Ειδήσεις » Premier League

09.06.2024 | 16:55

«Συζήτησαν, τα βρήκαν, τον… θέλει»: Φήμες στη Γερμανία για συμφωνία Γιουνάιτεντ – Τούχελ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι Γερμανοί κάνουν λόγο για μεγάλη επιθυμία του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να τον αντικαταστήσει με τον Τόμας Τούχελ!

09.06.2024 | 13:56

Απαίτηση – αίνιγμα από τον Λουίς Ντίας; Θέλει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, ενώ μένουν… τρία χρόνια ακόμη!

Ζητά νέο συμβόλαιο από τη Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίας, προκειμένου να πειστεί να μην αποχωρήσει το καλοκαίρι; Δημοσίευμα που ουδείς περίμενε, έκανε την εμφάνισή του, με τον Κολομβιανό να μοιάζει επηρεασμένος από τα μεταγραφικά σενάρια!

08.06.2024 | 21:28

Θέλει να είναι σίγουρη η Premier League: Ζητά μηνύματα και email από στελέχη της λόγω… Μάντσεστερ Σίτι!

Την απόλυτη αξιοπιστία και την πλήρη εμπιστοσύνη έχει ως στόχο η Premier League μεταξύ των μελών της και για τον λόγο αυτό, ζητά πρόσβαση σε μηνύματα, WhatsApp και email, πριν την ακρόαση των κατηγοριών για τη Μάντσεστερ Σίτι!

08.06.2024 | 20:52

«Ρίσκο», η φύση της Μπράιτον: Συμφωνεί με τον Χιούρτζελερ και… έξι παίκτες της θα είναι μεγαλύτεροί του!

Μία «ανάσα» από το να «γράψει» τη δική της ιστορία στην Premier League είναι η Μπράιτον, που πλησιάζει στην πρόσληψη του νεότερου προπονητή που πέρασε ποτέ από το «Νησί». Και μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι έξι παίκτες του θα τον ξεπερνούν ηλικιακά, δεν υφίσταται…

08.06.2024 | 19:05

Αυτό είναι «βόμβα»: Και όμως, ένα ματς της Premier League μπορεί να γίνεται στην Αμερική!

Μία ιδέα που εκφράστηκε από τον Τομ Βέρνερ και κατακρίθηκε έντονα, μοιάζει να μην είναι ανυπόστατη, αλλά υλοποιήσιμη. Είναι άραγε δυνατό, ένα παιχνίδι ανά σεζόν στην Premier League, να λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες; Είναι!

08.06.2024 | 15:31

«Έρχεται… μεγάλη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ τις επόμενες εβδομάδες»: Δίνει μέχρι και 80 εκατομμύρια!

Ειλημμένη είναι η απόφαση για την απόκτηση ενός στόπερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ να αποτελεί τον βασικό στόχο. Ζητά πολλά εκατομμύρια η Έβερτον, δεν μοιάζουν αρνητικοί όμως οι «κόκκινοι διάβολοι».