Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

30.06.2024 | 17:40

Ένα γήπεδο που θα φωνάζει «Αγγλία»: Μόνο 6.000 τα εισιτήρια, νίκη στις σημαίες, «κόντρα» Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ! (pics)

Λίγα τα εισιτήρια που πήραν οι Άγγλοι για το ματς με τη Σλοβακία, αλλά εντυπωσιακή η παρουσία τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Ακόμη και αν φορούν φανέλες των ομάδων που υποστηρίζουν…

30.06.2024 | 17:00

«Διέρρευσε» η ενδεκάδα της Αγγλίας για το ματς με την Σλοβακία, μία αλλαγή τελικά: Ξανά έκπληξη από τον Σάουθγκεϊτ!

Μόλις μία αλλαγή αναμένεται να έχει η ενδεκάδα της εθνικής Αγγλίας, στο κρίσιμο παιχνίδι της φάσης των «16» του EURO 2024, απέναντι στην Σλοβακία. Βασικός ξανά ο Κίραν Τρίπιερ, στον πάγκο ο Κόουλ Πάλμερ. Προτιμήθηκε τελικά ο Κόμπι Μέινου, έναντι του Κόνορ Γκάλαγκερ!

30.06.2024 | 13:24

Ο σκληρός, Ρόι Κιν, θα είναι πάντα εκεί για σένα: «Τι να τα κάνεις τα λεφτά...» (vid)

Όταν προκύπτουν μαθήματα ζωής από το πουθενά, καλό είναι να τ' αντιλαμβανόμαστε. Κι ένα τέτοιο παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής από το Overlap, όπου ο Ρόι Κιν, που όσο σκληρός κι επικριτικός μπορεί να θεωρείται, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. «Όσα χρήματα κι αν βγάζεις, είναι ανούσια αν δεν βρίσκεις χρόνο για όσους σε χρειάζονται...».  

29.06.2024 | 17:12

«Βγάλε αυτούς τους τρεις»: Οι παίκτες που δεν θέλει να δει ο Νέβιλ στην ενδεκάδα, στο Αγγλία – Σλοβακία!

Η εικόνα της Αγγλίας δεν είναι καλή, τα αποτελέσματά της δεν πείθουν και ο Γκάρι Νέβιλ προτείνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα, στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει της αναμέτρησης των «τριών Λιονταριών» με την Σλοβακία!

29.06.2024 | 15:34

«Σφυρίζει» την Αγγλία ο ρέφερι που είχε δεχθεί γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκούτσου (vid)

Τον θυμόμαστε όλοι για ένα από τα πιο τρελά περιστατικά που έχουμε αντικρίσει στο ποδόσφαιρο. Ο Τούρκος διαιτητής, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, που είχε δεχθεί γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκούτσου πριν από έξι μήνες θα είναι εκείνος που θα διευθύνει το ματς της Αγγλίας απέναντι στη Σλοβακία για τους «16» του Euro 2024!  

29.06.2024 | 11:23

Η μέρα που η Αγγλία κόντεψε να... ρίξει το «Γουέμπλεϊ» με τον θρίαμβο επί των Γερμανών! (vid)

Ήταν μια επιτυχία, που μπορεί ν' αποτελέσει έμπνευση για το σύνολο του Σάουθγκείτ ενόψει των νοκ-άουτ του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επρόκειτο για μια από τις πιο... έξαλλες βραδιές που έχει βιώσει το "Γουέμπλεϊ". Από εκείνες που μένουν στην ιστορία. Κι όχι απλά διότι ήταν η πρώτη νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Γερμανία έπειτα από 55 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι. Η 29η του Ιούνη του 2021, στο εξ αναβολής Euro 2020, κατέγραψε την επιβλητική πρόκριση των "λιονταριών" στα προημιτελικά της διοργάνωσης με το 2-0 επί των "πάντσερ". 

28.06.2024 | 19:36

Το κινητό στο τιμόνι και το μπροστινό φρένο: Ο Γκόρντον εξήγησε τη φοβερή τούμπα του με το ποδήλατο στην πλαγιά! (vid)

Ο Άντονι Γκόρντον παραδέχθηκε πως από δικό του λάθος έπεσε με το ποδήλατο στην πλαγιά που είχε επισκεφθεί στον ελεύθερο χρόνο του από τις προπονήσεις της Αγγλίας, εξηγώντας πως με το ένα χέρι κρατούσε το κινητό και με το φρένο που πάτησε απλά... γύρισε όλος πάνω από το δίκυκλο και προσγειώθηκε με το πρόσωπο!   

28.06.2024 | 13:00

Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την εθνική Αγγλίας!

Εσωτερικό θέμα στην Αγγλία; Απόφαση που έχει παρθεί; Φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως, ο Τζακ Γουίλσιρ επισήμανε πως γνωρίζει ότι δύσκολα θα δούμε ξανά στο EURO 2024 τον Κόνορ Γκάλαγκερ, λόγω… Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

28.06.2024 | 08:05

Ήρθε η ώρα, επιβεβαιώνεται από όλους: Ο Μέινου ξεκινά στο Αγγλία – Σλοβακία, δίπλα σε Ράις και Μπέλιγχαμ!

Μέχρι και τελευταία στιγμή θα έχουμε… αγωνία, αλλά όλα δείχνουν πως ο Κόμπι Μέινου μπαίνει στην ενδεκάδα της εθνικής Αγγλίας, αντί του Κόνορ Γκάλαγκερ, στην αναμέτρηση με την Σλοβακία, για τους «16» του EURO 2024!