην 2η αγωνιστική του Europa League. Πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος,  πρώτο «διπλό» των Άγγλων στην Ευρώπη μετά από 10 μήνες και παρθενική νίκη για τον Έρικ Τεν Χαγκ με τη νέα του ομάδα, εκτός «Νησιού»!

15.09.2022 | 12:29

Κριστιάνο και Τεν Χαγκ χαμογελαστοί μοιράζουν... ελπίδα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ (vid)

Ένα πλάνο που «έπιασε» τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαγκ από την τελευταία προπόνηση της Γιουνάιτεντ πριν από το παιχνίδι απέναντι στην Σερίφ, προσφέρει ελπίδα στον κόσμο της ομάδας για τη συνέχεια και προς το παρόν αλλοιώνει τις κακές εντυπώσεις αναφορικά με την αβεβαιότητα που υπήρχε για το μέλλον του Πορτογάλου. 

14.09.2022 | 12:36

Μετακινήθηκε το Άρσεναλ – Σίτι για να παίξουν οι Λονδρέζοι με την Αϊντχόφεν

Η Άρσεναλ αποφεύγει την οριστική ακύρωση του ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Αϊντχόφεν, αφού τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στις 20 του Οκτώβρη, με τη βοήθεια και της αναβολής του ντέρμπι με τη Σίτι.  

13.09.2022 | 15:25

Η Άρσεναλ κάνει τα πάντα για να παίξει το ματς με την Αϊντχόφεν και να μην μηδενιστεί

Προσπάθειες να μετακινήσει κάποιο άλλο παιχνίδι ακόμα και τον επόμενο μήνα, προκειμένου να μην αναγκαστεί να μηδενιστεί μετά την αναβολή του ματς με την Αϊντχόφεν για το Europa League κάνει η Άρσεναλ.  

12.09.2022 | 15:31

Αναβολή στο Άρσεναλ - Αϊντχόφεν λόγω αστυνόμευσης!

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν στο Λονδίνο την προσεχή Πέμπτη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ αναβλήθηκε, αφού η Αστυνομία δεν μπορεί να μεριμνήσει για την επαρκή παρουσία ανδρών στο γήπεδο λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

09.09.2022 | 15:05

Ο Μαρκίνιος σκόραρε στο ντεμπούτο του και η Άρσεναλ θυμήθηκε τον… Παναθηναϊκό πριν από 41 χρόνια!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League σημείωσε η Άρσεναλ στην Ζυρίχη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν με 2-1 και να επιστρέφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολυτιμότερος παίκτης τους ήταν ο Μαρκίνιος, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ και «θύμισε» στους Λονδρέζους το ματς με τον Παναθηναϊκό πριν από 41 χρόνια!  

08.09.2022 | 21:37

Ο Μαρκίνιος… έλαμψε και η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από την Ζυρίχη!

Μπορεί η Άρσεναλ να δυσκολεύτηκε για μία ώρα απέναντι στην Ζυρίχη στην Ελβετία, στην 1η αγωνιστική του Europa League, όμως ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της, στην επιστροφή της στην Ευρώπη, επικρατώντας με 2-1 και έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος. Γκολ και ασίστ για τον Βραζιλιάνο που «ξέσπασε» σε κλάματα κατά τους πανηγυρισμούς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους σε ένδειξη πένθους για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

26.08.2022 | 16:17

Άρσεναλ: «Ξυπνά» μνήμες… Invincibles ο Φαν Νίστελροϊ, χαμογέλασε μόλις είδε Ελβετούς στον δρόμο της! (vids)

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει ο χειμώνας της Άρσεναλ στο Europa League, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να συναντά την Αϊντχόφεν, τη Μπόντο Γκλιμτ και τη Ζυρίχη σε φάση ομίλων. Τι σημαίνει αυτό; Πως χαμογελά λόγω… Ελβετών και πως θυμάται το ένδοξο παρελθόν της με τον Ρουντ Φαν Νίστελοϊ απέναντί της!

26.08.2022 | 14:56

Κλήρωση Europa League: Θα δυσκολευτούν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όχι και οι πιο βατές κληρώσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για τους ομίλους του UEFA Europa League. Με Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ και Ζυρίχη οι «κανονιέρηδες», με Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σέριφ και Ομόνοια οι «κόκκινοι διάβολοι».