Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

20.06.2024 | 20:54

Υπό έλεγχο η πρόκριση, αλλά η Αγγλία παραμένει «απούσα» από το Euro 2024 (vids)

Ακόμα ένα ματς που γέμισε με προβληματισμό τους οπαδούς της Αγγλίας κι όχι με ποδοσφαιρική ευφορία. Τα «τρία λιοντάρια» έμειναν στο 1-1 απέναντι στη Δανία στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Κατά διαστήματα ήταν σχεδόν χειρότερη η εικόνα τους συγκριτικά με την πρεμιέρα απέναντι στη Σερβία, αλλά η υπόθεση της πρόκρισης διατηρείται υπό έλεγχο...  

20.06.2024 | 18:04

Ο Σάουγθκεϊτ «μιμήθηκε» τον Χότζον: Τι έκανε στην ενδεκάδα της Αγγλίας, μετά από οκτώ χρόνια;

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν, η εθνική Αγγλίας παρατάσσεται με ακριβώς ίδια ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του EURO. Τότε, το είχε πράξει ο Ρόι Χότζον, με απολογισμό τεσσάρων βαθμών, καλύτερα επιθυμεί να πάει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

17.06.2024 | 18:15

Φταίει ΚΑΙ για αυτό ο Σάουθγκεϊτ; Ο Ποτσετίνο έβαλε… μία φορά στην καριέρα του, αριστερό μπακ τον Τρίπιερ!

Φέρει ευθύνη για πολλά. Του καταλογίζουν ακόμη περισσότερα. Αλλά ας μην σταθούμε στην αξιοποίηση του Κίραν Τρίπιερ ως αριστερού μπακ. Διότι αρχικά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το έχει κάνει ξανά. Και εν συνεχεία, δεν ήταν ο… πρώτος που το σκέφτηκε. Μία φορά έχει παίξει και πάλι εκεί ο Άγγλος, σε συλλογικό επίπεδο, σε ολόκληρη την καριέρα του. Και το είχε αποφασίσει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

17.06.2024 | 15:26

Φτάνοντας στα νοκ-άουτ... αναίμακτα: Η Αγγλία οχυρώνει τα μετόπισθεν στα γκρουπ του Euro

Ασφαλώς η κουβέντα που γίνεται μετά το ματς με τη Σερβία είναι τα προβλήματα που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο Euro 2024, ωστόσο, το σύνολο του Σάουθγκεϊτ συνέχισε μια φοβερή επίδοση που διατηρείται από τη διοργάνωση του 2016 και είναι μοναδική στα χρονικά του θεσμού!  

17.06.2024 | 10:52

Ο Κέιν ήθελε να γιορτάσει διαφορετικά την κορυφή που έπιασε με τη φανέλα με το εθνόσημο...

Πώς είναι να θέλεις να γιορτάσεις μια ιδιαίτερη βραδιά στο γήπεδο με κάτι καλό, αλλά να καταγράφεις παράλληλα τη χειρότερη προσωπική σου επίδοση; Ο Χάρι Κέιν τα έκανε αυτά στο ματς της Αγγλίας με τη Σερβία στην πρεμιέρα των «τριών λιονταριών» στο φετινό Euro. Η νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί, κάπως σώζουν την κατάσταση για εκείνον...  

17.06.2024 | 00:28

Δηλώσεις που θα… συζητηθούν από τον Μπέλιγχαμ: «Μπορούμε να κρατήσουμε το clean sheet, ανεξάρτητα με το ποιον αντιμετωπίζουμε!»

Ικανοποιημένοι είναι άπαντες στα αποδυτήρια της Αγγλίας, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο EURO 2024, την στιγμή που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε λόγο για δύο διαφορετικά ημίχρονα από την χώρα του!

16.06.2024 | 23:54

Αγχώθηκε, δεν έπεισε, αλλά στο EURO η νίκη είναι… νίκη: Έκανε το πρώτο βήμα και «έσπασε» μία κατάρα η Αγγλία! (vids)

«Πρεμιέρα» ήταν, άγχος θα υπήρχε, η νίκη είχε μόνο σημασία και στο τέλος της ημέρας, η Αγγλία τα κατάφερε. Επικράτησε με 1-0 της Σερβίας στην 1η αγωνιστική και πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε δύο σερί «πρεμιέρες» EURO, «σπάζοντας» την… κατάρα. Δεν έπεισε ιδιαίτερα το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά το ζητούμενο ήρθε και… αυτό κρατά. Κορυφαίοι ο Ράις, ο σκόρερ Μπέλιγχαμ και ο Σάκα, δεν βοήθησε ως μέσος ο Αλεξάντερ Άρνολντ, που αντικαταστάθηκε πρώτος!