Ειδήσεις » Europa League

24.02.2023 | 12:00

Φρεντ: Τον υποτιμούν, αλλά θα είναι πάντα παρών όταν χρειαστεί! (vids)

Έχει μάθει να επιβιώνει μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης ο Φρεντ. Αυτό συνάντησε άλλωστε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αυτές τις συνθήκες προσαρμόστηκε και έτσι πορεύεται. Κάτι βραδιές όμως, όπως αυτή κόντρα στη Μπαρτσελόνα, είναι ιδανικές για να κάνει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό να του ζητήσει έστω μία… συγγνώμη. Την αξίζει!

23.02.2023 | 23:53

Πιστέψτε το πλέον όλοι: Η Γιουνάιτεντ είναι ξανά εδώ! (vids)

Πώς μπορείς να την αμφισβητήσεις πλέον; Πώς γίνεται να μην αντιλαμβάνεσαι πως επέστρεψε; Με «όπλο» το «Ολντ Τράφορντ» και… μαέστρο τον Έρικ Τεν Χαγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα, χάρη στο γκολ του Άντονι που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στους «16» του Europa League, με ανατροπή, ακόμη και χωρίς… Ράσφορντ - που δεν σκόραρε - οι γηπεδούχοι!

20.02.2023 | 19:46

Γουίγκαν: Με τον Κόλο Τουρέ ξέχασε να… κερδίζει, χωρίς αυτόν πιστεύει στη σωτηρία!

Την ανοδική της πορεία, επί ηγεσίας Σον Μαλόνι, επιβεβαίωσε η Γουίγκαν, μετά το 0-0 στο «DW Stadium», απέναντι στη Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, μένοντας αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι! Κάτι ανάλογο, δεν είχε συμβεί ποτέ φυσικά με τον Κόλο Τουρέ, ο οποίος απολύθηκε σε λιγότερο από δύο μήνες.

17.02.2023 | 13:10

Τσάβι: «Θα μπορούσε αυτό το ματς να είναι τελικός Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τσάβι αντιλαμβάνεται το μεγαλείο των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπορεί οι δύο ομάδες να παλεύουν για να βρεθούν στους «16» του Europa League, ωστόσο, ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.  

17.02.2023 | 10:55

Ο Καζεμίρο με ένα βλέμμα προσπάθησε να βάλει τον Γκάβι στη θέση του… (vid)

Ο μικρός με το θράσος και την μαχητικότητά του, πήγε να τα βάλει με τον Καζεμίρο, εκείνος όμως του έδειξε πως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο να κοντράρει στα ίσια παίκτες που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα…  

16.02.2023 | 21:40

Απίθανη παράσταση στο «Καμπ Νόου», ισοπαλία με μόχθο για την Γιουνάιτεντ (vids)

Με το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης να είναι... τρελό και τρομερό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την ανατροπή εντός 7 λεπτών, έμεινε στο τελικό 2-2 με την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα Playoffs του Europa League! Στα 22 τέρματα έφτασε ο μαγικός Ράσφορντ, ισοφαρίζοντας την κορυφαία του επίδοση, καθοριστικός και ο Ντε Χέα όταν χρειάστηκε. 

07.11.2022 | 14:15

Σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Γιουνάιτεντ στα Playoffs του Γιουρόπα Λιγκ!

Τεράστια πρόκληση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλει να συνεχίσει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, αφού στα Playoffs καλείται να κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα του Τσάβι και του Λεβαντόφσκι! Στη Βαρκελώνη το πρώτο ματς!