Ειδήσεις » Best of the rest

19.03.2024 | 18:13

«Στα mind games, να απαντάς με τον ίδιο τρόπο»: Ισχύει ο τραυματισμός του Γκάμπριελ της Άρσεναλ;

Είναι όντως τραυματίας ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες ή η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα «παίζει» με το μυαλό της Μάντσεστερ Σίτι, 13 ημέρες προτού τη συναντήσει; Όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά». Αλλά ας μην ξεχνάμε, πως αρκετοί παίκτες των «κανονιέρηδων» έμειναν στο Βόρειο Λονδίνο, ύστερα από προτροπή του Μικέλ Αρτέτα!

17.03.2024 | 11:21

Από αλλού το περίμεναν στη Λούτον, από αλλού τους ήρθε: Ο Μπέρι πρόλαβε τον Μπανζού! (vid)

Άλλος... τερμάτισε το ποδόσφαιρο με τις ανόδους και την παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, άλλος κατάφερε να σκοράρει με τη φανέλα της Λούτον σε καθένα από τα επαγγελματικά «στρώματα» του ποδοσφαίρου της Αγγλίας! Ο Μπέρι με το γκολ του στο 1-1 απέναντι στη Φόρεστ, πρόλαβε τον Μπανζού και έγινε ένας από τους μεγάλους ήρωες της ομάδας του Ρομπ Έντουαρντς.  

16.03.2024 | 21:50

Ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Γιουνάιτεντ: Το απόλυτο ρεκόρ του FA Cup η Μάντσεστερ Σίτι!

Ούτε η πολυνίκης του θεσμού με 14 κατακτήσεις, η Άρσεναλ, ούτε η Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αποτελούν παραδοσιακές «δυνάμεις» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μόνο η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα! Ποιο ρεκόρ λοιπόν, κατέρριψαν οι «πολίτες», μετά την πρόκρισή τους στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας;

15.03.2024 | 10:52

Μετά τη γκολάρα, ο Κούντους, πήρε… σκαμπό για να κάνει τον κλασσικό πανηγυρισμό του!

Είναι από τους πιο… cold πανηγυρισμούς στην Ευρώπη και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για να τον κάνει. Ο Μοχάμεντ Κούντους το πήγε ένα βήμα παραπέρα στο θρίαμβο (5-0) της Γουέστ Χαμ επί της Φράιμπουργκ και πήρε μέχρι και… σκαμπό για να κάνει την κλασσική του κίνηση μετά το σκοράρισμα.  

14.03.2024 | 16:48

«Έχω καρκίνο, αλλά μη λυπάστε…»: Όλη η ζωή του Σβεν – Γκόραν Έρικσον σε ντοκιμαντέρ! (vid)

Ο Σβεν – Γκόραν Έρικσον άνοιξε την καρδιά και το μυαλό του και επιτρέπει σε ολόκληρο τον κόσμο να μάθει πράγματα για τη ζωή του, αλλά και για την κατάστασή του μετά τη διάγνωση με το τελευταίο στάδιο καρκίνου… Το ντοκιμαντέρ είναι προϊόν της Amazon Prime…  

14.03.2024 | 14:39

Ο Αθπιλικουέτα έκανε την ηγετική ομιλία πριν τα πέναλτι και ο κόσμος της Τσέλσι βούρκωσε… (vid)

Ηγέτης, ενωτικός, βάζοντας πάντοτε πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και των «μαχητών» που έχει δίπλα του. Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έδειξε την αρχηγική του προσωπικότητα πριν την έναρξη της διαδικασίας στη ρεβάνς της Ατλέτικο με την Ίντερ και ο κόσμος της Τσέλσι αναπόλησε το παρελθόν…  

14.03.2024 | 12:38

Η συνέντευξη του Χόιλουντ και τα μηνύματα που προκάλεσαν «σοκ»: «Δεν μπορείς να έρθεις στο «Ολντ Τράφορντ!»

«Πανικός» επικρατεί εδώ και περίπου 30 ημέρες στα social media, μίας σελίδας φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Youtube, με αφορμή μία συνέντευξη του Ράσμους Χόιλουντ, που κατακρίθηκε από τους συμπαίκτες του. Μηνύματα «τρόμου», απειλές κατά του ιδιοκτήτη του καναλιού, αστυνομικές έρευνες και ένα «Ολντ Τράφορντ» που… βράζει!

13.03.2024 | 20:25

Και όμως, ο Ράγια δεν έπεσε τυχαία, 4 φορές στην ίδια γωνία: Η απόφαση που… έσωσε την Άρσεναλ! (vids)

Είχε αποκρούσει τέσσερα πέναλτι στην επαγγελματική του καριέρα. Και μέσα σε ένα βράδυ, το 7ο δικό του σε επίπεδο Champions League, αύξησε κατά… δύο την επίδοσή του. Αλλά με έναν μοναδικό τρόπο. Πέφτοντας στην αγαπημένη του γωνία. Τέσσερις φορές. Απίθανο στατιστικό για τον Νταβίντ Ράγια, στο τεράστιο βράδυ της Άρσεναλ στα «αστέρια»!