Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

10.04.2024 | 15:39

Αν η Σίτι φτάσει μέχρι και τον τελικό, θα καταρρίψει ένα τρομερό επίτευγμα από τον Σερ Άλεξ!

Το 3-3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αποτέλεσε το 22ο κατά σειρά παιχνίδι της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως ήττα. Η διαδρομή μέχρι τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου και ένα πιθανό repeat, θα σημάνει και ένα τρομερό επίτευγμα που μόνο ο Σερ Άλεξ είχε να επιδείξει και ίσως οι «πολίτες» να το κάνουν και πιο εντυπωσιακό!    

10.04.2024 | 02:09

ΑΠΙΘΑΝΟ: Το πέναλτι που ζητά η Μπάγερν, τι έκανε η Άρσεναλ και γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής; (vid)

Θα ήταν το πιο… ανόητο πέναλτι στον 21ο αιώνα, στο Champions League. Θα άνηκε στην Άρσεναλ, θα έχανε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για μία απίθανη σκέψη του Γκάμπριελ Μανγκαλάες! Το οξύμωρο είναι πως ο διαιτητής το είδε και είπε στους παίκτες των Γερμανών πως δεν μπορεί να το δώσει. Ο λόγος; Διότι πρόκειται για… παιδικό λάθος!

09.04.2024 | 18:25

«Όλοι με τη Γουέστ Χαμ»: Πώς μπορεί η… 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει στο επόμενο Champions League;

Αδιανόητο σενάριο, που φαντάζει απίθανο, αλλά δεν παύει να είναι… σενάριο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συμβιβαστεί και να είναι και ικανοποιημένη, αν τερματίσει στην 6η θέση της Premier League. Αρκεί η Γουέστ Χαμ να «πιάσει» την Άστον Βίλα, να πάρει ξανά ευρωπαϊκό τίτλο και να την στείλει στο Champions League!

08.04.2024 | 20:44

Συγκλόνισε ο Ζεσούς, ταυτίστηκε ο κόσμος: «Η Άρσεναλ να πάρει πρωτάθλημα και να του το… αφιερώσει!»

Μία τρομερή δήλωση του Γκαμπριέλ Ζεσούς συγκίνησε τον κόσμο της Άρσεναλ και με σχόλια των φίλων της στο Twitter, έγινε αντιληπτό αυτό που ζητούν: να πάρουν πρωτάθλημα οι «κανονιέρηδες» και να το αφιερώσουν στον Βραζιλιάνο, που παίζει και… πονάει.

08.04.2024 | 12:47

Ο Φαν ντε Φεν δείχνει το stop στους αντιπάλους του και με τα γκολ του! (vid)

Το κάνει στην άμυνα, σταματώντας τις προσπάθειες των «εχθρών». Τώρα, το κάνει και στην επίθεση, κόβοντας… τον βήχα όσων θεωρούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι από την Τότεναμ. Ο Μίκι Φαν ντε Φεν είναι αποτελεσματικός και επιθετικά, με την παρουσία του να είναι τέτοια που αυξάνει το ποσοστό νικών για τα «σπιρούνια»!  

07.04.2024 | 19:47

«Και αν αυτό κοστίσει ένα πρωτάθλημα; Ο αδιανόητος αριθμός των τελικών της Λίβερπουλ με τη Γιουνάιτεντ!

Είχε τις διπλάσιες τελικές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε 15 στο πρώτο ημίχρονο και 62 σε 180 αγωνιστικά λεπτά, σε δύο παιχνίδια στην Premier League. Αριθμοί – ρεκόρ για τη Λίβερπουλ, που δεν κέρδισε ποτέ φέτος τους «κόκκινους διαβόλους»!

07.04.2024 | 11:58

Ο Γουότκινς είναι ορκισμένος να οδηγήσει τη Βίλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης (vid)

Ναι μεν δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Βίλα αυτή τη στιγμή η υπόθεση της 4άδας, αλλά ο Όλι Γουότκινς προσπαθεί ώστε την επόμενη σεζόν να ηχήσει ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βίλα Παρκ». Και έχοντας κλειδώσει αυτό το στόχο, έφτασε στα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει, μάλιστα, απόσταση απ' όλους τους υπόλοιπους στη συμμετοχή στο σκοράρισμα!  

05.04.2024 | 18:50

Απόφαση ελήφθη πριν τη Λίβερπουλ; «Μένει ο Τεν Χαγκ, αλλάζει ο ρόλος του στη Γιουνάιτεντ!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της, ο κόσμος ζητά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ φημολογείται πως αποφάσισε: ο  Ολλανδός μένει, αλλά ο ρόλος του αλλάζει. Οι αρμοδιότητές του περιορίζονται και ο Νταν Άσγουορθ κρίνεται απαραίτητος. Δείτε τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά…

04.04.2024 | 17:50

Λένε αλήθεια οι αριθμοί; Αν «ναι», η Άρσεναλ πρέπει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα!

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η κορυφαία ανασταλτική λειτουργία στην Ευρώπη. Οι αριθμοί την διακρίνουν από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι λόγοι αναρίθμητοι, οι «κανονιέρηδες» είναι δικαίως… πρώτοι, έστω και για μερικές ώρες. Και αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, γιατί να μην πάρουν ένα πρωτάθλημα στο οποίο διαπρέπουν;

03.04.2024 | 16:17

Η άμυνα κάνει τον Ονάνα να έχει το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλον γκολκίπερ!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ευθύνεται γι’ αυτό. Και λύση δεν έχει βρεθεί. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει τη δικαιολογία των τραυματισμών και των απουσιών, αλλά οι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ παίρνουν τα περισσότερα δικαιώματα για να φανούν απειλητικοί κόντρα στον Αντρέ Ονάνα.