Αρθρογραφία »

26.03.2024 | 12:42

Θα μετρήσει η ξεκούραση ή ο ρυθμός; Τεράστια η ιδιαιτερότητα για το Τότεναμ – Άρσεναλ του Απρίλη!

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε στις ημερομηνίες των αγώνων του επόμενου μήνα η Πρέμιερ Λιγκ λόγω και των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, προκάλεσε ευνοϊκή περίσταση για την Τότεναμ και ίσως την πιο ζόρικη χρονική περίοδο της Άρσεναλ στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους!  

25.03.2024 | 16:09

Η Πρέμιερ είναι η κορυφαία Λίγκα, αλλά ο πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς βρίσκεται αλλού!

Ούτε ο Πεπ του ιστορικού τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο 2023, ούτε ο Κλοπ που είναι ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ στη σύγχρονη ιστορία της! Ουδείς από τους δύο είναι στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στην Ευρώπη!  

25.03.2024 | 12:10

Μπορεί να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω Ράτκλιφ η Γιουνάιτεντ;

Το θέμα με τους κανονισμούς της UEFA γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των συλλόγων είναι τέτοιο που μέχρι το φινάλε της σεζόν θα κρατά τη Γιουνάιτεντ σε μεγάλη αγωνία για τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πόσο πιθανό είναι να μείνει η ομάδα του Μάντσεστερ παντελώς εκτός ευρωπαϊκών τουρνουά, ακόμα κι αν κερδίσει «εισιτήριο» έστω για το Europa Conference League; 

24.03.2024 | 23:18

Ο προκλητικός Κβαρατσχέλια για τον «τελικό» με την Ελλάδα και ο Εμπαπέ που δεν έχει ξεχάσει τον… Μπάλντοκ!

Σε μία δήλωση που συζητείται έντονα προέβη ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος θεωρεί πως δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να κερδίσει τη Γεωργία στο «σπίτι» της, σε έναν τελικό. Σέβεται την Ελλάδα, είναι υπεραισιόδοξος και τα «φώτα» πέφτουν φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ που θα τον αντιμετωπίσει!

24.03.2024 | 17:45

«Χάνεται έτσι ο τίτλος για τη Λίβερπουλ;»: Τέσσερα εκτός έδρας σε 10 ημέρες, ίσως πέντε, την «σώζει» η Άρσεναλ!

Πρόγραμμα – φωτιά. Ίσως και η φράση αυτή να μην το αντικατοπτρίζει πλήρως. Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια σε 10 ημέρες. Ενδεχομένως και… πέντε. Και μία Άρσεναλ που μπορεί να βοηθήσει για 24 ώρες. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί!

24.03.2024 | 11:00

To «Άνφιλντ» θα είναι πάντα εκεί για εκείνον: Ο «κόκκινος» Φερνάντο και το standing ovation για το δικό τους παιδί (vids)

Όλο το «Άνφιλντ» ήταν στο πόδι και τον χειροκροτούσε. Ο 40χρονος, πια, Φερνάντο Τόρες, ξέρει που ανήκει. Κι ας είχε πληγώσει στο παρελθόν τον κόσμο των «κόκκινων», με όσα είπε μετά τη μεταγραφή στην Τσέλσι. Ο El Niñο κατάλαβε πολύ καλά πού ανήκει και το ντεμπούτο του με τους θρύλους της Λίβερπουλ, ήταν σαν μια αγκαλιά που άνοιξε πάλι για εκείνον...

24.03.2024 | 10:18

Η Αγγλία έβγαλε με αγγαρεία την υποχρέωση, όμως πρέπει να βρεθεί λύση στο τραγικό θέαμα με τον Μαγκουάιρ!

Λίγα πράγματα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Βραζιλία στο Wembley. Επρόκειτο απλώς για το πρώτο ματς των «τριών Λιονταριών» στο 2024, το οποίο σαφώς και αντιμετώπισαν με προσοχή, καθώς ακολουθεί δίμηνο – φωτιά. Η παράδοση ωστόσο συνεχίστηκε, με το μοναδικό «πόρισμα» που έκανε την εμφάνισή του, να αφορά τον Χάρι Μαγκουάιρ: πρέπει να βγει εκτός ενδεκάδας και… άμεσα. Τώρα, ήταν ένα φιλικό. Το καλοκαίρι, είναι ένα EURO που η Αγγλία διεκδικεί ξεκάθαρα και θα έχει σοβαρό πρόβλημα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.