Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

01.07.2024 | 15:45

Αποφάσισε η UEFA για την… τιμωρία των Μπέλιγχαμ και Ράις: «Άλλος» θα λείπει, ήρθε η ώρα του Ντανκ! (pics)

Απολογήθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ζήτησε συγγνώμη ο Ντέκλαν Ράις και αμφότεροι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον προημιτελικό της Αγγλίας απέναντι στην Ελβετία. Ένας… τρίτος θα είναι αυτός που θα λείψει, με τον Λιούις Ντανκ να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε EURO!

01.07.2024 | 12:25

Έφτασε στο 95΄, χάνεις και θυμάσαι τον Τόνεϊ: «Δεν ήθελε να μπει», αλλά το… μισό ψαλιδάκι είναι δικό του! (pics)

Έχετε καταλάβει τι ακριβώς έκανε ο Ιβάν Τόνεϊ, στην πρώτη του φάση μέσα στο γήπεδο, στο Αγγλία – Σλοβακία; Το μισό ψαλιδάκι του Τζουντ Μπέλιγχαμ του ανήκει. Και ας πέρασε ως αλλαγή στο… 95’!

30.06.2024 | 23:16

«Πήγε να… σπάσει το στούντιο»: Οι απίθανες αντιδράσεις του Ρόι Κιν στο ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ! (vid)

Τρομερό ξέσπασμα των δύο στη γκολάρα ισοφάρισης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τους Κιν και Νέβιλ να κραυγάζουν, να αγκαλιάζονται και να τρέχουν σαν μικρά παιδιά μέσα στο πλατό της εκπομπής τους!

30.06.2024 | 22:07

«Όλοι πανηγύριζαν, εκτός των δύο της… Λίβερπουλ!» - Το βίντεο πέντε δευτερολέπτων που κάτι δείχνει στην Αγγλία! (vid)

Η Αγγλία προκρίνεται, τα καταφέρνει απέναντι στην Σλοβακία και πανηγυρίζει. Όλοι «ξεσπούν» σε πανηγυρισμούς. Εκτός από δύο ποδοσφαιριστές της. Συμπτωματικά, αμφότεροι είναι της Λίβερπουλ. Μήπως έχει να κάνει με τη μη αξιοποίηση του Αλεξάντερ Άρνολντ από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ;  

30.06.2024 | 21:37

Τελικά, μην τους ξεγράφετε: Η Αγγλία είναι ΕΔΩ και με ανατροπή ψυχής πέρασε στους «8»! (vids)

Είναι αυτή η δικαίωση για την προσπάθεια μέχρι τέλους. Κι ας έκανε ένα καλό ημίχρονο σε 4 ματς στη φετινή διοργάνωση. Η απαράδεκτη Αγγλία των πρώτων 45' του ματς των «16» με τη Σλοβακία, έδωσε τη θέση της σε μια αρκετά πιο μαχητική ομάδα στο δεύτερο μέρος. Και η πρόκριση έπρεπε να πάρει... δραματικό χαρακτήρα. Ισοφάριση στο 90' + 5', γκολ ανατροπής στο 1ο λεπτό της παράτασης και τα «τρία λιοντάρια» με το 2-1 ξέσπασαν για να περάσουν στα προημιτελικά, όπου πλέον περιμένουν οι Ελβετοί (06/07, 19:00).