Αρθρογραφία » The Story

23.03.2024 | 14:48

«Αδερφέ, τα καταφέραμε»: Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον διένυσαν όλο το δρόμο, μέχρι την αρχηγία των εθνικών ομάδων (vid)

Πλέον γνωρίζουν ο ένας τον άλλο απ' έξω κι ανακατωτά. Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον έχουν γευτεί τεράστιες επιτυχίες με την κόκκινη φανέλα. Κι όμως, το ταξίδι τους στα γήπεδα ήταν μεγάλο. Μέχρι που έφτασε η στιγμή να τα λένε στο χορτάρι ως αρχηγοί των εθνικών ομάδων της χώρας τους! 

22.03.2024 | 15:00

Ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη της… σεζόν στο England365: Ο Κλοπ, το «εγώ θα είμαι εκεί», η Λίβερπουλ και η Εθνική!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του England365 με τον Κώστα Τσιμίκα. Τον ζητήσατε, τα καταφέραμε και είναι… ανάμεσά μας. Μίλησε για όλους και για όλα στον Δημήτρη Μανάκο, θέτοντας τους δύο προσωπικούς του στόχους για τους επόμενους μήνες: EURO με την Ελλάδα, τα… πάντα με τη Λίβερπουλ! Και μας περιέγραψε το «σοκ» στην είδηση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και το επικείμενο ταξίδι στη Γεωργία!

20.03.2024 | 19:00

«Ή θα σκοράρεις μόνο με το αριστερό ή δεν παίζεις»: Ο απίστευτος κανόνας που τήρησε ως παιδί ο Μέινου!

Ήταν 12 και έπρεπε να προπονείται με παιδιά ηλικίας 15 ετών, για να βρίσκει ανταγωνισμό. Το ταλέντο του δεν ήταν… συνυφασμένο με τα χρόνια του. Μεγάλωσε γρήγορα ποδοσφαιρικά. Και για να μπορέσει να μείνει προσγειωμένος, ένας από τους πρώτους προπονητές που είχε ο Κόμπι Μέινου στην καριέρα του «θέσπισε» έναν κανόνα. Έπρεπε να τον τηρεί. Σε διαφορετική περίπτωση, σχεδόν θα «έκοβε» το ποδόσφαιρο, καθώς δεν θα τον προωθούσαν!

20.03.2024 | 15:06

Η πρώτη φορά της Άριας στο «Έλαντ Ρόουντ» θα μείνει αξέχαστη: Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο και η νίκη που έφερε πρώτη τη Λιντς! (pics)

Για πρώτη φορά μαζί στο «Έλαντ Ρόουντ», για παρθενική φορά φέτος η Λιντς στην κορυφή της βαθμολογίας, και η Άρια με τον Γιώργο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στην Αγγλία. Διότι μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Μίλγουολ, έλαβε χώρα μία αξέχαστη πρόταση γάμου, με ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτά και το «marching on together» να παίζει στα ηχεία!

19.03.2024 | 14:17

Ένας «έρωτας» που δεν περίμενε κανείς: Ο Σερ Άλεξ επίτιμο μέλος της Άιντραχτ! (vid)

Την παρακολούθησε στον τελικό του ’60 και τη θαύμασε. Εκείνες οι εικόνες στον τελικό του «Άιμπροξ», αλλά και νωρίτερα στα ημιτελικά με τη Ρέιντζερς, τον έκαναν να τη ξεχωρίσει. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να περίμενε κάτι … παραπάνω από μισό αιώνα, αλλά πλέον είναι επίτιμο μέλος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!  

18.03.2024 | 19:00

Ο Μπρούνο στόπερ και ο ΜακΤόμινεϊ ασίστ με... ένα πόδι: Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από μια πρόκριση!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ με τις αλχημείες που έκανε στον προημιτελικό της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, ρίσκαρε πολύ, αλλά η ζαριά που έριξε τον δικαίωσε. Και σε αυτό συνέβαλε και ο τρόπος που οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του ματς και στις ασυνήθιστες οδηγίες του, συνεχίζοντας στο ντέρμπι με τρομερό σθένος για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ».  

18.03.2024 | 14:35

Έτσι οι οπαδοί της Τσέλσι ξέχασαν τα προβλήματα: Η μαγική ασίστ του Πάλμερ και το φοβερό σουτ του Μαντουέκε (vids)

Ο Κόουλ Πάλμερ συνέχισε τα φετινά... τρελά του με τον τρόπο που έβγαλε την ασίστ για το τρίτο και καθοριστικό γκολ της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ, ενώ, το φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Μαντουέκε για το τελικό 4-2 έκανε τους οπαδούς των «μπλε» έστω και στιγμιαία να «ξαναζεσταθούν» και να πανηγυρίσουν. 

17.03.2024 | 20:21

H τελευταία στιγμή του Κλοπ στο Κύπελλο Αγγλίας: Σαν από… παραμύθι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντιαλό! (vids)

Κόρνερ για τη Λίβερπουλ, ευκαιρία για τέταρτο γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» και… αποφυγή των πέναλτι. Και αντί αυτού του σεναρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει στην «κόντρα» και διαμορφώνει την τελευταία στιγμή της καριέρας του Γιούργκεν Κλοπ στο Κύπελλο. Σαν από… παραμύθι!