Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

23.06.2024 | 19:13

Απάντησε με «μπηχτή» ο Κέιν στα λόγια του Λίνεκερ: «Κι εσείς δεν κατακτήσατε κάτι...» (vids)

Ο Χάρι Κέιν προσπάθησε να μη δείξει ασέβεια στους παλαίμαχους διεθνείς, αλλά απάντησε στο Γκάρι Λίνεκερ για την κριτική που του άσκησε και... την πέταξε την «μπηχτή» του για το γεγονός πως ούτε εκείνος είχε καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.  

22.06.2024 | 14:33

Και ο Σο χρεώνεται ως λάθος του Σάουθγκεϊτ: Πιθανό να μην παίξει καθόλου στο Euro!

Ο Λουκ Σο ακόμα κουτσαίνει, πιθανότατα να μην καταφέρει να παίξει σε κανένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro και αυτό χρεώνεται ως ακόμα ένα λάθος στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αφού δεν υπάρχει άλλος κανονικός αριστερός μπακ στην αποστολή!  

21.06.2024 | 20:48

Αφοπλιστικός Σάουθγκεϊτ ενόψει Σλοβενίας: «Πρέπει να πάρω έξυπνες αποφάσεις, θέλουμε να αμυνόμαστε… λιγότερο!»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σλοβενία και έδωσε το σύνθημα για βελτίωση και έξυπνες κινήσεις. Αναγνώρισε την ευθύνη που του αναλογεί και επισήμανε πως στόχος είναι η αφύπνιση της ομάδας, άμεσα, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει και την πρόκριση!

21.06.2024 | 14:50

Τα xGoals της Αγγλίας είναι απόλυτα χαρακτηριστικά των προβλημάτων της στο Euro 2024...

Η προβλέψιμη ανάπτυξη και η αδυναμία να βοηθήσουν στο σκοράρισμα ο Κέιν και οι πιο επιθετικογενείς παίκτες, έχουν προκαλέσει στατιστικά με τα οποία τα «τρία λιοντάρια» έχουν κάνει και... υπέρβαση με τα δυο τέρματα που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής στη φάση των ομίλων.  

21.06.2024 | 13:10

Η απαράδεκτη και... σοκαριστικά αμυντική στάση της Αγγλίας μέχρι το γκολ των Δανών (pic)

Προφανώς έπαιξε ρόλο και η αντίδραση που έβγαλε η Δανία μετά το τέρμα του Κέιν, ωστόσο, οι Άγγλοι υποχώρησαν αδιανόητα πολύ μετά το προβάδισμα που απέκτησαν και το γράφημα με την τοποθέτησή τους προκαλεί πραγματικά... σοκ για τα «τρία λιοντάρια».  

21.06.2024 | 11:03

Ο Πάλμερ κάνει υπομονή και το δείχνει: «Θα έρθει η στιγμή...» (pic)

Έχοντας παρακολουθήσει και τα δύο πρώτα ματς της Αγγλίας στο Euro 2024 από τον πάγκο, παρά το γεγονός πως όλος ο κόσμος «φωνάζει» προς τον Σάουθγκεϊτ να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του, ο Κόουλ Πάλμερ παραμένει ήρεμος και περιμένει την ευκαιρία του...

21.06.2024 | 10:36

Η φωτογραφία του Μέινου στον πάγκο θα μπορούσε ν' αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Σάουθγκεϊτ... (pic)

Ίσως να θεωρούσε πως κι εκείνος θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ περισσότερο στο χώρο του κέντρου. Να προσφέρει το κάτι διαφορετικό, το απροσδόκητο, το ελεύθερο στο παιχνίδι της Αγγλίας. Και ο Πάλμερ δίπλα του ακόμα... περιμένει. Η φωτογραφία του Μέινου θα μπορούσε ν' αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. 

21.06.2024 | 01:50

Ξεκάθαρη «σπόντα» του αδερφού του Ράσφορντ στον Σάουθγκεϊτ: «Ο Μάρκους θα έκανε τη διαφορά στην Αγγλία!»

Νιώθει αδικημένος ο Μάρκους Ράσφορντ από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ; Ενδεχομένως. Σίγουρα αυτό αισθάνεται πάντως, η οικογένειά του. Και ο αδερφός του ξεκαθάρισε τη θέση του στα social media!

20.06.2024 | 23:00

Ο Σάουθγκεϊτ ανέλαβε την ευθύνη και ξεκαθάρισε πως του λείπει ένας συγκεκριμένος παίκτης από προηγούμενο EURO!

Μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, με τον Άγγλο να επισημαίνει πως όλα θα ήταν διαφορετικά, σε περίπτωση που υπήρχε στο ρόστερ ο Κάλβιν Φίλιπς!

20.06.2024 | 21:05

«Δεν τον σέβεσαι»: «Δικαστήριο» στον Σάουθγκεϊτ στο Twitter, για χάρη ενός Άγγλου ποδοσφαιριστή! (pics)

Τρομερά σχόλια σε βάρος του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από τον κόσμο της εθνικής Αγγλίας, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Δανία. Στο επίκεντρο ο Κόουλ Πάλμερ και τα «μηδενικά» αγωνιστικά του λεπτά στο EURO 2024!