Αρθρογραφία »

02.04.2024 | 19:39

If there is a defensive duo that excludes Haaland, it is Arsenal's!

Three games, anemic presence. Tackles that "choked" him, mind teasing and effective defense. Arsenal managed once again in a match against Manchester City to... eliminate Haaland and Gabriel and Saliba are credited with the amazing performances against Viking!

02.04.2024 | 18:05

Μπορεί αυτό να οδηγήσει σε πρωτάθλημα για… δύο; Τρεις τραυματισμοί για τη Σίτι, περιμένουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Γίνεται η Σίτι να… απομακρυνθεί από την κούρσα του τίτλου για αυτόν τον λόγο; Προφανώς και όλα είναι πιθανά. Είναι δεδομένο πως η Άστον Βίλα δεν αποτελεί μία εύκολη αντίπαλο. Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει τρία σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα!

02.04.2024 | 17:22

Η... ευκαιρία της Λίβερπουλ; «Παράθυρο» για μικρότερη αποζημίωση στη Σπόρτινγκ για Αμορίμ!

Η Λίβερπουλ μπορεί και να γλιτώσει την καταβολή του μεγαλύτερου ποσού αποζημίωσης που έχει δοθεί σε ομάδα για τη μετακίνηση προπονητή, αν αποφασίσει να κινηθεί για τον Αμορίμ!  

02.04.2024 | 11:28

Οι «κολώνες» στην άμυνα της Άρσεναλ… κόβουν τον αέρα στους επιθετικούς

Με τέτοιες αμυντικές επιδόσεις, προφανώς και θα πάει για τίτλο η Άρσεναλ. Ολοκληρώθηκαν τρεις μήνες στο τρέχον έτος και οι «κανονιέρηδες» έχουν δεχθεί ελάχιστα τέρματα στο πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι οι Γκάμπριελ και Σαλιμπά υψώνονται σαν… βουνά στα μετόπισθεν και δεν δίνουν δικαιώματα!  

01.04.2024 | 19:15

Η Άρσεναλ, η Σίτι και το «μηδέν»: Τότε που η Γιουνάιτεντ «ισοφάρισε» τη Λίβερπουλ και έφυγε ο Κριστιάνο!

Ποια είναι η τελευταία ομάδα που έχει διατηρήσει το «μηδέν» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι σε επίπεδο Premier League και εν τέλει, κατέκτησε και τον τίτλο; Πέρασαν… 15 χρόνια από τότε και η Άρσεναλ θέλει να το επαναλάβει. Να το κάνει όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τότε, που επήλθε η «ισοπαλία» με τη Λίβερπουλ και «γράφτηκε» ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, για δεύτερη φορά!

01.04.2024 | 13:26

Να τη στριμώχνεις στα σχοινιά και ν' αντεπιτίθεται: Αυτή είναι η Λίβερπουλ!

Ξανά και ξανά και ξανά! Γιατί σημασία δεν έχει πόσες φορές θα «χτυπηθείς», αλλά πόσα «χτυπήματα» θα επιστρέψεις έχοντας καταφέρει να σηκωθείς ξανά. Και αυτό συνεχίζει να το ερμηνεύει με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο η Λίβερπουλ.  

01.04.2024 | 12:08

Αξίζει… χειροκρότημα: Είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε όχι, ο Αρτέτα έκανε ξανά την Άρσεναλ διεκδικήτρια του τίτλου!

Την παρέλαβε σε πολύ άσχημες ημέρες. Πήρε ένα Κύπελλο Αγγλίας, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί όμως, την είδε μέχρι και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μικέλ Αρτέτα δούλεψε πολύ. Ήθελε να δημιουργήσει τη δική του Άρσεναλ. Αυτή είναι η έκδοση της τελευταίας διετίας. Μία ομάδα που παλεύει πολύ, κερδίζει εντυπωσιακά, είναι ανώτερη των αντιπάλων της, δεν χάνει από… κανέναν ή γενικώς εύκολα σε ματς του Big 6. Διεκδικεί πρωτάθλημα, και ακόμη και αν δεν το κατακτήσει, ο κόσμος της περιμένει να την δει κάθε εβδομάδα. Η Άρσεναλ έχει επιστρέψει και ο Μικέλ Αρτέτα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

01.04.2024 | 11:43

Η Σίτι είναι η απόδειξη πως ο τίτλος δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι…

Για φέτος, έχει περιοριστεί να πάρει τον τίτλο του αφεντικού μονάχα… εντός των συνόρων του Μάντσεστερ. Πουθενά αλλού. Κι όμως, η Σίτι βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή της Πρέμιερ! Ακόμα κι αν έχει μεγάλο πρόβλημα στα ντέρμπι, οι «πολίτες» δείχνουν πως τελικά αλλού κρύβονται οι βαθμοί που μπορούν να φανούν καθοριστικοί.  

31.03.2024 | 20:45

Τι «ματσάρα» έχουν κάνει ο Γκάμπριελ με τον Σαλιμπά; Ένα απίθανο ρεκόρ της Άρσεναλ στο «Έτιχαντ»!

Είναι το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Και το ρεκόρ που κατέγραψε η Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», σε συνδυασμό με τον… άφαντο Έρλινγκ Χάαλαντ, οφείλεται ξεκάθαρα στον Γουίλιαμ Σαλιμπά και τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες!

31.03.2024 | 12:59

Επιστροφή από την «κόλαση»: Ούτε τα μαθηματικά δεν έδιναν ελπίδα στη Νιούκαστλ για την ανατροπή!

Με το εις βάρος της 3-1, την εικόνα της ομάδας του Χάου και το St. James' Park που έδειχνε να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας, πραγματικά τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει τον κόσμο γι' αυτό που κατάφερε η Νιούκαστλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Το έλεγαν και οι πιθανότητες νίκης που παρουσιάστηκαν από την επίσημη στατιστική υπηρεσία της Πρέμιερ Λιγκ...