Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

24.02.2024 | 19:30

«Χαμός» στη Γιουνάιτεντ: Το γκολ στο 97’, ο Ονάνα που… δεν έπεσε και η αλλαγή 30 δευτερολέπτων! (vid)

Ήττα – σοκ, αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς, πρώτο «διπλό» η Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», μετά από 21 χρόνια. Τι ακριβώς συνέβη όμως στο φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Λονδρέζους;

23.02.2024 | 16:48

Ξεφεύγει η Ιταλία, δύσκολα με 5η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Αγγλία

Οι επιτυχίες των Ρόμα και Μίλαν στα playoffs του Europa League έδωσαν επιπλέον ώθηση στην Ιταλία για την εξτρά θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθούν οι Γερμανοί στο δεύτερο προνομιούχο «σκαλί» της ειδικής βαθμολογίας και οι Άγγλοι θα χρειαστούν προσπάθεια ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

22.02.2024 | 18:15

«Πιο πολλά πρωταθλήματα και πιο πολύ κόσμο»: Η κόντρα των Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και η… 2η Σίτι!

Βρέθηκε ακόμη ένας λόγος, ώστε να ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη συζήτηση στο «Νησί», ανάμεσα σε φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Κουβέντα που δεν αφορά τα πρωταθλήματα, αλλά τον… κόσμο, την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι επίσης ξεπερνά τους «κόκκινους» στα social media!

22.02.2024 | 14:08

«Βουνό» ο Φαν Ντάικ, όποιος τα βάζει μαζί του είναι… χαμένος από χέρι!

Έδειξε το δρόμο για την ανατροπή. «Φώναξε» πως στο… «σπίτι» του δεν θα περνάει σχεδόν κανείς όσο εκείνος βρίσκεται εκεί. Οι αντίπαλοί του, πλέον, γνωρίζουν καλά πως δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να χαρεί, όταν βρίσκονται σε «μονομαχία» μαζί του.  

21.02.2024 | 14:40

Ποστέκογλου, Τούχελ και… έρχεται κι άλλος: Σχεδόν διψήφιος αριθμός προπονητών για τον Κέιν σε μια 5ετία!

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ για να βρει τίτλους και σταθερότητα, αλλά βρίσκεται εν μέσω αναστάτωσης στην Μπάγερν Μονάχου. Και αυτό ερμηνεύεται σε αναγκαστική συνεργασία του Άγγλου επιθετικού με 9ο διαφορετικό προπονητή τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας του!  

20.02.2024 | 14:51

Αυτό είναι επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ο ρέφερι εξηγεί στην τηλεόραση και στις εξέδρες την απόφαση! (vid)

Συνέβη στο Μεξικό, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να το δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος! Ο διαιτητής εξήγησε μέσω του μικροφώνου του, τόσο προς τον κόσμο στις τηλεοράσεις, όσο και στους οπαδούς στο γήπεδο με τη βοήθεια των ηχείων, την απόφαση που αναίρεσε με τη βοήθεια και του VAR.  

19.02.2024 | 11:34

Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και… όλες μαζί: Ο Εμπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ, για την καλύτερη «τετράδα» στον κόσμο!

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει καλύτερη επιθετική τετράδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι… Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης!

19.02.2024 | 09:45

Είναι τυχαίο; «Συνάντηση Εμπαπέ – Σίτι» και μία ημέρα μετά το «φεύγω» στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Συμβαίνει κάτι με Μάντσεστερ Σίτι και Εμπαπέ; Μία «μυστική» συνάντηση και το «φεύγω» στην Παρί!  Αυτό γράφουν εδώ και μερικές ώρες οι Άγγλοι, βασιζόμενοι σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Λέτε;

17.02.2024 | 21:52

Και τώρα, «χαμός»: Τι σημαίνει για το… πρωτάθλημα, η ισοπαλία της Τσέλσι με τη Σίτι;

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Άντεξε μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: πως ακόμη και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Μπρέντφορντ, μένει 2η, κάτω από τη Λίβερπουλ!

16.02.2024 | 13:20

Μία «must – win» εβδομάδα για τη Λίβερπουλ – Πού θα βρίσκεται αρχές Μαρτίου, με τίτλο ή… χωρίς;

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ένας τελικός και δύο «πρέπει» σε επίπεδο Premier League. Ακολουθούν 12 «κρίσιμες» ημέρες για τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον Φεβρουάριο στην κορυφή της Premier League, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και με… τίτλο στη συλλογή της!