Ειδήσεις » Europa League

09.03.2023 | 18:58

Ανησυχία στην Άρσεναλ - Εκτός ο Έντεγκααρντ με τη Σπόρτινγκ, παρότι ήταν στην αποστολή!

Σε rotation προχωρά η Άρσεναλ στο πρώτο ματς της φάσης των «16» απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ντεμπούτο για τον Κίβιορ, έξι αλλαγές, αλλά και ανησυχία για την απουσία από την αποστολή του Μαρτίν Έντεγκααρντ, παρότι βρέθηκε στην Πορτογαλία!

24.02.2023 | 13:22

Κόντρα στον Μπεγιερίν της Σπόρτινγκ η Άρσεναλ, με Μπέτις η Γιουνάιτεντ!

«Βατές» μοιάζουν οι κληρώσεις για τη φάση των «16» του Europa League για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Λονδρέζους να συναντούν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι «κόκκινοι διάβολοι» τη Μπέτις με τη ρεβάνς στην Ισπανία! Θέλουν αμφότερα ματς προσοχή, με τους Άγγλους πάντως να λογίζονται ως φαβορί.

24.02.2023 | 12:53

Η Γιουνάιτεντ «έσβησε» και τα πέντε γκολ της Ρεάλ κόντρα στη Λίβερπουλ

Ακόμα κι αν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε ακόμα μια τεράστια ανατροπή, από αυτές που πλέον συνηθίζει και με τις οποίες απαγορεύει σε όλους να την ξεγράψουν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα την έβαλε ξανά από κάτω και συνεχίζει ως η κορυφαία σε νίκες στα τοπ – 5 πρωταθλήματα!  

24.02.2023 | 12:00

Φρεντ: Τον υποτιμούν, αλλά θα είναι πάντα παρών όταν χρειαστεί! (vids)

Έχει μάθει να επιβιώνει μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης ο Φρεντ. Αυτό συνάντησε άλλωστε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αυτές τις συνθήκες προσαρμόστηκε και έτσι πορεύεται. Κάτι βραδιές όμως, όπως αυτή κόντρα στη Μπαρτσελόνα, είναι ιδανικές για να κάνει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό να του ζητήσει έστω μία… συγγνώμη. Την αξίζει!

23.02.2023 | 23:53

Πιστέψτε το πλέον όλοι: Η Γιουνάιτεντ είναι ξανά εδώ! (vids)

Πώς μπορείς να την αμφισβητήσεις πλέον; Πώς γίνεται να μην αντιλαμβάνεσαι πως επέστρεψε; Με «όπλο» το «Ολντ Τράφορντ» και… μαέστρο τον Έρικ Τεν Χαγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα, χάρη στο γκολ του Άντονι που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στους «16» του Europa League, με ανατροπή, ακόμη και χωρίς… Ράσφορντ - που δεν σκόραρε - οι γηπεδούχοι!