Ειδήσεις » Premier League

01.10.2024 | 19:35

Φοβερό περιστατικό - Ο Κομπανί θυμήθηκε τα νιάτα του στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Στην τελευταία προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, πριν την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, ο προπονητής της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί, είπε να… θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό ως κεντρικός αμυντικός, με τον Τόμας Μίλερ να αναλαμβάνει χρέη… διαιτητή.

01.10.2024 | 19:15

Πρόστιμο και εκτός για δύο αγωνιστικές: Τι συνέβη με τον Στέφενς στο Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Έβρισε τον διαιτητή, πήρε κόκκινη, δεν έχει αγωνιστεί από τότε και τιμωρείται ξανά! Η Σαουθάμπτον είναι στην 19η θέση, έχασε στα μέσα Σεπτεμβρίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται!

01.10.2024 | 17:55

Η Άρσεναλ έμαθε μέσω… Νορβηγίας πως ο Έντεγκααρντ «αργεί ακόμη» - Πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο αρχηγός;

Ο τραυματισμός του Μάρτιν Έντεγκααρντ στον αστράγαλο τον Σεπτέμβριο σε παιχνίδι για το Nations League κόντρα στην Αυστρία (9/9/24), θα τον αφήσει για περισσότερο από έναν μήνα εκτός δράσης, χάνοντας πιθανότατα και τον Οκτώβριο, γεγονός που προβληματίζει την Άρσεναλ και τους φίλους της ομάδας.

01.10.2024 | 12:43

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση του Μερίνο στην Άρσεναλ!

Ο Μικέλ Μερίνο πολύ σύντομα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την αποψινή αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

01.10.2024 | 11:47

Ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του στην Τσέλσι: «Πίστευα κάτι που δεν ήταν αλήθεια...»

Έχοντας αποφασίσει να εμφανιστεί δημόσια και ν' αναλύσει εκτενώς στην τηλεόραση όσα πήγαν στραβά με τη θητεία του στην Τσέλσι, ο Γκρέιαμ Πότερ στάθηκε στο μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο «μπλε» και αυτό ήταν θέμα νοοτροπίας κι όχι κάτι αγωνιστικό...

01.10.2024 | 10:55

«Περιμένουν την απόλυση Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Όλο και πληθαίνουν οι «φωνές» που αναφέρουν ότι πια οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πιστεύουν στις μεθόδους του Έρικ Τεν Χαγκ κι αυτή τη στιγμή στ' αποδυτήρια της ομάδας θεωρούν ότι ο Ολλανδός βλέπει την κλεψύδρα της θητείας του στο κλαμπ ν' αδειάζει. 

30.09.2024 | 23:54

Θρίαμβος της Μπόρνμουθ στο ντέρμπι της νότιας ακτής!

Με τον Εβανίλσον επιτέλους ν' ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, η ομάδα του Ιραόλα από το πρώτο ημίχρονο έδειξε στη Σαουθάμπτον ποιος είναι το αφεντικό της νότιας ακτής και επικράτησε με σκορ 3-1. Στη 19η θέση με μόλις 3 γκολ ενεργητικό η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, λίγο έξω από την πρώτη 10άδα της βαθμολογίας οι «cherries».  

30.09.2024 | 18:30

O Νταλότ παράτησε τελείως τη φάση του Σολάνκε και ζήτησε αμέσως συγγνώμη για το τρίτο γκολ! (vid)

Απόλυτη απόδειξη της ψυχολογίας των παικτών της Γιουνάιτεντ και της εμφάνισης που πραγματοποίησε κόντρα στην Τότεναμ, είναι και ο τρόπος που (ΔΕΝ) αμύνθηκε ο Ντιόγκο Νταλότ στο τρίτο τέρμα των «σπιρουνιών», ζητώντας αμέσως συγγνώμη όταν... παράτησε τη φάση. 

30.09.2024 | 11:19

Τον στηρίζουν, αλλά... μπαίνει σε κρίσιμη εβδομάδα ο Τεν Χαγκ!

Είναι κοινό μυστικό πως πλέον ο Έρικ Τεν Χαγκ θα πρέπει να αισθάνεται πίεση. Και με αυτή θα πρέπει να προετοιμάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ματς με Πόρτο και Άστον Βίλα. Και αυτή η νέα εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως... κρίσιμη για το μέλλον του, παρά την επιθυμία του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και της INEOS να τον στηρίξουν...