Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

13.07.2024 | 17:32

«Vamos Ντέκλαν»: Το μήνυμα του Αρτέτα στον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ

Τον έχει... σαν παιδί του, στηρίζεται σ' εκείνον για την ορθή εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου της Άρσεναλ και ήθελε να του δείξει πως ανεξάρτητα από την επιθυμία του για την επιτυχία της Ισπανίας, θέλει να δει κι εκείνον χαρούμενο. Ο Μικέλ Αρτέτα επικοινώνησε με τον Ντέκλαν Ράις και ο κόουτς των «κανονιέρηδων» έδειξε πως κρατά ίσες αποστάσεις. 

13.07.2024 | 09:53

«Μακάρι να το ξανακάνω στον τελικό»: Ο Κέιν θα πρέπει να πάρει... προσωπικά τα λόγια του Ντάνι Όλμο (vid)

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Όλμο στέρησε από τον Κέιν το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Μπάγερν. Φέτος, θέλει να ξανακάνει το ίδιο στον τελικό του Euro 2024, με την... ευχή να πετύχει και τώρα χατ-τρικ! Ο Άγγλος επιθετικός μάλλον θα πρέπει να πάρει προσωπικά τη δήλωση του αντιπάλου του...

12.07.2024 | 16:59

Οριστικά με τα λευκά η Αγγλία στον τελικό, τρίτο σερί τουρνουά που δεν αλλάζει φανέλα!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν σκέφτεται καν την αλλαγή και θα φορέσει τη λευκή φανέλα και στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, ολοκληρώνοντας το τρίτο σερί μεγάλο τουρνουά όπου επιλέγει μονάχα την εντός έδρας εμφάνιση για όλες τις αναμετρήσεις.  

12.07.2024 | 12:55

Μία ακόμη… διαφωνία: Γιατί «ξέσπασε» ο Κάραγκερ κατά των Νέβιλ και Ρούνεϊ, εξαιτίας του Χάρι Κέιν;

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησαν να αναδείξουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και ο Τζέιμι Κάραγκερ διαφώνησε ανοιχτά, μέσω Instagram. Η άποψή του; ΔΕΝ πιστεύει πως αυτός είναι ο Χάρι Κέιν!

12.07.2024 | 12:29

Οι δηλώσεις του Φαν ντε Φάαρτ που εξόργισαν τους Άγγλους: «Χάλια σαν ομάδα, διαιτητές για… μαύρη λίστα!»

Η Αγγλία κατάφερε με ανατροπή απέναντι στην Ολλανδία (1-2, 10/07) να βρίσκεται στον τελικό του EURO 2024. Η αγωνιστική εικόνα των «Τριών Λιονταριών» προκάλεσε τον εκνευρισμό του Φαν ντε Φάαρτ, σχολιάζοντας της σε κανάλι της πατρίδας του!

12.07.2024 | 10:25

Ο Σολ Κάμπελ για τον τελικό της Αγγλίας με την Ισπανία: «Μπορεί να γίνει πράξη το… It’s coming home!»

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το «It's coming home»; Ο θρύλος της Αγγλίας και της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, έδωσε την απάντησή του μίλησε στον Φάνη Τσοκανά, μετά το σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004, με τους UEFA All Stars! Παράλληλα, αποκάλυψε τι ιδιαίτερο έχουν τα φετινά «Τρία Λιοντάρια», που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό στον τελικό του EURO 2024!

12.07.2024 | 09:40

Επιβεβαιώθηκε από… παντού: Το «one more» του Σάουθγκεϊτ και η παραμονή μέχρι το Μουντιάλ του 2026! (vid)

Πιθανή η παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2026. Επιβεβαίωσε την πρόθεση της FA ο Fabrizio Romano και… περιμένουμε. Και όλα αυτά, ανεξαρτήτως από το αν το «one more» που φώναζε, γίνει εν τέλει πράξη!

11.07.2024 | 16:30

«Απλά, φέρε το στο σπίτι»: Ένας «εμφύλιος», 26+1 απέναντι σε εκατομμύρια… Άγγλους, και τους κερδίζουν!

«Ο Σάουθγκεϊτ δεν κάνει. Η Αγγλία είναι τυχερή. Δεν παίζει καλά. Περνάει στα πέναλτι. Βάζει ένα ψαλιδάκι ο Μπέλιγχαμ. Όσες αντιμετώπισε είναι ανώτερές της. Την βοηθάει η διαιτησία. Έκανε μία φορά, μία καλή αλλαγή ο προπονητής της.» Πόσα έχουμε διαβάσει, πόσα έχουν αναφέρει οι δημοσιογράφοι, πόσα έχει πει ο ίδιος ο κόσμος της. Τους «πολεμούν» όλοι. Θα τους κερδίσουν… όλους! Η Αγγλία είναι δίκαια στον τελικό του EURO 2024…

11.07.2024 | 13:33

Ο Γουότκινς είχε όλες τις πιθανότητες εις βάρος του για το γκολ! (vid)

Προφανώς δεν έχει καμία σημασία τι πιθανότητες έδιναν στον Όλι Γουότκινς να γυρίσει το κορμί του και να σουτάρει σωστά με αμυντικό πάνω του από εκείνη τη θέση σ' εκείνο το χρονικό σημείο. Κι όμως, ακόμα κι αν όλα ήταν εις βάρος του, εκείνος το πέτυχε. Και φυσικά χαρίζοντας την πρόκριση στην Αγγλία στον τελικό, αναδείχθηκε ασυζητητί Man of the Match.