Ειδήσεις » Europa League

04.11.2022 | 12:32

Ο Τεν Χαγκ έθεσε το στόχο: «Πάμε να πάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ από την πρώτη του σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για την ευρωπαϊκή διαδρομή της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, αντιμετωπίζοντας με προσοχή κάθε επόμενη πρόκληση.  

04.11.2022 | 11:59

Ο Μπρούνο μίλησε περίεργα για τον Γκαρνάτσο: «Δεν είχε σωστή συμπεριφορά…» (vid)

Άνευ λόγου και αιτίας ο Μπρούνο Φερνάντες ουσιαστικά δεν άφησε τον Γκαρνάτσο να χαρεί το πρώτο του γκολ με την Γιουνάιτεντ και έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά του νεαρού το καλοκαίρι, προτού τελικά πάρει ευκαιρίες και βελτιώσει την νοοτροπία και την εικόνα του…  

03.11.2022 | 23:54

Άνετες κορυφές για Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ

Το απόλυτο των νικών για τις αγγλικές ομάδες αυτή την εβδομάδα, με την κατάληψη ακόμα δυο κορυφών, ολοκλήρωσαν οι Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ. Οι «κανονιέρηδες» επιβλήθηκαν 1-0 της Ζυρίχης στο Λονδίνο για το Γιουρόπα Λιγκ μη αφήνοντας ελπίδες στην Αϊντχόφεν για την 1η θέση. Με το 6x6 πέρασαν και στην επόμενη φάση του Conference League τα «σφυριά» μετά το 3-0 στο Βουκουρέστι απέναντι στην Στεάουα.  

03.11.2022 | 21:40

Ο Κριστιάνο έκανε πράξη το όνειρο... ζωής του Γκαρνάτσο, αλλά η νίκη δεν έφερε πρωτιά για τη Γιουνάιτεντ! (vids)

Μπορεί ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο να πραγματοποίησε ένα από τα παιδικά του όνειρα επί ισπανικού εδάφους, σκοράροντας έπειτα από ασίστ του αγαπημένου του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως το τελικό 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Europa League. Τρίτο clean sheet για τους «κόκκινους διαβόλους», που πλέον έχουν στο νου τους πως κλήρωση με μία εκ των Γιουβέντους ή Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση, δεν αποτελεί μακρινό σενάριο!

27.10.2022 | 21:38

Άφησε ανοιχτή την πρωτιά η Άρσεναλ (vids)

Η Αϊντχόφεν έδειξε στην Άρσεναλ ότι μπορεί να γίνει κακός μπελάς και οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 2-0 στην 5η αγωνιστική του Europa League, αποτυγχάνοντας να κλειδώσουν την πρωτιά του Α' γκρουπ. Φέερμαν και Λουκ Ντε Γιόνγκ τα γκολ των Ολλανδών, οι οποίοι είδαν άλλα δυο τέρματά τους στο πρώτο μέρος να μην μετρούν!  

20.10.2022 | 21:52

Αυτή η Άρσεναλ είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για νίκες! (vid)

Με άνεση, πολλές ευκαιρίες, αλλά μονάχα ένα γκολ απέναντι στην Αϊντχόφεν (1-0), η Άρσεναλ θα βρίσκεται στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 4x4 που σημείωσε στο «Έμιρεϊτς». Η φόρα των «κανονιέρηδων» δεν έχει τέλος (13 νίκες σε 14 ματς), με την ομάδα του Αρτέτα να χαίρεται τα παιχνίδια της και να έχει μετατραπεί φέτος σε... serial winner.  

13.10.2022 | 23:56

Νικήθηκε στο 93’ ο Ουζόχο από τον ΜακΤόμινεϊ και απέφυγε το «κάζο» η Γιουνάιτεντ – Απόλυτη η Γουέστ Χαμ! (vids)

Μπορεί η Ομόνοια να άντεξε για 93 λεπτά και να βρέθηκε μία «ανάσα» από μία ιστορική ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε έστω και στο φινάλε να πάρει το τρίποντο, με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ στην τελευταία φάση, που διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Μέχρι τότε, καμία από τις 24 τελικές των γηπεδούχων δεν πήγε στα δίχτυα, με τον γκολκίπερ των Κύπριων, Φρανσίς Ουζόχο, να κάνει το ματς της ζωής του με 12 αποκρούσεις! Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ έκανε το απόλυτο στον 2ο όμιλο του Europa Conference League, επικράτησε με 2-1 της Άντερλεχτ εύκολα και «κλείδωσε» πρόκριση και πρωτιά, με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.  

13.10.2022 | 21:35

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το 3x3 της Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ του Αρτέτα μαθαίνει να κλειδώνει παιχνίδια ακόμα και με ένα γκολ, δίχως ν' ανησυχεί ιδιαίτερα όταν σκοπεύει να ηρεμήσει τελείως ένα παιχνίδι. Κάπως έτσι συνέβη και στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ, την οποία οι Λονδρέζοι νίκησαν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Μπουκάγιο Σάκα για να συνεχίσουν με το απόλυτο στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. 

07.10.2022 | 09:00

Προσπάθησε ο Κριστιάνο, αλλά δεν τον θέλει ούτε η τύχη! (vid)

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει τα 700 γκολ καριέρας, με τον Πορτογάλο να χάνει μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 77ο λεπτό του ματς με την Ομόνοια, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, παρότι η εστία ήταν ανυπεράσπιστη!

06.10.2022 | 23:52

Αυτή η Άρσεναλ κάνει τη νίκη... συνήθεια (vids)

Το 2x2 και με σχετική άνεση έκανε η Άρσεναλ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ σκοράροντας από πολύ νωρίς απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ στο «Έμιρεϊτς» για να επικρατήσει με το τελικό 3-0. Άλλαξε όλη την ομάδα ο Μικέλ Αρτέτα, οι Ενκέτια, Χόλντινγκ και Βιέιρα τα γκολ των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ, το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του ηγέτη, Τζάκα.