Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

08.07.2021 | 14:07

Λέιζερ, γιούχα στον εθνικό ύμνο και καπνογόνα φέρνουν τιμωρία

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας θα περιμένει να μάθει την πιθανή τιμωρία που θα της επιβληθεί από την UEFA αφού ήδη άνοιξε φάκελος για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την Δανία και την ιστορική πρόκριση των «τριών λιονταριών» στον πρώτο τους τελικό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

08.07.2021 | 12:11

Οι πανηγυρικοί τίτλοι του αγγλικού Τύπου για την ιστορική πρόκριση (pics)

Ο αγγλικός Τύπος... έδωσε ρέστα με τους τίτλους που χρησιμοποίησε για την ιστορική πρόκριση της Αγγλίας για πρώτη φορά στα χρονικά σε τελικό Euro και στον πρώτο της τελικό σε μεγάλο τουρνουά μετά από 55 χρόνια. 

08.07.2021 | 08:45

Στέρλινγκ: «Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι» (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κατηγόρησε τον Μέλε για την επαφή στην περιοχή και το πέναλτι που κέρδισε για την Αγγλία, ώστε ο Κέιν να νικήσει με διπλή προσπάθεια τον Σμάιχελ και να στείλει τα «τρία λιοντάρια» στον πρώτο τους τελικό σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 55 χρόνια. 

08.07.2021 | 00:36

Τώρα η κούπα είναι πιο κοντά στο σπίτι από ποτέ! (vids)

Στέρλινγκ και Κέιν συνέχισαν να παίρνουν την Αγγλία από το χέρι και την οδήγησαν για πρώτη φορά έπειτα από 55 χρόνια σε μεγάλο τελικό διοργάνωσης! Τα «τρία λιοντάρια» έγραψαν ιστορία επικρατώντας 2-1 της Δανίας στο «Γουέμπλεϊ» στην παράταση του μεταξύ τους ημιτελικού κι έκλεισαν ραντεβού με την Ιταλία για το βράδυ της Κυριακής με φόντο την κορυφή της Ευρώπης!

King of Europe