Ειδήσεις » Premier League

05.10.2024 | 16:11

Χτύπησε, το κατάλαβε, τρελάθηκε και έβγαλε τα γάντια: Η αλλαγή του Άλισον και ο Γιάρος που έπαιξε με τη Λίβερπουλ!

Άσχημη εξέλιξη για τη Λίβερπουλ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας! Αναγκαστική αλλαγή του Άλισον Μπέκερ, έξαλλος κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του λόγω τραυματισμού. Δεν ήταν στον πάγκο ο Κέλεχερ, τον αντικατέστησε ο Γιάρος!

05.10.2024 | 13:44

Πρώτη παρουσία του Τσιμίκα στην 11άδα σε ματς πρωταθλήματος στην εποχή του Σλοτ!

Έχοντας καταγράψει συμμετοχές μονάχα ως αλλαγή μέχρι στιγμής στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει πρώτη φορά φανέλα βασικού στη Λίβερπουλ από τον Άρνε Σλοτ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος, με την εξόρμηση των «κόκκινων» στο Selhurst Park. 

05.10.2024 | 12:30

Ο Ράμσντεϊλ αδιαφορεί για τους τίτλους στο βιογραφικό: «Καλύτερα να παίζω κι ας μην κερδίσω ποτέ, τίποτα» (vid)

Όταν ο «τίτλος» στη δουλειά του καθενός είναι κάτι για το οποίο πασχίζει ο περισσότερος κόσμος, ο Άαρον Ράμσντεϊλ απλά αδιαφορεί για ό,τι επιτυχίες μπορεί να έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό του. Απλά θέλει ν' απολαμβάνει αυτό που κάνει! 

04.10.2024 | 20:57

Κρίσιμο meeting στη Γιουνάιτεντ μετά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα!

Αφού πρώτα παρακολουθήσουν το Κυριακάτικο ματς με την Άστον Βίλα, ο Ράτκλιφ και οι συνεργάτες του στη Γιουνάιτεντ θα καθίσουν στο τραπέζι σε ένα κρισιμότατο meeting που μπορεί ν’ αποβεί καθοριστικό για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας.  

04.10.2024 | 17:49

Ράτκλιφ για Τεν Χαγκ: «Δεν μπορώ ν’ απαντήσω, δεν θα είναι δική μου η απόφαση»!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι δική του η απόφαση, όταν κι αν παρθεί αυτή, για τον Ολλανδό τεχνικό. «Θέλουμε τη Γιουνάιτεντ να φτάσει εκεί που ανήκει και αυτή τη στιγμή είναι μακριά από αυτό» είπε!  

04.10.2024 | 17:19

Ο Ντέλε Άλι έφτασε στους 19 μήνες εκτός δράσης κι ακόμα πρέπει να περιμένει!

Νέο πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατά πίσω σωματικά και πνευματικά. Ο Ντέλε Άλι έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μια αναποδιά στην καριέρα του και ήδη «τρέχει» 19 μήνες δίχως παρουσία σε επίσημο ματς…  

04.10.2024 | 13:31

Πρόβλημα και αναμονή με Κιέζα στη Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φεντερίκο Κιέζα για να ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιταλού ενόψει της εξόρμησης της Λίβερπουλ στο Selhurst Park, το μεσημέρι του Σαββάτου. 

04.10.2024 | 11:34

Έκλεισε τα social media και... ξαναβρήκε την υγειά του: Ο Μπρέναν Τζόνσον σκοράρει αδιαλείπτως για την Τότεναμ!

Το κατάφερε και το βράδυ της Πέμπτης, πετυχαίνοντας το δεύτερο, καθοριστικό γκολ για την Τότεναμ που επιβλήθηκε 2-1 της Φερεντσβάρος. Ο Μπρέναν Τζόνσον έκλεισε τα social media και έδιωξε ένα τεράστιο βάρος από πάνω του, με αποτέλεσμα να βρίσκει συνεχώς δίχτυα το τελευταίο διάστημα!