Ειδήσεις » Best of the rest

02.04.2024 | 18:40

«Μόνο έναν από τη Γιουνάιτεντ θα έπαιρνα στη Λίβερπουλ»: Ξεκάθαρος ο Κάραγκερ, «όχι» στον Ράσφορντ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ το είπε ξεκάθαρα. Όχι τον Μάρκους Ράσφορντ, αλλά κάποιον άλλον. Έναν νεότερο. Έναν «μικρό» σούπερσταρ. Τον μοναδικό δηλαδή παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα μπορούσε να δει με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο μέλλον!

01.04.2024 | 10:59

Ο Πεπ χώριζε τους Γκάμπριελ και Χάαλαντ και ο Ράις ήθελε να τους δει να τσακώνονται! (vid)

Φοβερό στιγμιότυπο με την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ, όταν οι Γκάμπριελ και Χάαλαντ έδειξαν διάθεση να καυγαδίσουν και ο Ράις γελώντας φάνηκε να λέει στον Πεπ να τους αφήσει να πιαστούν στα χέρια!  

31.03.2024 | 20:55

Με αυτόν τον αρχηγό, η Άρσεναλ θέλει ΜΟΝΟ τον τίτλο: Η δήλωση που τους συσπείρωσε μετά την ισοπαλία!

Αυτή είναι νοοτροπία νικητή. Αυτό πάει να πει «δεν συμβιβάζομαι». Για τον λόγο αυτόν ο Μαρτίν Έντεγκααρντ είναι ο αρχηγός της Άρσεναλ. Απίστευτη δήλωση, λίγα λεπτά μετά το 0-0 στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

30.03.2024 | 17:55

Αζάρ, Κόστα, Φάμπρεγας και... Πάλμερ: Τι κατάφερε πάλι ο θαυματουργός μεσοεπιθετικός! (vid)

Ο Κόουλ Πάλερ σκόραρε στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Μπέρνλι, έφτασε στα 12 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ όντας αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μεταγραφή των «μπλε» για τη φετινή σεζόν και παράλληλα έβαλε τ' όνομά του σε μια ειδική κατηγορία με ... ιερά τέρματα της ιστορίας του λονδρέζικου κλαμπ!  

30.03.2024 | 16:01

Είμαστε 12 χρόνια… μπροστά: Ο Κούντους και το ball boy που του είπε «όχι», θα παίζουν σκάκι σαν τον Αζάρ! (vid)

Το όνομά του δεν το ξέρουμε ακόμη. Θα το μάθουμε σε μερικά χρόνια. Ίσως το… 2036. Σε μία παρτίδα σκάκι. Να κάθεται απέναντι από τον Κούντους και να συζητούν για εκείνο το «όχι» που του είπε σε ένα Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ. Υπέροχο…

29.03.2024 | 11:17

Σαν παιδιά: «Σόμπο» και Ντίας έπαιζαν μπάλα στο γυμναστήριο και αδιαφόρησαν για τον «μπαμπά» Σαλάχ (vid)

Ο τρόπος που απολαμβάνουν τη συνύπαρξή τους και τη δουλειά στο Kirkby, είναι πραγματικά αξιοζήλευτος. Ακόμα κι αν ο Σαλάχ στην προκειμένη ενήργησε ως… μπαμπάς, οι Σόμποσλαϊ και Λουίς Ντίας έδειξαν γιατί… παραμένουν παιδιά!  

27.03.2024 | 17:54

Δοκάρι και μέσα ήρωες, δοκάρι και έξω... άχρηστοι, γιατί δεν μάθαμε ποτέ πως ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο, υπάρχει και το γκρι!

Η επόμενη μέρα μίας αποτυχίας, γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τέτοια είναι, φέρνει στο μυαλό την αιώνια ρήση του Τσόρτσιλ πως η νίκη έχει πολλούς πατεράδες αλλά η ήττα θα είναι πάντα ορφανή! Φυσικά και η κριτική των προπονητών του καναπέ και του football manager, έρχεται πάντα την επόμενη μέρα να προστεθεί στο εθνικό σπορ της χώρας μας, την διχόνοια. Ένα πέρασμα στη ζούγκλα των social media σε κάνει να καταλάβεις πως σε αυτή την χώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι πάντα η δυσκολία να καταλάβουμε πως ανάμεσα στο κατάμαυρο και το κάτασπρο, υπάρχει και το γκρι! Και η ισοπέδωση ή η αποθέωση απέχουν πάντα ένα δοκάρι και μέσα ή ένα δοκάρι και έξω στο ποδόσφαιρο!

27.03.2024 | 10:19

Έγινε εθνικός ήρωας ο Μούντρικ με το γκολ που έστειλε την Ουκρανία στο Euro 2024! (vid)

Ο σταρ της Τσέλσι οδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα γήπεδα της Γερμανίας! Με γκολ στο 84ο λεπτό, ο Μικάιλο Μούντρικ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ουκρανία κόντρα στους Ισλανδούς και με το 2-1 στον τελικό των μπαράζ έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το ποδόσφαιρο της χώρας του.