Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

14.11.2023 | 17:49

Το «ψαλίδι» από το... σπίτι του και το καρέ του Ζλάταν στην Αγγλία (vid)

Προσωπική εκδίκηση. Απόδειξη των όσων ήταν ικανός να κάνει. Αν ένιωθε πως κάποιος θεωρούσε ότι είχε όρια, ο Ζλάταν θα τα γκρέμιζε και θα φώναζε: «Έτσι, για να μάθεις». Με αυτό το σκεπτικό, μια τέτοια μέρα, 14 Νοέμβρη, πριν από 11 χρόνια, αποτελείωσε την Αγγλία μόνος του και σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι από τα 27 μέτρα!  

14.11.2023 | 12:12

Απίθανο: Αν ο Πάλμερ δεν πείσει τον Σάουθγκεϊτ, θα αγωνιστεί με την 147η χώρα του κόσμου!

Ο Κόουλ Πάλμερ κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για πρώτη φορά. Ωστόσο, αν δεν κερδίσει άμεσα θέση βασικού, τόσο τα σενάρια θα συνεχίσουν να δίνουν και παίρνουν. Και ένα από αυτά, θέλει τον παίκτη της Τσέλσι να επιλέγει τη χώρα του πατέρα του, στην Καραϊβική για να παίξει ποδόσφαιρο εκτός «Νησιού», με χρώματα διαφορετικά από αυτά των Λονδρέζων!

09.11.2023 | 16:19

Μόνο ο Γουίλσον «φρέσκος» στην αποστολή της Αγγλίας

Ο Καλούμ Γουίλσον είναι η μοναδική προσθήκη στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα παιχνίδια του Νοέμβρη, αφού οι υπόλοιποι παρέμειναν από τη λίστα που είχε ανακοινωθεί και έκανε το back-to-back με Αυστραλία και Ιταλία τον Οκτώβρη. Ξανά εκτός ο Στέρλινγκ.  

20.10.2023 | 17:32

Τα 90 δευτερόλεπτα που μπορούσαν να αλλάξουν την ποδοσφαιρική ιστορία της Αγγλίας!

Στην ιστορία υπάρχουν στιγμές που μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα να αλλάξει ολόκληρη η ροή της. Και αυτά τα 90 δευτερόλεπτα για τα οποία θα κάνουμε κουβέντα δεν είναι περιγραφή κάποιας ραψωδίας από την Ιλιάδα, με πρωταγωνιστή τον Έκτορα αλλά η ιστορία ενός παίκτη που πήρε μόλις το ένα δέκατο από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα και παρά λίγο να αποτρέψει την αρχή του τέλους μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής δύναμης! Μία πραγματική ιστορία, ακριβώς 50 χρόνια πριν!

18.10.2023 | 21:00

Τον θυμάστε ξανά τόσο προσεκτικό; Η ακρίβεια του Μαγκουάιρ έδιωξε τις αφορμές για κριτική

Αν και ήταν με τον τρόπο του στη φάση του γκολ της Ιταλίας στο «Γουέμπλεϊ», ο Χάρι Μαγκουάιρ φρόντισε να κινηθεί τόσο – όσο και να προσέξει τρομερά τις μεταβιβάσεις του για να κάνει όσο ήταν εφικτό, τη διαφορά από τα μετόπισθεν της Αγγλίας.  

18.10.2023 | 10:18

Η απόδοση να κατακτήσει το EURO 2024 η Αγγλία: Θα το φέρουν τελικά στο… σπίτι;

Σπουδαία εμφάνιση, μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Αγγλία στην τελική φάση του EURO 2024, με τα «τρία Λιοντάρια» να πανηγυρίζουν μία τρόπον τινά «εκδίκηση» σε βάρος της Ιταλίας και να «κλείνουν» εισιτήρια για τη Γερμανία. Η απορία φυσικά όλων είναι… μία. Μπορούν να φέρουν το τρόπαιο στο «σπίτι»;

17.10.2023 | 23:40

Γερμανία... έρχονται: Η Αγγλία είναι στο EURO 2024, μεγάλη ανατροπή, ηγέτες Κέιν και Μπέλιγχαμ! (vids)

Σπουδαία στιγμή για την εθνική Αγγλίας, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ιταλίας στο Wembley και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο EURO 2024. Ηγετική εμφάνιση από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, έφτασε τα 61 γκολ ο Χάρι Κέιν και τα «τρία Λιοντάρια» πήραν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό από τη «Σκουάντρα Ατζούρα», καθιστώντας αμφίβολη ακόμη και την παρουσία της στη Γερμανία!