Ειδήσεις » Premier League

03.10.2024 | 19:25

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πως μπορεί να κάνει δικό της τον Άρνολντ της Λίβερπουλ λόγω… Μπέλιγχαμ!

Πόσο εύκολα ή δύσκολα λέει ένας ποδοσφαιριστής «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης; Πολύ! Πόσω δε μάλλον, στην περίπτωση που είναι και φίλος με έναν εκ των κορυφαίων της «Βασίλισσας»… Αναφερόμαστε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον Αλεξάντερ Άρνολντ και η Λίβερπουλ… αγχώνεται!

03.10.2024 | 19:16

Novibet: Χρυσή Διάκριση ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards της Λισαβόνας

Η Novibet συνεχίζει να κατακτά κορυφές, με το Χρυσό Βραβείο ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards, τα πλέον έγκριτα βραβεία του online gaming κλάδου, να προστίθεται στη μακρά λίστα διεθνών διακρίσεων της GameTech εταιρείας. Με αυτή τη διάκριση η Novibet ξεπέρασε τα 50 βραβεία και με οδηγό την καινοτομία και την τεχνολογική της υπεροχή έχει εδραιώσει τη θέση μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.

03.10.2024 | 12:19

Οι ευθύνες που καταλόγισε ο Τεν Χαγκ στους επιθετικούς του και τα xGoals που ίσως τον δικαιώνουν…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ζητά από τους επιθετικούς του στη Γιουνάιτεντ να γίνουν πιο αποτελεσματικοί για να βοηθήσουν την προβληματική κατάσταση και τα γκολ της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ σε σχέση με τους δείκτες της στατιστικής, δικαιώνουν τον Ολλανδό για την αδυναμία των παικτών του…  

02.10.2024 | 19:45

«Χθες» για τον Μπράνθγουεϊτ, «σήμερα» για άλλον στόπερ: Θα έφευγε για πρώτη φορά από τη Serie A, για Λίβερπουλ ή Γιουνάιτεντ;

Μεταγραφικό σενάριο για Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέμερ, ο οποίος μετρά 191 ματς πρωταθλήματος στη Serie A, παίζει στη Γιουβέντους και δεν έχει φύγει ποτέ από την Ιταλία!

02.10.2024 | 15:35

Διαψεύδεται η σύλληψη του Νούνες, «υπερβολικά» όσα γράφτηκαν για το περιστατικό με το κινητό

Ο Ματέους Νούνες είχε μεν διαπληκτισμό με άνθρωπο που αδιακρίτως τον φωτογράφιζε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά τα ισπανικά media παρουσιάζουν με τεράστια υπερβολή το περιστατικό, όπως αναφέρει η Manchester Evening News.  

02.10.2024 | 10:49

Ένας καυγάς, μια οργισμένη αντίδραση για ένα κινητό και σύλληψη για τον Ματέους Νούνες!

Ο Ματέους Νούνες φέρεται να οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στη Μαδρίτη πριν από έναν μήνα, έπειτα από την άρνησή του να επιστρέψει ένα κινητό στον κάτοχό του, όταν αντιλήφθηκε ότι τον φωτογράφιζε αδιακρίτως!  

02.10.2024 | 10:24

Φοβερός Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχει κάτι για να πανικοβληθώ»! (vid)

Εν μέσω δημοσιευμάτων που του έχουν… γυρίσει την κλεψύδρα και σχεδόν αδειάσει την άμμο της διορίας που έχει για να βελτιώσει τη Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ δηλώνει πως δεν υπάρχει κάτι που να του προκαλεί πανικό!  

01.10.2024 | 22:27

«Kai Havertz scores again»: Εκπληκτική ασίστ του Τροσάρ, η Άρσεναλ κάνει το 1-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν! (vid)

Υπέροχη σέντρα του Λεάντρο Τροσάρ, για να σκοράρει για 5η φορά φέτος ο Κάι Χάβερτς με την Άρσεναλ. Στο 20ο λεπτό κάνουν το 1-0 οι «κανονιέρηδες» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

01.10.2024 | 20:15

Η είδηση που χωρίζει στα… δύο το Λίβερπουλ: Ο Μπράνθγουεϊτ μπορεί να φοράει «κόκκινα» τον Ιανουάριο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Έβερτον, Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Μεγάλες οι απαιτήσεις, έκαναν πίσω οι «κόκκινοι διάβολοι», φαίνεται πως τον θέλει ο Άρνε Σλοτ!