Ειδήσεις » Premier League

09.07.2024 | 13:26

Εξασφαλίζεται και στους φουλ μπακ για το μέλλον η Τσέλσι με τον Γουάιλεϊ (vid)

Ο 20χρονος φουλ μπακ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Κάλεμπ Γουάιλεϊ σύντομα θα είναι παίκτης της Τσέλσι με συμβόλαιο μέχρι και το 2031, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ν' αποτελεί ακόμα μια κίνηση επένδυσης των «μπλε» για το μέλλον του συλλόγου.  

09.07.2024 | 11:27

Ούτε που το συζήτησε η Έβερτον για Μπράνθγουεϊτ: Στα σκουπίδια και η νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ!

Έτσι όπως την έλαβε, έτσι την απέρριψε και την πέταξε! Η Έβερτον δεν εξέτασε καν τη δεύτερη προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζάρεντ Μπράνθγουεϊτ, αφού θεώρησε και το νέο ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που αξίζει ο ποδοσφαιριστής. 

09.07.2024 | 10:44

Ξεκίνησαν τα βάσανα στην Τσέλσι - Με Λάβια, Ενκουνκού και Φοφανά η πρώτη προπόνηση του Μαρέσκα (vid)

Ο Έντσο Μαρέσκα προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι και ξεκίνησε τη διαδικασία να τους μυήσει στις δικές του προπονητικές αρχές και μεθόδους. Ευτυχία για τους «μπλε» η παρουσία των Γουέσλεϊ Φοφανά και Ρομέο Λάβια που πέρυσι έλειψαν σε όλη τη σεζόν, παρόντες και οι Ενκουνκού, Μούντρικ και Τζέιμς.  

09.07.2024 | 00:30

Μεγάλο βράδυ για τη Γιουνάιτεντ: Δεύτερη προσφορά σε Μπράνθγουεϊτ, έχει αποφασίσει ο Ντε Λιχτ!

Σημαντικά νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα ξεκινούν από τον Τζάρεντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον, και καταλήγουν στον Ματίας Ντε Λιχτ που θέλει… μόνο το «Ολντ Τράφορντ»!

08.07.2024 | 20:38

Φήμες για Αντεγιέμι, «μυστικοπάθεια» και ένα «μην αγχώνεστε»: Ο κόσμος της Λίβερπουλ… πρέπει αν περιμένει!

Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο της Λίβερπουλ, αναφορικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά ο Fabrizio Romano επισήμανε πως δεν χρειάζεται άγχος… Πρότεινε υπομονή για μία εβδομάδα ακόμη, καθώς το EURO ολοκληρώνεται στις 14 του μηνός!

08.07.2024 | 17:52

Οι απουσίες που κάνουν υπερήφανη τη Λίβερπουλ: Εννέα «κόκκινοι» στα ημιτελικά των μεγάλων τουρνουά

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ ν' αργήσει να τους υποδεχθεί στο Kirkby και να δουλέψει μαζί τους, αλλά είναι τέτοια η περίσταση που εννέα διεθνείς της Λίβερπουλ κάνουν το κλαμπ υπερήφανο, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά των δύο μεγάλων καλοκαιρινών διοργανώσεων. Έξι παραμένουν στη Γερμανία για το Euro και άλλοι τρεις θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το Copa America!   

08.07.2024 | 14:38

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει. 

08.07.2024 | 13:35

Απίθανη αντίδραση στο γκολ του «μπλε» Εστεβάο: «Πώς διάολο να τον σταματήσεις;»! (vid)

Η απορία και η... απόγνωση του Τσένι βλέποντας τον Εστεβάο να σκοράρει ξανά με υπέροχο τρόπο και να βάζει μπροστά στο σκορ την Παλμέιρας απέναντι στην Μπαΐα, θα γίνει... σλόγκαν των αντιπάλων της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2025. 

08.07.2024 | 11:28

«Εμείς τον θέλουμε εδώ»: Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Ξαφνικό... αντίπαλο βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ, αφού, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες υπογραφές από τους οπαδούς των Βαυαρών που θέλουν να παραμείνει ο Ολλανδός αμυντικός στην ομάδα! 

07.07.2024 | 22:46

Έσμιξε στη Βαυαρία το... παρεάκι από την Τσέλσι με τον Ολίσε των 50 εκατομμυρίων

Η Μπάγερν Μονάχουν ανακοίνωσε τον Μάικλ Ολίσε για τα επόμενα πέντε χρόνια κι εκείνος αφού γέμισε τα ταμεία της Κρίσταλ Πάλας με 45+5 εκατομμύρια, θα ξαναβρεί στη Βαυαρία και τον παιδικό του φίλο από τις ακαδημίες της Τσέλσι!