Ειδήσεις » Premier League

26.09.2024 | 12:50

«Ίσως να μην είναι διαθέσιμος»: Τραυματίστηκε και ο Ράγια στην Άρσεναλ!

Ένας νέος τραυματισμός απασχολεί τον Μικέλ Αρτέτα ενόψει της αναμέτρησης που έχει να δώσει η Άρσεναλ απέναντι στη Λέστερ (28/09, 17:00) για την 6η αγωνιστική της Premier League, αφού ο Ντάβιντ Ράγια ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα.

26.09.2024 | 12:40

Ο Νέτο σκόραρε, αλλά έτρεξαν στον Μούντρικ: Στην Τσέλσι ξέρουν πόση ανάγκη έχει ο Ουκρανός τη στήριξη!

Θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη φάση μόνος του, αλλά επέλεξε να προσφέρει το γκολ στον Πέδρο Νέτο. Κι αμέσως όλοι έτρεξαν πάνω του για να του αναγνωρίσουν τη σκέψη και να τον συγχαρούν. Ο Μούντρικ γνωρίζει πως ακόμα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσει την Τσέλσι, αλλά οι συμπαίκτες του αντιλαμβάνονται πόση ανάγκη έχει τη στήριξη. 

25.09.2024 | 15:45

Το «πούλμαν» της Άρσεναλ σχολιάζουν στην Αγγλία, αλλά... ξέχασαν τι συνέβη στο 1-1 του Καλαφιόρι! (pic)

Ποικίλα είναι τα σχόλια σε βάρος της Άρσεναλ, μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με την τακτική που «υιοθέτησε» ο Μικέλ Αρτέτα. Ξεχνούν όμως πώς αμύνθηκε η γηπεδούχος στη φάση του 1-1 από τον Ρικάρντο Καλαφιόρι!

25.09.2024 | 14:43

Απάντηση έπος από τον κόουτς της Τσέλσι σε ρεπόρτερ: «Εγώ να βάλω Τζάκσον και Ενκουνκού μαζί, μετά όμως θα μπούμε εγώ κι εσύ να μαρκάρουμε;»! (vid)

Μια τρομερά φιλόδοξη και ακραία σκέψη ενός ρεπόρτερ μετά το ματς της Τσέλσι με την Μπάροου στο Λιγκ Καπ, έκανε τον Έντσο Μαρέσκα να του καταστήσει σαφές πως μετά θα πρέπει να μπει κι εκείνος στο ματς για να υπάρχει κάποιος να παίξει άμυνα! 

25.09.2024 | 13:35

Πρωτοφανής ενότητα στην Τσέλσι: Το μεγαλύτερο κέρδος του Μαρέσκα (vids)

Το καλοκαίρι αγχωνόταν για τους παίκτες που θα έπρεπε να «κόψει» κι όλους εκείνους που θα απάρτιζαν το φετινό ρόστερ. Φτάσαμε τέλη Σεπτέμβρη και η Τσέλσι δείχνει τόσο ενωμένη, που δεν θυμάται εύκολα κανείς από πότε έχει να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο στους «μπλε». Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Έντσο Μαρέσκα.  

25.09.2024 | 11:06

Ο Βαράν αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο ως Κυπελλούχος Αγγλίας: «Το τελευταίο μου παιχνίδι με τρόπαιο στο Γουέμπλεϊ»

Ο Ράφαελ Βαράν ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ακούγοντας την καρδιά και λαμβάνοντας υπόψιν το ένστικτό του και καταφέρνοντας να βρεθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο, στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ». 

25.09.2024 | 10:18

Ο Μαρέσκα ήξερε πώς να θίξει τον εγωισμό των παικτών του: «Ήθελα να στείλουν μήνυμα…»

Ο Έντσο Μαρέσκα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του στο 5-0 επί της Μπάροου για το Λιγκ Καπ και όσοι πήραν ευκαιρία με χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι άκουσαν πολύ καλά όσα τους είπε ο κόουτς της ομάδας στ’ αποδυτήρια…  

24.09.2024 | 19:00

Το «Πεπ vs Άρσεναλ» συνεχίζεται: Η νέα «σπόντα» του για τις καθυστερήσεις και τα παράπονα της Σίτι!

«Εμείς είμαστε μία ειλικρινής» ομάδα. Αυτό ακριβώς είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στην ερώτηση δημοσιογράφου για την επιλογή της Άρσεναλ να κάνει καθυστερήσεις στην 5η αγωνιστική της Premier League!