Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

27.02.2024 | 14:37

Ο Φλεβάρης ήταν ο πιο χορταστικός μήνας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Γκολ από ‘δω, γκολ από ‘κει, γκολ και παραπέρα! Η Πρέμιερ Λιγκ έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου με όσα συνέβησαν στα γήπεδά της και φυσικά οφείλεται στους μεγάλους πρωταγωνιστές και τις φορές που έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μαζί και με την τεσσάρα της Γουέστ Χαμ επί της Μπρέντφορντ!  

26.02.2024 | 12:44

Πανάκριβοι, αλλά όχι πιο «ψημένοι»: Και ο Ποτσετίνο... παιδιά είχε στο χορτάρι!

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για τον θρίαμβο των... παιδιών του Κλοπ και για έναν τίτλο που εξασφαλίστηκε χάρη στο γεμάτο νιάτα, ενθουσιασμό και ταλέντο, ρόστερ της Λίβερπουλ. Ποιος είπε, όμως, ότι στην Τσέλσι ήταν... μεγαλύτεροι όσοι αγωνίστηκαν; Τα στοιχεία από τον μέσο όρο ηλικίας, είναι τέτοια που εκπλήσσουν κι όμως δεν το είχε σκεφτεί κανείς!  

25.02.2024 | 12:45

Τρομερή επιθετικά η Άρσεναλ, ακόμα καλύτερη στα μετόπισθεν!

Ναι, το βλέμμα πηγαίνει κατευθείαν στις επιθετικές επιδόσεις και τα γκολ των παικτών του Αρτέτα που έφτασαν στα 15 τέρματα στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος. Μήπως, όμως, πρέπει ν' ασχοληθούμε λίγο και με την άμυνα; Και μπορεί να χάθηκε το clean sheet στο ματς με τη Νιούκαστλ (4-1), αλλά τα μετόπισθεν της ομάδας του Αρτέτα τα καταφέρνουν περίφημα!  

24.02.2024 | 19:30

«Χαμός» στη Γιουνάιτεντ: Το γκολ στο 97’, ο Ονάνα που… δεν έπεσε και η αλλαγή 30 δευτερολέπτων! (vid)

Ήττα – σοκ, αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς, πρώτο «διπλό» η Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», μετά από 21 χρόνια. Τι ακριβώς συνέβη όμως στο φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Λονδρέζους;

23.02.2024 | 16:48

Ξεφεύγει η Ιταλία, δύσκολα με 5η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Αγγλία

Οι επιτυχίες των Ρόμα και Μίλαν στα playoffs του Europa League έδωσαν επιπλέον ώθηση στην Ιταλία για την εξτρά θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθούν οι Γερμανοί στο δεύτερο προνομιούχο «σκαλί» της ειδικής βαθμολογίας και οι Άγγλοι θα χρειαστούν προσπάθεια ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

22.02.2024 | 18:15

«Πιο πολλά πρωταθλήματα και πιο πολύ κόσμο»: Η κόντρα των Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και η… 2η Σίτι!

Βρέθηκε ακόμη ένας λόγος, ώστε να ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη συζήτηση στο «Νησί», ανάμεσα σε φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Κουβέντα που δεν αφορά τα πρωταθλήματα, αλλά τον… κόσμο, την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι επίσης ξεπερνά τους «κόκκινους» στα social media!

22.02.2024 | 14:08

«Βουνό» ο Φαν Ντάικ, όποιος τα βάζει μαζί του είναι… χαμένος από χέρι!

Έδειξε το δρόμο για την ανατροπή. «Φώναξε» πως στο… «σπίτι» του δεν θα περνάει σχεδόν κανείς όσο εκείνος βρίσκεται εκεί. Οι αντίπαλοί του, πλέον, γνωρίζουν καλά πως δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να χαρεί, όταν βρίσκονται σε «μονομαχία» μαζί του.  

21.02.2024 | 14:40

Ποστέκογλου, Τούχελ και… έρχεται κι άλλος: Σχεδόν διψήφιος αριθμός προπονητών για τον Κέιν σε μια 5ετία!

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ για να βρει τίτλους και σταθερότητα, αλλά βρίσκεται εν μέσω αναστάτωσης στην Μπάγερν Μονάχου. Και αυτό ερμηνεύεται σε αναγκαστική συνεργασία του Άγγλου επιθετικού με 9ο διαφορετικό προπονητή τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας του!  

20.02.2024 | 14:51

Αυτό είναι επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ο ρέφερι εξηγεί στην τηλεόραση και στις εξέδρες την απόφαση! (vid)

Συνέβη στο Μεξικό, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να το δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος! Ο διαιτητής εξήγησε μέσω του μικροφώνου του, τόσο προς τον κόσμο στις τηλεοράσεις, όσο και στους οπαδούς στο γήπεδο με τη βοήθεια των ηχείων, την απόφαση που αναίρεσε με τη βοήθεια και του VAR.  

19.02.2024 | 11:34

Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και… όλες μαζί: Ο Εμπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ, για την καλύτερη «τετράδα» στον κόσμο!

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει καλύτερη επιθετική τετράδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι… Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης!