Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

04.07.2024 | 20:37

Ο Φόντεν μίλησε με ειλικρίνεια: «Μας τα λέει ο κόουτς στις προπονήσεις, αλλά...»

Ο Φιλ Φόντεν τα βάζει και με τον εαυτό του για ό,τι έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Αγγλία, αλλά καλεί έμμεσα και τους συμπαίκτες του ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους για το γεγονός πως δεν μπορούν να εκτελέσουν στα παιχνίδια, όσα τους λέει ο Σάουθγκεϊτ στις προπονήσεις! 

04.07.2024 | 16:53

Μια άλλη Αγγλία ετοιμάζει ο Σάουθγκεϊτ – Δυο 10άρια και... ανάμνηση τελικού

Αποφασισμένος να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να σκεφτεί από την αρχή την τακτική προσέγγιση, προκειμένου ν' αφυπνιστεί η εθνική ομάδα της Αγγλίας, εμφανίζεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει του προημιτελικού με την Ελβετία. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ για τα... δυο δεκάρια, την τριάδα στην άμυνα και τη συνταγή του τελικού του '21...  

04.07.2024 | 12:35

Και όμως, η Σλοβακία σώζει τον Μπέλιγχαμ: «Αποφάσισε η UEFA για την… τιμωρία με την Ελβετία!»

Διαθέσιμος φαίνεται πως θα είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον προημιτελικό της Αγγλίας απέναντι στην Σλοβακία, και για αυτό… φρόντισε η ίδια η Σλοβακία! Με ποιον τρόπο; Με το να κάνει… ευκολότερη την απόφαση της UEFA!

04.07.2024 | 09:05

Αν η Αγγλία παίξει με 3-5-2 με την Ελβετία, ποιος βγαίνει; Δύο προσθήκες στην ενδεκάδα, «δεκάρι» ο Φόντεν!

Πολλά τα σενάρια, αρκετές οι σκέψεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σημαντικά ερωτήματα, σε περίπτωση που η Αγγλία αλλάξει το σύστημά της απέναντι στην Ελβετία. Ποιος μένει άραγε, εκτός ενδεκάδας; Ο Μπουκάγιο Σάκα είναι η σωστή απάντηση, με τον Φιλ Φόντεν να επιστρέφει στη… θέση του!

03.07.2024 | 22:26

Δοκίμασε και τριάδα στην άμυνα ο Σάουθγκεϊτ!

Δοκιμή και με τρεις αμυντικούς έκανε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην απογευματινή προπόνηση της Αγγλίας, την Τετάρτη, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρηση με την Ελβετία για τα προημιτελικά του Euro 2024! 

03.07.2024 | 11:19

Είναι η λύση ο... Ed Sheeran; Χαλάρωμα με vip συναυλία για την Αγγλία πριν τα προημιτελικά (vid)

Αυτό είτε θα πάει πολύ καλά, είτε θα πάει... πολύ άσχημα. Ο Εντ Σίραν, πάντως, θέλησε να στηρίξει τους Άγγλους διεθνείς ενόψει των προημιτελικών του Euro 2024 και επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Σάουθγκεϊτ για να τραγουδήσει και να δώσει ώθηση στα «τρία λιοντάρια». 

02.07.2024 | 19:18

«Νόμιζα ότι... πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (vid)

Έσωσε την Αγγλία, έδωσε τις απαντήσεις του και προτού το ξαναδεί σε ριπλέι, αισθάνθηκε σαν τον... Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξήγησε τι σκεφτόταν τη στιγμή που γύριζε το κορμί του για να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι απέναντι στη Σλοβακία στο 90' + 5' του ματς της περασμένης Κυριακής. 

02.07.2024 | 11:23

Ο Γκέι έπαιξε 75 λεπτά με ένεση στον ώμο και έβγαλε την ασίστ στον Μπέλιγχαμ! (vid)

Η αυταπάρνηση του Μαρκ Γκέι κατά τη διάρκεια του ματς των «16» με τη Σλοβακία στο Γκελζενκίρχεν, αποτέλεσε ακόμα ένα σημάδι προς την Αγγλία για την επιμονή, την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά.  

01.07.2024 | 20:50

Δύο οι πιθανές τιμωρίες του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ποιο είναι το χειρότερο σενάριο για την Αγγλία;

Ένα είναι το βασικό ερώτημα της ημέρας: τι θα συμβεί σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει να τιμωρήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ; Πόσα παιχνίδια θα χάσει; Έχουμε την απάντηση και οι Άγγλοι μπορούν να είναι… αισιόδοξοι!

01.07.2024 | 16:05

Γιατί άργησε να τον πιστέψει ο Σάουθγκεϊτ; Ο Μέινου είναι αχτίδα λάμψης και ελπίδας

Το ύφος του όταν πατάει το χορτάρι εκπέμπει σοβαρότητα. Οι κινήσεις του, ελευθερία και αυτοπεποίθηση. Η γλώσσα του σώματός του είναι τέτοια της ψυχραιμίας στις καταστάσεις. Ο Κόμπι Μέινου ξεκίνησε για πρώτη φορά σε μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα και έκανε τον κόσμο να τον εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ, αλλά και ν' απορήσει με τον Σάουθγκεϊτ που άργησε να τον επιστευθεί.