Ειδήσεις » Europa League

07.06.2023 | 18:00

Ο Ράις πρέπει να το κάνει όπως ο… Μπόμπι Μουρ στις «χρυσές» ημέρες της ιστορίας της Γουέστ Χαμ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στην Πράγα, για τον τελικό του δεύτερου Europa Conference League στην ιστορία του θεσμού και ο Ντέκλαν Ράις μπορεί να «γράψει» ιστορία. Αρκεί να «μιμηθεί» τον Μπόμπι Μουρ, βλέποντας την εικόνα του 1965, στο Wembley, απέναντι στη Μόναχο 1860.

07.06.2023 | 15:36

Εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ έτοιμο για φιέστα με την επιγραφή «Νικητές του Europa Conference League»! (pic)

Γούρι ή μόλις κατέστρεψαν οποιαδήποτε ελπίδα της ομάδας να πάρει την τύχη με το μέρος της; Όπως και να ‘χει, στους δρόμους του Λονδίνου εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ με ανοιχτή οροφή και με την επιγραφή «νικητές του Europa Conference League» για… παν ενδεχόμενο ενόψει του αποψινού τελικού!  

01.06.2023 | 16:12

Λαμέλα και Χιλ έφυγαν από την Τότεναμ και αμέσως πήραν τρόπαιο!

Η Τότεναμ έχει μονάχα τις αναμνήσεις από το 2008 να εξιστορεί όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κομμάτι των τίτλων. Οι Ερίκ Λαμέλα και Μπράιαν Χιλ, αποχώρησαν την τελευταία διετία από τους Λονδρέζους και κατάφεραν να πάρουν τρόπαιο και δη ευρωπαϊκό, πολύ πιο γρήγορα από την πρώην ομάδα τους…  

01.06.2023 | 15:32

Θα πρέπει να περιμένει για το απόλυτο ρεκόρ ευρωπαϊκών τίτλων ο Έιμπραχαμ…

Δεν κατάφερε τελικά η Ρόμα να κατακτήσει το Europa League και κατά συνέπεια, ο Τάμι Έιμπραχαμ δεν μπόρεσε να «γράψει» ιστορία στα 25 του έτη. Μένει με τους δύο ευρωπαϊκούς του τίτλους και θα πρέπει να αναμένει για το… απόλυτο ρεκόρ, το οποίο φυσικά δεν θα είχε προηγούμενο!  

01.06.2023 | 10:00

Απίστευτη σκηνή: Περίμενε τον Τέιλορ ο Μουρίνιο στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον… βρίζει! (vid)

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε στο φινάλε του τελικού ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος περίμενε τον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον βρίζει μέχρι να μπει στο αυτοκίνητό του.

01.06.2023 | 01:04

Ο Μουρίνιο θα έχανε ένα, η Σεβίλλη ποτέ: Η «Βασίλισσα» του Europa League το έκανε πάλι!

Μόνο η Σεβίλλη στην… διοργάνωσή της, θα μπορούσε να κερδίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο σε τελικό. Μόνο οι Ισπανοί, που έκαναν το 7/7 και διατήρησαν την παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν τον τελικό του Europa League. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και την παράταση, η «ρώσικη ρουλέτα» έμελλε να σηματοδοτήσει την μοναδική ήττα στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο σε τελικό!

19.05.2023 | 10:28

Ξύλο με παίκτες της Γουέστ Χαμ, Ολλανδούς οπαδούς και stewards, αφού δέχθηκαν επίθεση οι οικογένειές τους!

Έξαλλοι οι παίκτες της Γουέστ Χαμ και ασυγκράτητος ο Μπενραχμά που χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του προσπαθώντας να φτάσει στην εξέδρα όπου Ολλανδοί οπαδοί είχαν καταφέρει να βρεθούν και να επιτεθούν σε φίλους και συγγενικά πρόσωπα των παικτών των «σφυριών»!  

18.05.2023 | 23:54

Ζει τ' όνειρο η Γουέστ Χαμ, έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια!

Ιστορικές στιγμές για την Γουέστ Χαμ που έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League της 7ης Ιουνίου! Άντεξε σε συνθήκες πίεσης στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη/Χατζηδιάκου, ανταποκρίθηκε ορθά σε όλα και «χτύπησε» στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-0 (συνολικό σκορ 3-1)! Επόμενος σταθμός... Πράγα και τρόπαιο!  

11.05.2023 | 23:52

Ηρωική ανατροπή και ακόμα πιο κοντά στο όνειρο η Γουέστ Χαμ!

Με come-back μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ έκανε το πρώτο βήμα για την παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια! Επιβλήθηκε 2-1 της Άλκμααρ των Χατζηδιάκου/Παυλίδη στο Λονδίνο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και απέχει πλέον 90', από το παιχνίδι της 7ης Ιουνίου στην Πράγα για το τρόπαιο του Europa Conference League!