Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

14.07.2024 | 21:36

Βασικός σε τελικό EURO, χωρίς να είναι στην ενδεκάδα στο τουρνουά; Ο Σο κάνει «βουτιά» 24 χρόνια πριν, για να βρει έναν… σκόρερ! (vid)

Δεν ξεκίνησε σε κανένα ματς φέτος στο EURO 2024, αλλά είναι βασικός στον τελικό κόντρα στην Ισπανία! Ο Λουκ Σο δηλώνει «παρών» για την Αγγλία, αλλά δεν είναι ο πρώτος που καταφέρνει μια τέτοια ιδιαίτερη παρουσία! 

14.07.2024 | 21:26

Τεράστια διαφορά στον κόσμο Ισπανίας – Αγγλίας, λίγο πριν τη σέντρα: «Περιμένουμε… 50.000!» (vid)

Γεμίζει το γήπεδο, Άγγλοι έρχονται από… παντού, τεράστια διαφορά συγκριτικά με τους φίλους της Ισπανίας! Γύρω στους 50.000 υπολογίζονται οι φίλοι των «τριών Λιονταριών», μερικά λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού!

14.07.2024 | 20:55

Απίθανος Χέντερσον, ένας μεγάλος αρχηγός: Τι ακριβώς έκανε για να φτάσει στο Βερολίνο και να δει την Αγγλία;

Τρομερός Τζόρνταν Χέντερσον, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταφέρει να βρεθεί στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία, στον τελικό του EURO 2024. Ελάχιστα λεπτά πριν προέκυψε η είδηση, την στιγμή που επιβεβαιώθηκαν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων!

14.07.2024 | 19:43

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γκρίλις, μετά τον αποκλεισμό του από τον Σάουθγκεϊτ και την Αγγλία! (pic)

Ο Τζακ Γκρίλις βρέθηκε στο Wimbledon και παρακολούθησε τον τελικό ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες πριν το «ιστορικό» ματς της Αγγλίας με την Ισπανία!

14.07.2024 | 18:22

Μία παμπ στην Σκωτία που θα μπορούσε να είναι στη… Μαδρίτη: «Είμαστε όλοι κατά της Αγγλίας!» (pic)

Μία απίθανη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, με μία παμπ στην Σκωτία να δείχνει ξεκάθαρη την προτίμησή της, αναφορικά με τον τελικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισπανία!

14.07.2024 | 17:15

Ο τελικός ξεκίνησε από νωρίς: Ισπανία – Αγγλία στο FIFA, εξέλιξη από… παραμύθι και το EURO στο «σπίτι»!

Η Αγγλία τα κατάφερε στο… FIFA. Πήρε το EURO 2024, για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε έναν τελικό με απίθανη εξέλιξη. «Λυτρώθηκε» από τον Κόουλ Πάλμερ, έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με «10» παίκτες. Και στο τέλος της ημέρας, το τρόπαιο ήρθε στο «σπίτι»!

14.07.2024 | 13:09

Κόντρα στους Ισπανούς, η Αγγλία μπορεί ν' αλλάξει ρότα στη σχέση με τα πέναλτι... (vid)

Είναι η πιο ψυχοφθόρα διαδικασία. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ασφαλώς έχει και σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα τύχης, πέρα από εκείνον της ικανότητας του κάθε παίκτη που θα βρεθεί στην άσπρη βούλα. Οι Άγγλοι αρχίζουν και διώχνουν τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, αλλά αν φτάσουν ως τα πέναλτι στον αποψινό τελικό με τους Ισπανούς, ίσως έχουν την ευκαιρία ν' αρχίσουν να βλέπουν, πια, τελείως διαφορετικά αυτή την πτυχή...  

14.07.2024 | 11:03

Έτσι θα παίξει η Αγγλία στον τελικό, επιστρέφει ο Καρβαχάλ για την Ισπανία (vid)

Με τον Κίεραν Τρίπιερ στην αριστερή πλευρά, έχοντας φυσικά την τεράστια ευθύνη του μαρκαρίσματος του Λαμίν Γιαμάλ θα παραταχθεί, πιθανότατα η Αγγλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2024. Ποιο σύστημα θα επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Επιστροφή Καρβαχάλ στα δεξιά της άμυνας για τους «φούριας ρόχας». 

14.07.2024 | 10:06

«Μια ευκαιρία να γραφτεί ιστορία»: Ο τελικός που η Αγγλία πρέπει να φανεί πιο έτοιμη και πιο ώριμη!

Έφτασε η μέρα. Και το φινάλε ακόμα μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής διαδρομής μέσα στο καλοκαίρι βρίσκει την Αγγλία να διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο, όπως πριν από μια 3ετία. Μόνο που απόψε (22:00, ΕΡΤ1), θα πρέπει να δείξει ότι έχει μάθει απ' όλα τα παθήματά της. Και κόντρα στην Ισπανία, οφείλει να εφαρμόσει την τακτική που θα της επιτρέψει να το πάρει και το φέρει σπίτι. Γιατί στους τελικούς δεν έχει σημασία πώς παίζεις, αλλά τί γράφει στο φινάλε ο φωτεινός πίνακας και τί θα πει στα βιβλία της ιστορίας... 

13.07.2024 | 18:42

Αποφάσισε ο Σάουθγκεϊτ: Αυτός θα κληθεί να σταματήσει τον Γιαμάλ στον τελικό!

Το πλάνο του θριάμβου ολοκληρώθηκε, εξελίχθηκε στην τελευταία προπόνηση και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι αποφάσισε για τον παίκτη που θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Λαμίν Γιαμάλ, στην αριστερή πλευρά της Αγγλίας.