Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

11.02.2024 | 12:15

Ζότα, Νούνιες και Ντίας έκαναν τον Σαλάχ να κοιμάται ήσυχος (vid)

Έφυγε αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν το χάρηκε τόσο εκεί. Αυτό που χάρηκε ήταν η τρομερή παρουσία των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ. Οι Νούνιες, Ντίας και Ζότα το πήραν πάνω τους όσο ο Σαλάχ δεν βοηθούσε τη Λίβερπουλ. Η τριπλέτα της επίθεσης φρόντισε ώστε ο Αιγύπτιος να μη λείψει καθόλου από την ομάδα!  

10.02.2024 | 19:53

Οι μπλε κάρτες και ο τραυματισμός του Άρνολντ: Αφοπλιστικός ο Κλοπ μετά τις «γροθιές» στο Λίβερπουλ – Μπέρνλι! (vids)

Δεν είναι καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ, αλλά το μόνο δεδομένο που προέκυψε από το Λίβερπουλ – Μπέρνλι, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, έχει να κάνει με την μπλε κάρτα…

09.02.2024 | 19:03

Η Μάντσεστερ Σιτι απειλεί την Premier League με δικαστήριο, για την αυστηροποίηση των κανόνων για χορηγίες και μεταγραφές!

Σημαντικές αλλαγές σε κανονισμούς που έχουν να κάνουν με την υπογραφή χορηγιών και την ολοκλήρωση μεταγραφών από ομάδες με «φιλικές» σχέσεις με τον εκάστοτε αγγλικό σύλλογο, αποφάσισε να ψηφίσει η Premier League. Η πλειοψηφία συμφώνησε, έξι σύλλογοι διαφώνησαν, δύο απείχαν και μία αναμένεται να κινηθεί δικαστικά. Λέγεται πως αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με μία νομική διαμάχη να μοιάζει πως ξεκινάει, την στιγμή που ο κόσμος της ανησυχεί για το αν πρόκειται για μία «σοφή» επιλογή!

08.02.2024 | 18:32

«Πολλά κιλά μπάλα, αλλά…»: Ο Τιάγκο «έγραψε» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ!

Τεράστιος ποδοσφαιριστής. Εκπληκτική πάσα, αδιανόητος έλεγχος της μπάλας. Και πάρα πολύ άτυχος. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα «γράφει» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ, αναλογικά με τα παιχνίδια που παίζει και λείπει από το 2020 και έπειτα!

08.02.2024 | 10:15

Φτάσαμε στους «16»: Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας, η ημερομηνία και τα… φαβορί!

Οι «16» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Αγγλίας βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας. Οκτώ ζευγάρια, ξεκάθαρα φαβορί, μία Μάντσεστερ Σίτι και μία Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν, μία ευκαιρία για να φτάσουν στα προημιτελικά η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ερωτηματικό η Μπράιτον, η Γουλβς και η Νιούκαστλ, πόσο… όμορφο είναι το παραμύθι που βιώνει η Μέιντστοουν!

07.02.2024 | 16:27

Ο Φόντεν είναι μια μεγάλη προσωπική δικαίωση για τον Πεπ

Αν καταφέρει και πάρει φανέλα βασικού και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Έβερτον, ο Φιλ Φόντεν θα έχει καταφέρει κάτι τρομερά αξιοσημείωτο για την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Και ο τρόπος που το κάνει, αλλά και ο χρόνος που χρειάστηκε για να παρουσιάζει την πιο ώριμη εκδοχή του, είναι αποτέλεσμα των κινήσεων του Πεπ…  

06.02.2024 | 19:48

Τελικά, ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος του Φεβρουαρίου; Το πρόγραμμα των Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ!

Λίβερπουλ και Άρσεναλ έχουν να δώσουν από τρία παιχνίδια, τέσσερα αναμένεται να λάβουν χώρα για τη Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Ποιος θα είναι άραγε πρώτος; Φαβορί οι «πολίτες», δεύτερη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει δυσκολότερο πρόγραμμα το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα!

06.02.2024 | 09:10

«Αεροδρόμιο Μονάχου, ώρα 03:04»: Ο χρόνος «παγώνει», η αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Η ημερομηνία 06/02/1958 έμεινε χαραγμένη στις πληγωμένες καρδιές των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους που χάθηκαν στο δυστύχημα του Μονάχου να μένουν για πάντα αθάνατοι και να γίνονται σύμβολα των «κόκκινων διαβόλων».

04.02.2024 | 19:25

Τσέλσι: Είναι ν' απορείς και σε κάνει να ξεχνάς πως έχει περάσει και σ' έναν τελικό...

Οχτώ γκολ παθητικό στα τελευταία δυο ματς πρωταθλήματος. Σκαμπανεβάσματα δίχως τέλος. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και συνθήματα κατά Ποτσετίνο και παικτών. Ένας προπονητής που αρχίζει και αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την πίεση. Τελικά πόσα προβλήματα έχει η Τσέλσι και πώς ο ενθουσιασμός για τον τελικό του Λιγκ Καπ εξαφανίστηκε τόσο άμεσα;  

03.02.2024 | 19:28

Βγάλτε τον από τώρα προπονητή της σεζόν: Όλοι με τη Λούτον, όλοι με τον Ρομπ Έντουαρντς! (vids)

Μία εκπληκτική ομάδα. Μία ομάδα που σου αρέσει να την βλέπεις. Ένα club παράδειγμα. Μία Λούτον που ανέβηκε για να μας κάνει να πούμε ότι θα… πέσει και θέλει να μας στείλει όλους στον «κουβά». Μακάρι να το κάνει. Ούτως ή άλλως, ο Ρομπ Έντουαρντς είναι ως στιγμής ο προπονητής της σεζόν!