Ειδήσεις » Premier League

30.09.2024 | 10:46

Ο Σάντσεθ εκθέτει τους ανθρώπους της Τσέλσι και ακόμα πιο πολύ το κάνει ο Πέτροβιτς στη Στρασμπούρ

Ο Σάντσεθ ουδέποτε ήταν αυτή η λύση σιγουριάς που πίστευαν στην Τσέλσι όταν τον αποκτούσαν, το έδειξε και στην αναμέτρηση με την Μπράιτον, ενώ την ίδια στιγμή, ο Πέτροβιτς που παραχωρήθηκε δανεικός στη Στρασμπούρ, εκθέτει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους των «μπλε» για την απόφαση που πήραν. 

29.09.2024 | 20:27

Ούτε η Τότεναμ θα το περίμενε τόσο εύκολο: «Διέλυσε» με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την… απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Εύκολα, απλά, χωρίς να απειληθεί. Μία «βόλτα» στο Μάντσεστερ και ένα «πάρτι» στο «Ολντ Τράφορντ» έκανε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Γιουνάιτεντ, στην 6η αγωνιστική της Premier League! Από το… 3ο λεπτό δρομολογήθηκε η εξέλιξη του ματς, η κόκκινη κάρτα του Μπρούνο Φερνάντες, που είναι… φοβερά αυστηρή, «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Σκόραραν Σολάνκε και Κουλουσέφσκι, μαζί με τον Τζόνσον, μένουν στην 12η θέση οι «κόκκινοι διάβολοι»!

29.09.2024 | 17:59

Η Ίπσουιτς έκανε... χαλάστρα στην Άστον Βίλα με εκπληκτικό Ντέλαπ!

Λίγο πριν την τεράστια αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Άστον Βίλα είδε τον Λίαμ Ντέλαπ να σκοράρει δις εις βάρος της και να χαρίζει βαθμό στην Ίπσουιτς με το τελικό 2-2 στο Portman Road, για να σταματήσει το σερί των πέντε νικών των «villans» σε όλες τις διοργανώσεις. 

29.09.2024 | 10:54

Η Πρέμιερ έκοψε τη χαρά του Σάκα για τις ασίστ με την ανακοίνωση για το αυτογκόλ του Εντιντί

Αν και τυπικά είναι σωστό και θα εξηγήσουμε γιατί, ο Μπουκάγιο Σάκα στερήθηκε μια ασίστ που θα του πίστωνε μια μοναδική επίδοση στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, μετά το 4-2 της Άρσεναλ επί της Λέστερ. 

29.09.2024 | 10:41

Σόου από Κονατέ για το βραβείο του Man of the Match και την ψήφο του... Γκάρι Νέβιλ (vid)

Ο Ίμπου Κονατέ είχε μεγάλο παράπονο που δεν πήρε εκείνος το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της νίκης (2-1) της Λίβερπουλ επί της Γουλβς, αλλά δεν του άρεσε καθόλου όταν άκουσε ποιος ψηφίζει την ανάδειξη του κορυφαίου από το SkySports...