Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

12.09.2023 | 18:15

Πεπ στην Αγγλία και Κλοπ στη Γερμανία; Προς το παρόν… όχι, στο μέλλον «γιατί όχι»;

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απασχολεί τους ¶γγλους, για τον πάγκο των «τριών Λιονταριών», με φόντο το καλοκαίρι του 2024. Ο Γιούργκεν Κλοπ τους Γερμανούς, μετά την αποχώρηση του Χάνσι Φλικ. Προς το παρόν, η απάντηση είναι «όχι». Στο μέλλον όμως;

12.09.2023 | 13:43

«Διαφωνία» Σάουθγκεϊτ με Πεπ για τον Φόντεν και τη θέση του

Ο Φιλ Φόντεν δεν ανταποκρίθηκε στην τοποθέτησή του σε πιο καταλυτικό και δημιουργικό ρόλο από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο ματς της Αγγλίας με την Ουκρανία και αυτό έκανε τον ομοσπονδιακό κόουτς να «τα βάλει» με τον Πεπ Γκουαρδιόλα που δεν «βοηθάει» τον ποδοσφαιριστή να μην περιορίζεται στα εξτρέμ.  

11.09.2023 | 12:57

Με φανέλα γεμάτη μελαγχολία, αλλά και προορισμένη για καλό σκοπό η Αγγλία στο ιστορικό φιλικό με την Σκωτία (pics)

Με ολόλευκη εμφάνιση «πλημμυρισμένη» με ρετρό διάθεση, αλλά και προορισμένη για να συγκεντρώσει έσοδα για οργανισμό ενημέρωσης και πρόληψης κατά της άνοιας, θα κάνει προθέρμανση η Αγγλία στο φιλικό παιχνίδι με την Σκωτία για τα 150 χρόνια από την πρώτη τους κόντρα.  

11.09.2023 | 11:23

Πρώτο γκολ για Γουόκερ, αλλά κανείς δεν μίλησε για την τρομερή μπαλιά του Κέιν! (vid)

Ο Χάρι Κέιν κατεβαίνοντας αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει στη δημιουργία φάσεων για την Αγγλία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ουκρανία, αξίζει τα εύσημα για την τρομερή ασίστ που έχει βγάλει στον Κάιλ Γουόκερ.  

09.09.2023 | 21:19

Παραμένει σε θέση ισχύος η Αγγλία παρά το stop του σερί

Μπροστά σε 40.000 οπαδούς της Ουκρανίας στο Βρότσλαβ, η Αγγλία βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε, ο Γουόκερ σκόραρε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα και το τελικό 1-1 έβαλε μεν τέλος στο νικηφόρο σερί, αλλά διατηρεί τα "τρία λιοντάρια" με άνεση στην κορυφή του γκρουπ για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

07.09.2023 | 21:42

Ο Πίκφορντ το έκανε… ξανά: «Θύμισε» Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, απέκρουσε τρεις φορές στην ίδια φάση! (vids)

Μπορεί να είναι ασταθής, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά όταν ο Τζόρνταν Πίκφορντ είναι στη μέρα του, δυσκολεύεσαι τρομερά να τον κερδίσεις. Το απέδειξε με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το επιβεβαίωσε και με την εθνική Αγγλίας, αποκρούοντας ξανά, τρεις φορές στην ίδια φάση.

05.09.2023 | 10:22

«Αποχωρεί μετά το Euro ο Σάουθγκεϊτ και η FA θέλει Πεπ»!

Η Daily Mail με αποκαλυπτικό της δημοσίευμα κάνει λόγο για εξελίξεις στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μετά το Euro του επόμενου καλοκαιριού, με τον Σάουθγκεϊτ ν' αποχωρεί και τ' όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ομοσπονδίας!  

31.08.2023 | 16:15

Πρώτη κλήση για Ενκέτια στην Αγγλία, πήρε Κόλγουιλ και… Μαγκουάιρ ο Σάουθγκεϊτ!

O Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την 26άδα της Αγγλίας για τα προσεχή παιχνίδια με Ουκρανία και Σκωτία, με τον Έντι Ενκέτια της ¶ρσεναλ να καλείται για πρώτη φορά στο ανδρικό τμήμα, ενώ, μια θέση εξασφάλισε και ο Λέβι Κόλγουιλ της Τσέλσι! Διατηρείται ο Χάρι Μαγκουάιρ παρά το γεγονός πως έχει παραγκωνιστεί στην Γιουνάιτεντ…