Αρθρογραφία »

12.04.2024 | 00:21

Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Στο στόχαστρο των φίλων της Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες και οι χαμένες του ευκαιρίες, τόσο κόντρα στην Αταλάντα, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελείωσε το σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ», ίσως και να παρακολουθήσαμε το τελευταίο, ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το γήπεδο!

11.04.2024 | 17:45

Κι όταν δεν θα κάνει τελικές με το... τσουβάλι, πώς θα βρίσκει τα γκολ η Λίβερπουλ;

Ήταν αυτό που κόστισε ακριβά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μπορεί αργότερα ν’ αποδειχθεί ακόμα πιο οδυνηρό για τη Λίβερπουλ. Οι αριθμοί αυτή τη στιγμή δείχνουν πως οι «κόκκινοι» έχουν την τρίτη χειρότερη επίδοση στη 10άδα, σε ό,τι αφορά τη μετατροπή ευκαιριών σε γκολ!  

11.04.2024 | 12:42

Συμβαίνει συνέχεια: Το κόλπο του Ράγια με τον Γκάμπριελ και το μεγάλο λάθος κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Γκάμπριελ και Ράγια έχουν τον δικό τους τρόπο επικοινωνίας για το ξεκίνημα του build-up από την Άρσεναλ, ωστόσο, απέναντι στην Μπάγερν έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος, λόγω του οποίου οι Βαυαροί «φώναξαν» έντονα για πέναλτι που ήθελαν να τους δοθεί.  

10.04.2024 | 15:39

Αν η Σίτι φτάσει μέχρι και τον τελικό, θα καταρρίψει ένα τρομερό επίτευγμα από τον Σερ Άλεξ!

Το 3-3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αποτέλεσε το 22ο κατά σειρά παιχνίδι της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως ήττα. Η διαδρομή μέχρι τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου και ένα πιθανό repeat, θα σημάνει και ένα τρομερό επίτευγμα που μόνο ο Σερ Άλεξ είχε να επιδείξει και ίσως οι «πολίτες» να το κάνουν και πιο εντυπωσιακό!    

10.04.2024 | 12:28

Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Όσο θα προχωρά η υπόθεση του Ρούμπεν Αμορίμ και της διαφαινόμενης πρόσληψής του στη Λίβερπουλ, τόσο θα εντείνεται και το ενδιαφέρον των αγγλικών κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες, αφού ο Σουηδός δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Πορτογάλο κόουτς!  

10.04.2024 | 10:25

Αυτός ο Φόντεν μπορεί να πάρει τη Σίτι στις πλάτες του! (vid)

«Αισθάνθηκα απλά την ιδανική επαφή» είπε. Η «οβίδα» που εξαπέλυσε στο «Μπερναμπέου» έδωσε συνέχεια στα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει ο Φιλ Φόντεν το τελευταίο διάστημα. Και στα 23 του, ο Φιλ Φόντεν παρουσιάζει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον κόσμο της Σίτι την πιο ώριμη ποδοσφαιρική εκδοχή του, κάνοντας μέχρι και τον Τιερί Ανρί να τον χαρακτηρίσει... πυλώνα για τους τρεμπλούχους!   

10.04.2024 | 02:09

ΑΠΙΘΑΝΟ: Το πέναλτι που ζητά η Μπάγερν, τι έκανε η Άρσεναλ και γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής; (vid)

Θα ήταν το πιο… ανόητο πέναλτι στον 21ο αιώνα, στο Champions League. Θα άνηκε στην Άρσεναλ, θα έχανε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για μία απίθανη σκέψη του Γκάμπριελ Μανγκαλάες! Το οξύμωρο είναι πως ο διαιτητής το είδε και είπε στους παίκτες των Γερμανών πως δεν μπορεί να το δώσει. Ο λόγος; Διότι πρόκειται για… παιδικό λάθος!

09.04.2024 | 18:25

«Όλοι με τη Γουέστ Χαμ»: Πώς μπορεί η… 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει στο επόμενο Champions League;

Αδιανόητο σενάριο, που φαντάζει απίθανο, αλλά δεν παύει να είναι… σενάριο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συμβιβαστεί και να είναι και ικανοποιημένη, αν τερματίσει στην 6η θέση της Premier League. Αρκεί η Γουέστ Χαμ να «πιάσει» την Άστον Βίλα, να πάρει ξανά ευρωπαϊκό τίτλο και να την στείλει στο Champions League!