Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

23.03.2024 | 15:49

Αυτό που κατάφερε ο Μέινο στην εθνική Αγγλίας, δεν το είχε κάνει ούτε ο Μπέλιγχαμ!

Εξαφάνισε τις δεύτερες σκέψεις και τις αμφιβολίες του Σάουθγκεϊτ, κέρδισε πανάξια την κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας και ο τρόπος που το έκανε, είναι ιδιαίτερος! Αυτό που κατάφερε ο Κόμπι Μέινο έχοντας βρεθεί στην αποστολή για τα ματς με τη Βραζιλία και το Βέλγιο, δεν το είχε κάνει ούτε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ! 

23.03.2024 | 10:21

Δάκρυσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον με το μήνυμα του Χάργκριβς: «Εσύ με πίστεψες... » (vid)

Οι παλαίμαχοι διεθνείς της Αγγλίας έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης στον Σβεν Γκόραν Έρικσον, τον οποίο όμως άγγιξε περισσότερο η αναφορά του Όουεν Χάργκριβς. Βουρκωμένος ο άλλοτε μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συγκίνησε τον Σουηδό πρώην προπονητή με όσα του είπε. 

22.03.2024 | 17:46

Έντονες αντιδράσεις για τον σταυρό στη φανέλα της Αγγλίας!

Αρνητικά είδε μεγάλη μερίδα των οπαδών της εθνικής Αγγλίας την επιλογή της εταιρίας ρουχισμού να βάλει διάφορα χρώματα στο σταυρό που τοποθετήθηκε στο σημείο του αυχένα στη νέα εμφάνιση των «τριών λιονταριών»! Δεν αποσύρεται η φανέλα, που… πουλάει σαν τρελή στα καταστήματα.  

22.03.2024 | 11:48

Οι διεθνείς «ψηφίζουν» Σάουθγκεϊτ: «Τον θέλουμε μαζί μας»

Μέσα στη γενικότερη κουβέντα για το μέλλον του Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας και τις πιθανότητες ν’ αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ ξεκαθαρίζει πως οι διεθνείς θέλουν την παραμονή του ομοσπονδιακού κόουτς στο πόστο του. «Ό,τι έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια είναι δική του δουλειά» είπε ο έμπειρος στόπερ.  

20.03.2024 | 20:43

Ο λόγος που ο Μπεν Γουάιτ είπε «όχι» στην Αγγλία: «Υπεύθυνος» ο βοηθός του Σάουθγκεϊτ!

Γνωστός έγινε ο λόγος που ο Μπεν Γουάιτ δεν θα εκπροσωπήσει την εθνική Αγγλίας στις επόμενες 10 ημέρες, «ακυρώνοντας» τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την χώρα του. Προσβλήθηκε ο μπακ της Άρσεναλ, θεωρείται «υπεύθυνος» ο βοηθός της ομάδας!

19.03.2024 | 19:05

«Αυτόν πριν από τον Έλιοτ;» - Κόσμος της Λίβερπουλ vs Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σημειώσατε «διπλό»!

Έξαλλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θεωρούν πως η κλήση του Κόμπι Μέινου πριν από αυτή του Χάρβεϊ Έλιοτ, αδικεί την προσπάθεια του δεύτερου. Αντιστρόφως ανάλογο φυσικά το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

19.03.2024 | 16:55

Ο Μέινο έκανε τον Σάουθγκεϊτ να το ξανασκεφτεί και τον κάλεσε στην εθνική!

Αν και προοριζόταν για το τμήμα κ-21, ο Κόμπι Μέινο με ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε τον Σάουθγκεϊτ να το ξανασκεφτεί και τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας!  

14.03.2024 | 16:13

Πρώτη κλήση για Μπράνθγουεϊτ στην Αγγλία, επιστροφή Γκόμεζ μετά από 4 χρόνια!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που κάλεσε για τα φιλικά παιχνίδια της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Μάρτη και από τις κλήσεις του ξεχωρίζει η παρθενική παρουσία του Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον και η επαναφορά του Τζο Γκόμεζ της Λίβερπουλ μετά από μια 4ετία!