Ειδήσεις » Premier League

16.07.2024 | 12:58

Η Τσέλσι κινήθηκε με μαεστρία και πάει να «κλέψει» τον Νίκο Γουίλιαμς από την Μπαρτσελόνα!

Θεωρώντας ότι έχουν «χτίσει» σωστά της στρατηγική τους και έχουν χειριστεί σωστά την υπόθεση για να βρουν πρόσφορο έδαφος, στην Τσέλσι θεωρούν πως μπορούν να κάνουν καλή κίνηση για τον Νίκο Γουίλιαμς και να προλάβουν την Μπαρτσελόνα!

16.07.2024 | 10:51

Ένταση, κίνηση, τοποθέτηση: Ο Μαρέσκα προπονεί την Τσέλσι και ο κόσμος ενθουσιάζεται (vids)

Μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν είχαν συνηθίσει στο παρελθόν αντικρίζουν τόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στις προπονήσεις με τον Έντσο Μαρέσκα, όσο και ο κόσμος της ομάδας παρακολουθώντας τα βίντεο που βγαίνουν στην επιφάνεια. 

15.07.2024 | 23:26

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε φιλικό και ο Τεν Χαγκ ήταν απαιτητικός: «Πρέπει να εμφανιζόμαστε καλύτεροι»! (vid)

Μπορεί να ήταν μόλις το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, μπορεί να είχε χαρακτήρα ξεμουδιάσματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε τρομερές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του και δεν του άρεσε η ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρόσενμποργκ στο Τρόντχαϊμ. 

15.07.2024 | 18:53

Παρών και αρχηγός ο Καζεμίρο στο πρώτο φιλικό της Γιουνάιτεντ!

Με αρκετές απουσίες ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας και ο Καζεμίρο όχι απλά παραμένει στην ομάδα, αλλά είναι και ο captain αυτής στο ματς με την Ρόζενμποργκ! Στην πρώτη 11άδα οι Ράσφορντ και Μάουντ.  

15.07.2024 | 10:38

We burn blue: Η νέα φανέλα της Τσέλσι αναβλύζει ενέργεια με το πιο έντονο σημείο τη φλόγας! (vid)

Αυτή η Τσέλσι θα είναι... φωτιά στο γήπεδο. Αυτό, τουλάχιστον, ευελπιστούν οι οπαδοί της ομάδας και ο Έντσο Μαρέσκα, με τη νέα φανέλα είναι απόλυτα χαρακτηριστική της έντασης και της ενέργειας που θέλουν να βγάζουν οι «μπλε» πάνω στο χορτάρι. 

14.07.2024 | 18:00

Είναι επίσημο, είναι η πρώτη μεταγραφή της INEOS: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζίρκεϊ!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ, για τα επόμενα 5+1 χρόνια. Ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους», σηματοδοτεί την πρώτη μεταγραφή της INEOS και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο club!

14.07.2024 | 16:44

Η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει για τον Όλμο, αλλά έχει μπροστά της… έξι ημέρες!

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να κάνει δικό της τον Ντάνι Όλμο. Αλλά οφείλει να κινηθεί γρήγορα. Έχει μπροστά της έξι ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσει τη Λειψία πολύ περισσότερο!

13.07.2024 | 21:08

Η Μπαρτσελόνα άργησε και η Άστον Βίλα τον έκανε δικό της με 50 εκατομμύρια!

Ο Έμερι τον κάλεσε, εκείνος ανταποκρίθηκε κι αφού οι δυο τους ήθελαν να συνεργαστούν, η Άστον Βίλα έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τον παίκτη από την Έβερτον. Με την Μπαρτσελόνα να μην κάνει αποφασιστική κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, ο Αμαντού Ονανά ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή του στο κλαμπ του Μπέρμιγχαμ, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών!