Ειδήσεις » Best of the rest

02.03.2024 | 20:19

Ο Τσιμίκας είναι ο… ορισμός του κόσμου της Λίβερπουλ: Πώς αντέδρασε στο γκολ του Νούνιες; (vids)

Δείτε την αντίδραση του Κώστα Τσιμίκα, μόλις η μπάλα πήγε στα δίχτυα της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ντάργουιν Νούνιες. Ο ορισμός του «Scouser» από τον Έλληνα στο «Σίτι Γκράουντ»!

28.02.2024 | 17:50

Απίθανο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε τον Τελ, αν ο Τούχελ… έμενε στην Μπάγερν το καλοκαίρι!

Και όμως, οι Γερμανοί πιστεύουν πως ισχύει! Ο Τόμας Τούχελ καθόριζε, δίχως να το γνωρίζει, τη μεταγραφή του Τελ από την Μπάγερν Μονάχου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αφού αποχωρεί από τους Βαυαρούς, ο ποδοσφαιριστής μένει στην Bundesliga!

28.02.2024 | 11:12

Κομφετί – Ιμπραΐμα Κονατέ, άσος… ξανά και ξανά! (vid)

Φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από το 2022. Πάλι έκανε το ίδιο λάθος που ήταν αποτέλεσμα ενθουσιασμού. Ο Ιμπραΐμα Κονατέ… ηττήθηκε ξανά από τα κομφετί στο τελετουργικό της απονομής του Λιγκ Καπ στη Λίβερπουλ, το βράδυ της Κυριακής.  

27.02.2024 | 19:36

Η 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ μέσα απ' τα μάτια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (vid)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σχολιάζει όσα συνέβησαν στην 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη φοβερή κατάσταση που επικρατεί στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και το τρομερό πέρασμα της Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα από το «Ολντ Τράφορντ». 

27.02.2024 | 16:09

Η Λίβερπουλ πήρε το Λιγκ Καπ, αλλά θα είναι στο επόμενο Champions League - Τι γίνεται τώρα στη μάχη για την Ευρώπη;

Η Τσέλσι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ θα βρισκόταν ούτως ή άλλως στην πρώτη τετράδα, και το επόμενο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αγχώθηκε» και τα δεδομένα για τις αγγλικές ομάδες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, της επόμενης σεζόν, φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί. Πιθανό το σενάριο τεσσάρων ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο 5ος στο Europa League και ο 6ος στο Europa Conference League. Εκτός και αν η Μπράιτον, η Γουέστ Χαμ ή η Άστον Βίλα, κατακτήσουν κάτι από τα δύο… Προς το παρόν όμως, η Αγγλία είναι 3η στο ranking και οι αποκλεισμοί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, «στοιχίζουν»!  

26.02.2024 | 10:41

Μια φωτογραφία... βγαλμένη απ' τα σπλάχνα της Λίβερπουλ (vid)

Το έζησαν, πήραν την πρώτη γερή εμπειρία, την κρατούν ως κειμήλιο και ως οδηγό για ό,τι μπορεί να έρθει στο μέλλον. Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ λίγο μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Λιγκ Καπ, έβγαλαν μια φωτογραφία που σε μερικά χρόνια θα τους εξιστορεί το ξεκίνημα μιας διαδρομής που θα μοχθήσουν για να την κάνουν λαμπερή.