Ειδήσεις » Europa League

20.02.2023 | 19:46

Γουίγκαν: Με τον Κόλο Τουρέ ξέχασε να… κερδίζει, χωρίς αυτόν πιστεύει στη σωτηρία!

Την ανοδική της πορεία, επί ηγεσίας Σον Μαλόνι, επιβεβαίωσε η Γουίγκαν, μετά το 0-0 στο «DW Stadium», απέναντι στη Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, μένοντας αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι! Κάτι ανάλογο, δεν είχε συμβεί ποτέ φυσικά με τον Κόλο Τουρέ, ο οποίος απολύθηκε σε λιγότερο από δύο μήνες.

17.02.2023 | 13:10

Τσάβι: «Θα μπορούσε αυτό το ματς να είναι τελικός Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τσάβι αντιλαμβάνεται το μεγαλείο των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπορεί οι δύο ομάδες να παλεύουν για να βρεθούν στους «16» του Europa League, ωστόσο, ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.  

17.02.2023 | 10:55

Ο Καζεμίρο με ένα βλέμμα προσπάθησε να βάλει τον Γκάβι στη θέση του… (vid)

Ο μικρός με το θράσος και την μαχητικότητά του, πήγε να τα βάλει με τον Καζεμίρο, εκείνος όμως του έδειξε πως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο να κοντράρει στα ίσια παίκτες που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα…  

16.02.2023 | 21:40

Απίθανη παράσταση στο «Καμπ Νόου», ισοπαλία με μόχθο για την Γιουνάιτεντ (vids)

Με το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης να είναι... τρελό και τρομερό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την ανατροπή εντός 7 λεπτών, έμεινε στο τελικό 2-2 με την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα Playoffs του Europa League! Στα 22 τέρματα έφτασε ο μαγικός Ράσφορντ, ισοφαρίζοντας την κορυφαία του επίδοση, καθοριστικός και ο Ντε Χέα όταν χρειάστηκε. 

07.11.2022 | 14:15

Σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Γιουνάιτεντ στα Playoffs του Γιουρόπα Λιγκ!

Τεράστια πρόκληση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλει να συνεχίσει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, αφού στα Playoffs καλείται να κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα του Τσάβι και του Λεβαντόφσκι! Στη Βαρκελώνη το πρώτο ματς!  

04.11.2022 | 14:58

Γουέστ Χαμ, σαν να λέμε… Μπάγερν Μονάχου: H μοναδική ομάδα σε Europa League και Conference με 18 βαθμούς!

Το καλύτερό της πρόσωπο έχει φροντίσει να αναδείξει στην Ευρώπη η Γουέστ Χαμ, με το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες να ολοκληρώνει το Europa Conference League με 18 βαθμούς και να αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο που προκρίθηκε με 6Χ6, τόσο από την 3η τη τάξει διοργάνωση, όσο και από το Europa League!  

04.11.2022 | 12:32

Ο Τεν Χαγκ έθεσε το στόχο: «Πάμε να πάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ από την πρώτη του σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για την ευρωπαϊκή διαδρομή της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, αντιμετωπίζοντας με προσοχή κάθε επόμενη πρόκληση.  

04.11.2022 | 11:59

Ο Μπρούνο μίλησε περίεργα για τον Γκαρνάτσο: «Δεν είχε σωστή συμπεριφορά…» (vid)

Άνευ λόγου και αιτίας ο Μπρούνο Φερνάντες ουσιαστικά δεν άφησε τον Γκαρνάτσο να χαρεί το πρώτο του γκολ με την Γιουνάιτεντ και έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά του νεαρού το καλοκαίρι, προτού τελικά πάρει ευκαιρίες και βελτιώσει την νοοτροπία και την εικόνα του…