Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

11.07.2024 | 12:56

Υπέροχος Μπέλιγχαμ, πρώτα συμπόνεσε τους Ολλανδούς κι έπειτα πανηγύρισε την πρόκριση (vid)

Ακούει το σφύριγμα της λήξης. Κοντοστέκεται για ένα λεπτό. Πέφτει στα γόνατα, έχοντας καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Αλλά πρώτα ξέρει πόσο πονάει εκείνη τη στιγμή ο ηττημένος. Γι' αυτό ο Μπέλιγχαμ προτού πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024, ήθελε να χαιρετήσει όλους τους Ολλανδούς.  

11.07.2024 | 10:59

Η διαγώνια κίνηση και η κάθετη στην περιοχή: Γουότκινς και Πάλμερ πρόσφεραν αυτό που έλειπε (vid)

Ό,τι δυσκολευόταν να κάνει η Αγγλία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω και της πιο σφιχτής αμυντικής λειτουργίας των Ολλανδών, το πέτυχαν αμέσως οι Πάλμερ και Γουότκινς, ακριβώς τη στιγμή που οι «οράνιε» παρουσίασαν τεράστια ολιγωρία και ίσως είχαν σκεφτεί πως το παιχνίδι είχε... ήδη πάει στην παράταση.  

11.07.2024 | 00:36

Απίθανη δήλωση Γουότκινς και… όρκος στα παιδιά του: Τι είχε πει στον Πάλμερ, πριν μπουν στο Ολλανδία – Αγγλία;

Πέρασε στο 80' και... το αισθανόταν. Προτού πάρουν τις θέσεις των Κέιν και Φόντεν παρέα με τον Πάλμερ, γύρισε και του το είπε. «Αδερφέ, είναι η στιγμή...». Ο επιθετικός της Άστον Βίλα έστειλε την Αγγλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και έδωσε όρκο στα παιδιά του για ό,τι είπε στον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι τη στιγμή που πατούσαν χορτάρι στον ημιτελικό με την Ολλανδία!  

10.07.2024 | 23:55

Και τώρα στο 90' και πάλι με ανατροπή, αλλά ποιος νοιάζεται; Η Αγγλία είναι στον τελικό του Euro 2024!

Ξανά στο φινάλε, ξανά με μια έμπνευση, ξανά τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς! Γιατί αυτό είναι το γραφτό της! Και μάλιστα με ακόμα ένα τεράστιο come-back! Η refuse-to-lose εθνική ομάδα της Αγγλίας επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 90' του ημιτελικού στο Signal Iduna Park και βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, διεκδικώντας για δεύτερο σερί τουρνουά το τρόπαιο!  

10.07.2024 | 19:45

«Διέρρευσε» η ενδεκάδα της Αγγλίας για τον ημιτελικό με την Ολλανδία: Μία αλλαγή, ξανά το… νέο σύστημα!

Μία αλλαγή, πίστη στο πλάνο και αναμονή για τη σέντρα. Τα τελευταία νέα της Αγγλίας, αναφορικά με την ενδεκάδα που ετοιμάζεται να παρατάξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δύο ώρες και… κάτι, πριν τον ημιτελικό με την Ολλανδία!

10.07.2024 | 16:35

Η ώρα του Πίκφορντ: Έτοιμο το παγούρι του για τα πέναλτι, βρήκε τους πέντε εκτελεστές της Ολλανδίας! (pic)

Και αν το Αγγλία – Ολλανδία πάει στα πέναλτι; Ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα είναι έτοιμος. Το παγούρι του έχει… ανανεωθεί και οι πέντε υποψήφιοι εκτελεστές των «οράνιε», είναι στη λίστα του!

10.07.2024 | 14:39

Οι σκέψεις του Σάουθγκεϊτ για τον ημιτελικό: Η επιστροφή στην άμυνα και η διατήρηση των χαφ

Το πλάνο της διεκδίκησης της πρόκρισης είναι έτοιμο, πιθανότατα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κρατήσει την 3άδα στην άμυνα της Αγγλίας, με πρόσωπα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και άλλα να παραμένουν σταθερά, στον κρίσιμο ημιτελικό με τους Ολλανδούς.