Αρθρογραφία » The Story

27.03.2024 | 11:00

Εκπληρώνοντας στόχους απ’ τα 17: Γκολ σε Γουέμπλεϊ και Μπερναμπέου ο Έντρικ

Αυτό το θαυματουργό παιδί μέσα σε ελάχιστες μέρες κατάφερε να σκοράρει στα δυο από τις πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά γήπεδα της Ευρώπης. Ο 17χρονος Έντρικ μετά την Αγγλία, σκόραρε εις βάρος και των Ισπανών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και κάνει τους συνομήλικούς του να αισθάνονται… μειονεκτικά.  

26.03.2024 | 12:42

Θα μετρήσει η ξεκούραση ή ο ρυθμός; Τεράστια η ιδιαιτερότητα για το Τότεναμ – Άρσεναλ του Απρίλη!

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε στις ημερομηνίες των αγώνων του επόμενου μήνα η Πρέμιερ Λιγκ λόγω και των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, προκάλεσε ευνοϊκή περίσταση για την Τότεναμ και ίσως την πιο ζόρικη χρονική περίοδο της Άρσεναλ στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους!  

25.03.2024 | 16:09

Η Πρέμιερ είναι η κορυφαία Λίγκα, αλλά ο πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς βρίσκεται αλλού!

Ούτε ο Πεπ του ιστορικού τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο 2023, ούτε ο Κλοπ που είναι ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ στη σύγχρονη ιστορία της! Ουδείς από τους δύο είναι στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στην Ευρώπη!  

24.03.2024 | 23:18

Ο προκλητικός Κβαρατσχέλια για τον «τελικό» με την Ελλάδα και ο Εμπαπέ που δεν έχει ξεχάσει τον… Μπάλντοκ!

Σε μία δήλωση που συζητείται έντονα προέβη ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος θεωρεί πως δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να κερδίσει τη Γεωργία στο «σπίτι» της, σε έναν τελικό. Σέβεται την Ελλάδα, είναι υπεραισιόδοξος και τα «φώτα» πέφτουν φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ που θα τον αντιμετωπίσει!

23.03.2024 | 14:48

«Αδερφέ, τα καταφέραμε»: Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον διένυσαν όλο το δρόμο, μέχρι την αρχηγία των εθνικών ομάδων (vid)

Πλέον γνωρίζουν ο ένας τον άλλο απ' έξω κι ανακατωτά. Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον έχουν γευτεί τεράστιες επιτυχίες με την κόκκινη φανέλα. Κι όμως, το ταξίδι τους στα γήπεδα ήταν μεγάλο. Μέχρι που έφτασε η στιγμή να τα λένε στο χορτάρι ως αρχηγοί των εθνικών ομάδων της χώρας τους! 

22.03.2024 | 15:00

Ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη της… σεζόν στο England365: Ο Κλοπ, το «εγώ θα είμαι εκεί», η Λίβερπουλ και η Εθνική!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του England365 με τον Κώστα Τσιμίκα. Τον ζητήσατε, τα καταφέραμε και είναι… ανάμεσά μας. Μίλησε για όλους και για όλα στον Δημήτρη Μανάκο, θέτοντας τους δύο προσωπικούς του στόχους για τους επόμενους μήνες: EURO με την Ελλάδα, τα… πάντα με τη Λίβερπουλ! Και μας περιέγραψε το «σοκ» στην είδηση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και το επικείμενο ταξίδι στη Γεωργία!

20.03.2024 | 19:00

«Ή θα σκοράρεις μόνο με το αριστερό ή δεν παίζεις»: Ο απίστευτος κανόνας που τήρησε ως παιδί ο Μέινου!

Ήταν 12 και έπρεπε να προπονείται με παιδιά ηλικίας 15 ετών, για να βρίσκει ανταγωνισμό. Το ταλέντο του δεν ήταν… συνυφασμένο με τα χρόνια του. Μεγάλωσε γρήγορα ποδοσφαιρικά. Και για να μπορέσει να μείνει προσγειωμένος, ένας από τους πρώτους προπονητές που είχε ο Κόμπι Μέινου στην καριέρα του «θέσπισε» έναν κανόνα. Έπρεπε να τον τηρεί. Σε διαφορετική περίπτωση, σχεδόν θα «έκοβε» το ποδόσφαιρο, καθώς δεν θα τον προωθούσαν!

20.03.2024 | 15:06

Η πρώτη φορά της Άριας στο «Έλαντ Ρόουντ» θα μείνει αξέχαστη: Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο και η νίκη που έφερε πρώτη τη Λιντς! (pics)

Για πρώτη φορά μαζί στο «Έλαντ Ρόουντ», για παρθενική φορά φέτος η Λιντς στην κορυφή της βαθμολογίας, και η Άρια με τον Γιώργο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στην Αγγλία. Διότι μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Μίλγουολ, έλαβε χώρα μία αξέχαστη πρόταση γάμου, με ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτά και το «marching on together» να παίζει στα ηχεία!