Ειδήσεις » Premier League

06.10.2024 | 17:58

Ο Τεν Χαγκ έπαιξε για να μην χάσει, τα κατάφερε και… ίσως η ισοπαλία με τη Βίλα τον κρατήσει στη Γιουνάιτεντ!

Έπαιξε για να μην ηττηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ και τα κατάφερε. Αυτός έμοιαζε πως ήταν ο μεγαλύτερος στόχος της στο «Βίλα Παρκ» και στέφθηκε από επιτυχία. Μπορούσε να ηττηθεί στις καθυστερήσεις, την έσωσε ο Νταλότ, μπορούσε και να κερδίσει με το φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες! Έμεινε μέχρι τέλους το 0-0, ίσως… σώζεται ο Τεν Χαγκ μέχρι νεωτέρας!

06.10.2024 | 17:07

Τεράστια πίεση στον Τεν Χαγκ: Άπαντες παρόντες από την ηγεσία της Γιουνάιτεντ στο «Βίλα Παρκ» (pic)

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι συνεργάτες του παρακολουθούν δια ζώσης το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και φυσικά προσθέτουν τεράστια πίεση στον Έρικ Τεν Χαγκ που ξέρει πως κάθε άλλο παρά ασφαλής είναι πλέον…  

06.10.2024 | 11:57

«Κάλπασαν» δίπλα-δίπλα οι Γουόκερ και Τραορέ, αλλά ποιος είναι ταχύτερος; (vid)

Έφυγε η μπάλα μπροστά τους, πάτησαν το... turbo, αναμετρήθηκαν και έφτιαξαν το σπριντ που δεν ήξερε η Πρέμιερ πόσο πολύ το είχε ανάγκη! Ποιος, όμως, είναι ο ταχύτερος ανάμεσα σε Γουόκερ και Τραορέ; 

05.10.2024 | 23:00

Όλα κρίνονται στο «Βίλα Παρκ»: Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον… υπηρεσιακό που θέλει, αν φύγει ο Τεν Χαγκ!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί, το βράδυ στο «Βίλα Παρκ» θα κρίνει πολλά, αλλά τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν!

05.10.2024 | 21:19

Μιλούσε στο τηλέφωνο, άκουσαν τι έλεγε: Η λέξη «σοβαρός» από τον Άλισον, η... μετάφραση και η Λίβερπουλ που αγχώνεται! (vid)

Ο Άλισον έφυγε από το Selhurst Park με εμφανή την αδυναμία του να πατήσει καλά το πόδι του και η ατάκα που φέρεται να είπε στο κινητό του, τη στιγμή που αποχωρούσε από το γήπεδο, μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει στον Σλοτ και τους οπαδούς των «κόκκινων»...

05.10.2024 | 19:04

Τρόμαξαν σε απίστευτο βαθμό, αλλά οι Σίτι και Άρσεναλ έφτασαν σε μεγάλες ανατροπές!

Οι Φούλαμ και Σαουθάμπτον έκαναν τρομερά δύσκολη τη ζωή των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ αντίστοιχα. Οι «cottagers» θα μπορούσαν να είχαν κάνει μεγάλη ζημιά στους «πολίτες» στο Μάντσεστερ, αλλά η ομάδα του Πεπ έφτασε στο τελικό 3-2 για να επιστρέψει στις νίκες. Στο 3-1 οι «κανονιέρηδες» που ζορίστηκαν πολύ από τους «άγιους». Πεντάρα για την Μπρέντφορντ, ξέσπασε η Γουέστ Χαμ, από χίλια κύματα η νίκη της Λέστερ.  

05.10.2024 | 17:27

Αυτή τη φορά χρειάστηκε… ένα λεπτό και κάτι «ψιλά» η Μπρέντφορντ για το γκολ!

Είχε συνηθίσει να σκοράρει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και τυπικά αυτό έκανε και τώρα. Ωστόσο, στο ματς απέναντι στη Γουλβς, οι παίκτες του Φρανκ άφησαν το πρώτο λεπτό να περάσει προτού «χτυπήσουν»!  

05.10.2024 | 16:25

Μπορούσε πιο εύκολα η Λίβερπουλ, αλλά το «διπλό» στο Λονδίνο ήρθε με κόπο, ιδρώτα και... τραυματισμό του Άλισον!

Ο Ντιόγο Ζότα σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε χατ-τρικ. η Λίβερπουλ πέταξε στα σκουπίδια μεγάλες ευκαιρίες για μια άνετη νίκη, αλλά τελικά επικράτησε 1-0 έχοντας χρειαστεί να κοπιάσει και ν' ανησυχήσει στο δεύτερο ημίχρονο.