Ειδήσεις » Premier League

03.07.2024 | 20:24

«Ευχαριστώ, αλλά όχι φέτος»: Η Πρέμιερ ζητά τον Σίμονς κι εκείνος κλείνει την πόρτα!

Τα μεγαλύτερα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με το περιβάλλον και τους ατζέντηδες του Τσάβι Σίμονς, ωστόσο, όλοι έλαβαν την απάντηση: «Ευχαριστώ, αλλά όχι...»! 

03.07.2024 | 17:23

«Ψήνεται» για Άρσεναλ ο Καλαφιόρι - Η Τσέλσι κοντράρει τους «κανονιέρηδες»!

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για την Άρσεναλ, να δελεάζεται από το πλάνο του Αρτέτα κι εφόσον η Μπολόνια τα βρει με τους Λονδρέζους θα μετακινηθεί με χαρά στο «Έμιρεϊτς»! Η Τσέλσι είναι η μοναδική που εμφανίζεται ως αντίζηλος και θέλει να διεκδικήσει τον Ιταλό αμυντικό. 

03.07.2024 | 14:48

Η καλύτερη πώληση της ιστορίας της: Ποσό - ρεκόρ εξασφάλισε η Φούλαμ για να δώσει τον Παλίνια!

Έπειτα από καιρό επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, οι Φούλαμ και Μπάγερν Μονάχου τα βρήκαν για τη μετακίνηση του Ζοάο Παλίνια στη Βαυαρία, με τους Λονδρέζους να πραγματοποιούν την ακριβότερη πώληση της ιστορίας τους!  

03.07.2024 | 13:56

Με Σαλιμπά, Γκάμπριελ και... Καλαφιόρι, φτιάχνει άμυνα για τίτλους!

Τον πρόσεξε, της κέντρισε το ενδιαφέρον, εξέτασε την περίπτωσή του και η επιθυμία της Άρσεναλ ν' ασχοληθεί με τον Καλαφιόρι, φαντάζει ως ιδανική συνταγή για την πολυπόθητη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ!  

02.07.2024 | 17:44

Ξανά μαζί Ντιούσμπερι-Χολ και Μαρέσκα: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στους μπλε

Νέα συνεργασία με τον Έντσο Μαρέσκα για τον Ντιούσμπερι-Χολ, αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του 25χρονου μέσου από τη Λέστερ στην Τσέλσι έναντι 30 εκατ.λιρων! Υπέγραψε συμβόλαιο έξι ετών ο παίκτης.

02.07.2024 | 16:05

Βγαίνει και... οικονομικός ο Ντε Λιχτ, επισπεύδει τις διαδικασίες η Γιουνάιτεντ!

Ποσό μικρότερο και από αυτό που υπολόγιζαν από τον Μάρτιο, όταν για πρώτη φορά ακούστηκε το όνομα τους Ματάις Ντε Λιχτ στις συσκέψεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα χρειαστεί η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ για να πάρει τον Ολλανδό στόπερ στο «Ολντ Τράφορντ». Θετικός ο παίκτης, επισπεύδονται οι διαδικασίες.  

02.07.2024 | 13:36

Στη Γιουνάιτεντ ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Χάαλαντ, πίστεψε τους Σόμποσλαϊ - Σέσκο και πήγε τον Φερνάντες στην Τσέλσι!

Αν μη τι άλλο στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει ηχηρότατες μεταγραφές και πολύ σύντομα θ' αποτελεί μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κρίστοφερ Βίβελ μόλις εξασφαλίσει άδεια εργασίας θα πιάσει δουλειά για τους «κόκκινους διαβόλους» στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ.

02.07.2024 | 12:52

Με 40 εκατ. η Τότεναμ απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας!

Με συνοπτικές διαδικασίες από τη στιγμή που δεν καρποφόρησε η προσπάθεια της Μπρέντφορντ, η Τότεναμ απέκτησε τον Άρτσι Γκρέι από τη Λιντς κι έκανε δικό της μέχρι και το 2030 ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή!  

02.07.2024 | 11:08

Τι συμβαίνει με τον Καζεμίρο; Από την πόρτα της εξόδου, στις χαμογελαστές φωτογραφίες με τη νέα φανέλα! (pics)

Ίσως ουδείς να περίμενε μια τέτοια ανάρτηση από τον Καζεμίρο, από τη στιγμή που εμφανίζεται ... μισό βήμα μακριά από την αποχώρηση, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χαφ έδειξε με χαρά και υπερηφάνεια προς τον κόσμο τη νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «θόλωσε τα νερά».