Αρθρογραφία »

12.04.2024 | 13:43

Η χειρότερη βραδιά παικτών και Κλοπ, έφερε τη Λίβερπουλ σε μονόδρομο, που είναι το πρωτάθλημα!

Ένα κακό βράδυ. Ένα πολύ κακό βράδυ. Ένα αποτέλεσμα που σηματοδότησε το τέλος ενός σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ» δίχως ήττα. Ήταν Φεβρουάριος του 2023, όταν είχε ηττηθεί με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και φτάσαμε στον Απρίλιο για να επαναληφθεί η ιστορία από την εκπληκτική τακτικά, Αταλάντα, του Γκασπερίνι. Κέρδισε κατά κράτος αυτός τον Κλοπ, αλλά το σοβαρότερο ζήτημα δεν είναι το τελικό 3-0 για τους Ιταλούς… Είναι πως οι «κόκκινοι» είναι… υποχρεωμένοι πλέον να πάρουν το πρωτάθλημα. Η επιτυχία με την αποτυχία δεν απέχουν πολύ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λίβερπουλ θυμίζει την ιστορία των ναυτών του Κολόμβου. Και αν η κατάληξη είναι η ίδια, θα συζητάμε για ένα κακό φινάλε για τον Γιούργκεν Κλοπ… Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

12.04.2024 | 12:43

Πρωτόγνωρη ευρωπαϊκή ήττα για τον Κλοπ λίγο πριν το φινάλε!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα στον πάγκο της Λίβερπουλ, την ίδια ομάδα, να τον κερδίζει δυο φορές εντός έδρας σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και το επιβλητικό πέρασμα της Αταλάντα από το «Άνφιλντ» τού προκάλεσε πρωτόγνωρα οδυνηρό συναίσθημα…  

12.04.2024 | 12:07

Ο Φόντεν, ο Μπερνάρντο, ο Σάκα και τα 18 γκολ των προημιτελικών που έγραψαν ιστορία

Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η περίσταση αν στο «Έμιρεϊτς» δινόταν κάποιο από τα πέναλτι που ζήτησαν οι Μπάγερν και Άρσεναλ. Ωστόσο, τα γκολ των Λονδρέζων, τα απίστευτα τέρματα των παικτών της Σίτι και οι εντυπωσιακοί φετινοί προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη τους μέρα, πέτυχαν κάτι εντυπωσιακό.  

12.04.2024 | 00:21

Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Στο στόχαστρο των φίλων της Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες και οι χαμένες του ευκαιρίες, τόσο κόντρα στην Αταλάντα, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελείωσε το σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ», ίσως και να παρακολουθήσαμε το τελευταίο, ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το γήπεδο!

11.04.2024 | 17:45

Κι όταν δεν θα κάνει τελικές με το... τσουβάλι, πώς θα βρίσκει τα γκολ η Λίβερπουλ;

Ήταν αυτό που κόστισε ακριβά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μπορεί αργότερα ν’ αποδειχθεί ακόμα πιο οδυνηρό για τη Λίβερπουλ. Οι αριθμοί αυτή τη στιγμή δείχνουν πως οι «κόκκινοι» έχουν την τρίτη χειρότερη επίδοση στη 10άδα, σε ό,τι αφορά τη μετατροπή ευκαιριών σε γκολ!  

11.04.2024 | 12:42

Συμβαίνει συνέχεια: Το κόλπο του Ράγια με τον Γκάμπριελ και το μεγάλο λάθος κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Γκάμπριελ και Ράγια έχουν τον δικό τους τρόπο επικοινωνίας για το ξεκίνημα του build-up από την Άρσεναλ, ωστόσο, απέναντι στην Μπάγερν έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος, λόγω του οποίου οι Βαυαροί «φώναξαν» έντονα για πέναλτι που ήθελαν να τους δοθεί.  

10.04.2024 | 15:39

Αν η Σίτι φτάσει μέχρι και τον τελικό, θα καταρρίψει ένα τρομερό επίτευγμα από τον Σερ Άλεξ!

Το 3-3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αποτέλεσε το 22ο κατά σειρά παιχνίδι της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως ήττα. Η διαδρομή μέχρι τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου και ένα πιθανό repeat, θα σημάνει και ένα τρομερό επίτευγμα που μόνο ο Σερ Άλεξ είχε να επιδείξει και ίσως οι «πολίτες» να το κάνουν και πιο εντυπωσιακό!    

10.04.2024 | 12:28

Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Όσο θα προχωρά η υπόθεση του Ρούμπεν Αμορίμ και της διαφαινόμενης πρόσληψής του στη Λίβερπουλ, τόσο θα εντείνεται και το ενδιαφέρον των αγγλικών κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες, αφού ο Σουηδός δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Πορτογάλο κόουτς!  

10.04.2024 | 10:25

Αυτός ο Φόντεν μπορεί να πάρει τη Σίτι στις πλάτες του! (vid)

«Αισθάνθηκα απλά την ιδανική επαφή» είπε. Η «οβίδα» που εξαπέλυσε στο «Μπερναμπέου» έδωσε συνέχεια στα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει ο Φιλ Φόντεν το τελευταίο διάστημα. Και στα 23 του, ο Φιλ Φόντεν παρουσιάζει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον κόσμο της Σίτι την πιο ώριμη ποδοσφαιρική εκδοχή του, κάνοντας μέχρι και τον Τιερί Ανρί να τον χαρακτηρίσει... πυλώνα για τους τρεμπλούχους!