Αρθρογραφία » The Story

19.03.2024 | 14:17

Ένας «έρωτας» που δεν περίμενε κανείς: Ο Σερ Άλεξ επίτιμο μέλος της Άιντραχτ! (vid)

Την παρακολούθησε στον τελικό του ’60 και τη θαύμασε. Εκείνες οι εικόνες στον τελικό του «Άιμπροξ», αλλά και νωρίτερα στα ημιτελικά με τη Ρέιντζερς, τον έκαναν να τη ξεχωρίσει. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να περίμενε κάτι … παραπάνω από μισό αιώνα, αλλά πλέον είναι επίτιμο μέλος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!  

18.03.2024 | 19:00

Ο Μπρούνο στόπερ και ο ΜακΤόμινεϊ ασίστ με... ένα πόδι: Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από μια πρόκριση!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ με τις αλχημείες που έκανε στον προημιτελικό της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, ρίσκαρε πολύ, αλλά η ζαριά που έριξε τον δικαίωσε. Και σε αυτό συνέβαλε και ο τρόπος που οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του ματς και στις ασυνήθιστες οδηγίες του, συνεχίζοντας στο ντέρμπι με τρομερό σθένος για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ».  

18.03.2024 | 14:35

Έτσι οι οπαδοί της Τσέλσι ξέχασαν τα προβλήματα: Η μαγική ασίστ του Πάλμερ και το φοβερό σουτ του Μαντουέκε (vids)

Ο Κόουλ Πάλμερ συνέχισε τα φετινά... τρελά του με τον τρόπο που έβγαλε την ασίστ για το τρίτο και καθοριστικό γκολ της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ, ενώ, το φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Μαντουέκε για το τελικό 4-2 έκανε τους οπαδούς των «μπλε» έστω και στιγμιαία να «ξαναζεσταθούν» και να πανηγυρίσουν. 

17.03.2024 | 20:21

H τελευταία στιγμή του Κλοπ στο Κύπελλο Αγγλίας: Σαν από… παραμύθι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντιαλό! (vids)

Κόρνερ για τη Λίβερπουλ, ευκαιρία για τέταρτο γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» και… αποφυγή των πέναλτι. Και αντί αυτού του σεναρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει στην «κόντρα» και διαμορφώνει την τελευταία στιγμή της καριέρας του Γιούργκεν Κλοπ στο Κύπελλο. Σαν από… παραμύθι!

17.03.2024 | 16:35

«Μαουρίτσιο, δεν ξέρεις τι κάνεις»: Ο κόσμος της Τσέλσι ενάντια στον Ποτσετίνο!

Πρώτη φορά το «Στάμφορντ Μπριτζ» έστειλε τόσο ηχηρό μήνυμα προς τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέποντας γι' ακόμα μια φορά την Τσέλσι να βγάζει προβλήματα και να μην καταφέρνει να επιβληθεί στον αντίπαλο...  

17.03.2024 | 15:53

Τι είναι το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ; Η φάρσα του 2009, η «Έμμα», εννέα ώρες οδήγηση και μία πισίνα!

Την έλεγαν «Έμμα», ήταν πολύ όμορφη, αυτός ήταν χωρισμένος και ξεκίνησαν να μιλούν. Αποφάσισε να οδηγήσει 400 χιλιόμετρα και να πάει από το Σέφιλντ στη Σκωτία για να την συναντήσει. Δεν την βρήκε ποτέ. Εκεί ήταν οι… φίλοι του, που είναι Λίβερπουλ. Και κάθε χρόνια, μία φορά, η εν λόγω ιστορία αναβιώνει, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την συναντά. Πέρασαν 15 χρόνια, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

17.03.2024 | 10:36

Ο φοβερός Μουνίζ κάνει τη Φούλαμ ν' αδιαφορεί για τα 4 εκατ. του Μπρόγια!

Χαλάλι! Με αυτή τη λέξη απαντούν στη Φούλαμ για την κατάσταση με την Τσέλσι και τον Μπρόγια, από τη στιγμή που βλέπουν τα μαγικά του Μουνίζ και τα γκολ που έχει πετύχει από τις ... αρχές του Φλεβάρη!  

16.03.2024 | 14:22

Απίστευτο: Γιατί η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ έκανε προθέρμανση με κάλτσες της… Τσέλσι;

Τρομερό σκηνικό στη Women Super League και… εκνευρισμός από τον κόσμο της Άρσεναλ για όσα έλαβαν χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αφορμή αποτέλεσαν οι… κάλτσες, πέρασε σε δεύτερη μοίρα το τελικό 3-1, υπέρ των πρωταθλητριών Αγγλίας!

15.03.2024 | 21:06

Από τραυματισμούς μέχρι… θέματα συμπεριφοράς: Έχασε 95 ματς στη Λίβερπουλ, έχει παίξει 80 λεπτά φέτος!

Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ; Σίγουρα μπαίνει στη σχετική λίστα. Ο Ναμπί Κεϊτά δεν απέδωσε ποτέ στο «Άνφιλντ» και η επιστροφή του στη Γερμανία κυλά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Από τραυματισμούς μέχρι ταξίδι με τη Γουινέα και από… κρύωμα εβδομάδας, μέχρι σοβαρά προβλήματα συμπεριφορά;!