Αρθρογραφία » The Story

27.01.2024 | 11:44

«Συναισθήματα, ατμόσφαιρα, κόσμος»: Η διαφορετική ερμηνεία που δίνει ο Κλοπ στο ποδόσφαιρο (vid)

Τακτική; Ναι, αλλά όχι το πρωτεύον στοιχείο. Η φιλοσοφία του Γιούργκεν Κλοπ για το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετική από πολλούς άλλους. Είναι μοναδικές οι σκέψεις του. Και ξέρει ότι η μπάλα δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Αλλά ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον. Και γι' αυτό έκανε το «Άνφιλντ» κάτι σαν... ιερό ναό.  

26.01.2024 | 13:44

Ο Κλοπ στη Γιουνάιτεντ, ο Κλοπ στη Σίτι, ο Κλοπ στην Τσέλσι; «Ξέρετε πόσο αγαπάω τη Λίβερπουλ;»

«Δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν μπορώ να το κάνω, αγαπάω τη Λίβερπουλ!». Τέλος συζήτησης. Μία κουβέντα που ξεκίνησε στα social media, αναφορικά με το αν ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα και ολοκληρώθηκε… άμεσα από τον ίδιο!

25.01.2024 | 16:02

Από το «όσοι με πιστεύουν, πάμε μαζί», στον ιδανικό Ιανουάριο της Λίβερπουλ (vids)

Πέρυσι τέτοια περίοδο, η Λίβερπουλ έμενε με μόλις μια νίκη σε εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γιούργκεν Κλοπ ζητούσε στήριξη και μιλούσε με αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές του ώστε να βγάλει την ομάδα απ’ το τέλμα. Φέτος, ο Ιανουάριος είναι μαγικός για τους «κόκκινους». Και ο Γερμανός χαμογελά, γιατί ξέρει…  

25.01.2024 | 10:20

«Τελικά, ο κύκλος του Κλοπ έκλεισε;» - Πέντε λόγοι που η Λίβερπουλ αποθεώνει τον… Γερμανό της!

Καταλαβαίνετε τι κάνει φέτος η Λίβερπουλ; Οι πέντε λόγοι που ο κόσμος της αποθεώνει τον Γιούργκεν Κλοπ! Πρέπει να το διαβάσετε. Ίσως έτσι, αντιληφθούμε λίγο καλύτερα, τι έχει καταφέρει ως στιγμής η ομάδα του Γερμανού προπονητή. Και ας μην ξεχνιόμαστε. Δεν έχει μπει καν ο… Φεβρουάριος!

24.01.2024 | 12:30

Και αν ο Πάνος Κατσέρης βρεθεί στην Μπόρνμουθ; Το σενάριο υποβιβασμού της Λοριάν και ο… ιδιοκτήτης!

Ένας Έλληνας στην «ουραγό» της Γαλλίας και ένα σενάριο που μπορεί να τον φέρει στην… Μπόρνμουθ! Κάπως έτσι, μπορεί να περιγράψει κανείς την εξαιρετική κίνηση του Πάνου Κατσέρη, που μετακινήθηκε από την Κατανζάρο στη Λοριάν, η οποία έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την αγγλική ομάδα. Προφανώς και έχει ενδιαφέρον!

23.01.2024 | 11:59

Τι σημαίνει για Σαλάχ και Λίβερπουλ η πρόκριση της Αιγύπτου; – Πόσα και ποια ματς χάνει σε 30 ημέρες;

Ένας τραυματισμός, μία χαμένη ευκαιρία με τη Λίβερπουλ, δύο ταξίδια από Αγγλία σε Ακτή Ελεφαντοστού και πάλι πίσω, πέντε παιχνίδια που δεδομένα θα λείπει. Έτσι ξεκίνησε το 2024 για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Δείτε τις αναμετρήσεις που θα τον στερηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ, τα δύο ντέρμπι και τις τρεις διαφορετικές διοργανώσεις!  

22.01.2024 | 11:33

Αλέξις Μακ Άλιστερ: Γεμίζει τον Κλοπ με ευτυχία (vid)

Τον πήρε αγκαλιά μετά το ματς και δεν τον άφηνε! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας ευτυχισμένος προπονητής με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ στο ρόστερ του και ο Αργεντινός χαφ με την τρομερή δουλειά που έκανε και απέναντι στην Μπόρνμουθ, κάνει τα 35 εκατ.λίρες της μεταγραφής του να μοιάζουν… ψίχουλα.  

21.01.2024 | 18:53

Είναι αλήθεια, συνέβη: Ποια ήταν η τελευταία ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου που έχασε από την Βέρντερ; (vid)

Πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία φορά. Είναι αδιανόητο. Τόσο καιρό είχε να κερδίσει η Βέρντερ την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Και τα κατάφερε, εν έτει 2024, με 1-0, χάρη στο γκολ του Βάιζερ. Ποια όμως ήταν η ενδεκάδα της κάθε ομάδας, την προηγούμενη φορά που το εν λόγω «ζευγάρι» ανέδειξε νικήτρια τη φιλοξενούμενη στο «Allianz»; Ταξιδέψτε μαζί μας…