Ειδήσεις » Premier League

10.07.2024 | 11:56

Θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με... αύρα από Σίτι ο Φαν ντε Μπεκ - Μετακομίζει στην Τζιρόνα!

Από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, η εργοδοσία του θα έχει... γαλάζιο χρώμα στο υπόβαθρο. Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ολοκληρώνει τον κύκλο του στη Γιουνάιτεντ και θα μετακομίσει στην Τζιρόνα που θα παίξει στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ! 

10.07.2024 | 11:33

Κάτι μας θυμίζει ο Έντσο Μαρέσκα: Εμφανέστατες οι επιρροές από τον Πεπ (vid)

Ακόμα κι αν θήτευσε πλάι του για μικρό χρονικό διάστημα, ασφαλώς και επηρεάστηκε από εκείνον. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οφείλεις να λειτουργήσεις σαν ... σφουγγάρι και να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς. Και τώρα, ο Έντσο Μαρέσκα στις προπονήσεις της Τσέλσι, θυμίζει σε όλους μας τον Καταλανό και την έντασή του!  

09.07.2024 | 21:55

FSG, Τζον Χένρι και Λίβερπουλ, το έχετε σκεφτεί καλά πριν επενδύσετε στη Μπορντό;

Τα ποδοσφαιρικά σχήματα πολυϊδιοκτησίας είναι μόδα. Το κάνει η Σίτι, το ξεκίνησε ήδη η Τσέλσι του Μπόελι και στην «κούρσα» μπαίνει και η Λίβερπουλ. Τι ακριβώς κερδίζουν και ποια είναι τα ρίσκα μιας τέτοιας επένδυσης;

09.07.2024 | 21:48

Πάει για το «μπαμ» με Ουγκάρτε η Γιουνάιτεντ, θέλει ο παίκτης: Πέρυσι απασχόλησε Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Κοντά στην απόκτηση του Μάνουελ Ουγκάρτε φημολογείται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προχωρούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με την Παρί, στα 23 του ο Ουρουγουανός διεθνής, που θέλει… «Ολντ Τράφορντ»!

09.07.2024 | 20:57

«Αγοράζοντας απ’ την Premier League»: Άλλοι ήρθαν στην ΑΕΚ για να μείνουν, άλλοι… ξεχάστηκαν γρήγορα! (video)

Ο Θωμάς Στρακόσια είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Αλβανός τερματοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από την Permier League και προστέθηκε στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το δρομολόγιο Αγγλία - Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης» χωρίς κάποιον ενδιάμεσο σταθμό στην καριέρα τους!

09.07.2024 | 18:00

«Μήπως για αυτό καθυστερούν οι μεταγραφές στη Λίβερπουλ;» - Η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG!

Γνωστή έγινε η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG που διοικεί τη Λίβερπουλ, το επόμενο διάστημα. Συζητά με την Μπορντό, ρεαλιστικές οι πιθανότητες, στόχος η άνοδος στη Ligue 1. Και ο κόσμος των «κόκκινων» απορεί, αναφορικά με το αν αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν οι μεταγραφές στο αγαπημένο τους club…

09.07.2024 | 14:27

Απρόβλεπτη «σφήνα» της Ίπσουιτς, χάλασε μεταγραφή της Έβερτον, προσφέροντας 2 εκατομμύρια περισσότερα!

Ενώ όλα έδειχναν να τον οδηγούν στο «Γκούντισον Παρκ», με τον ατζέντη του να βγάζει και φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο, ο νεαρός εξτρέμ της Χαλ, Τζέιντεν Φίλοτζιν φαίνεται πως θα παίξει τελικά στην Ίπσουιτς! Φοβερή κίνηση και «κλοπή» από την ομάδα του ΜακΚένα, που πρόσφερε 2 εκατομμύρια περισσότερα και πήρε τον παίκτη!