Ειδήσεις » Europa League

13.04.2023 | 23:57

Μάθημα… αυτοκαταστροφής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα ανοιχτά για την πρόκριση!

Πώς μπορείς να μετατρέψεις μία «ονειρική» εμφάνιση σε «θρίλερ»; Μαθήματα… αυτοκαταστροφής παρέδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με τους «κόκκινους διαβόλους» να βλέπουν το 2-0 να γίνεται… 2-2 σε 10 λεπτά από τη Σεβίλλη, με μεγάλη δόση ατυχίας, και να πηγαίνουν στη ρεβάνς της Ισπανίας στην απόλυτη ισορροπία!  

13.04.2023 | 21:12

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Καζεμίρο ξεκινά ξανά βασικός και δεν σταματούσε να χαμογελάει! (vid)

Στην βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μετά από 1,5 μήνα ο Καζεμίρο, με τον Βραζιλιάνο να μην σταματά να χαμογελάει, κατά την άφιξη της ομάδας του στο «Ολντ Τράφορντ», για το ματς με τη Σεβίλλη.

17.03.2023 | 14:45

Έπρεπε να το περιμένει η Άρσεναλ: 7/7 προκρίσεις η Σπόρτινγκ με Άγγλους!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατάφερε να προκαλέσει οδυνηρό πλήγμα στην Άρσεναλ και να την πετάξει εκτός Γιουρόπα Λιγκ, με τους «κανονιέρηδες» να δείχνουν πως μάλλον δεν μελέτησαν αρκετά όσα είχαν καταφέρει οι Πορτογάλοι πριν από τις μεταξύ τους συναντήσεις τη φετινή σεζόν.  

17.03.2023 | 00:49

«Σοκ» για την Άρσεναλ, πρόκριση της Σπόρτινγκ στα πέναλτι στο Λονδίνο! (vids)

Τεράστια πρόκριση για τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην διαδικασία των πέναλτι στο Βόρειο Λονδίνο, με τους «κανονιέρηδες» να αποκλείονται από τους Πορτογάλους, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Κακό βράδυ για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, που έχασε και τους Σαλιμπά, Τομιγιάσου από το πρώτο εικοσάλεπτο!

16.03.2023 | 21:35

Με τέτοιον Ράσφορντ, πώς να μην προκριθεί με νίκη η Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά; (vids)

Ήταν δεδομένο πως θα τα κατάφερνε και «σφράγισε» πράγματι την πρόκρισή της στους «8» του Europa League, έχοντας και πάλι ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ. Τεράστια νίκη, δεύτερη στη σειρά επί της Μπέτις, με 1-0 αυτή την φορά και η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζει με φόντο τον τίτλο!