Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

25.06.2024 | 23:52

«Γκάρεθ, αυτή ΔΕΝ είναι… Αγγλία»: Ισοπαλία με την Σλοβενία χωρίς φάση, πρόκριση και προβληματισμός ξανά! (vid)

Και πάλι δεν έπεισε. Ξανά η εικόνα της δεν ήταν θελκτική. Για 3η διαδοχική αγωνιστική, η Αγγλία δεν μοιάζει ικανή να απειλήσει. Κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Σλοβενία, ανώτερη στο δεύτερο, δίχως ευκαιρίες. Βοήθησε ο Κόμπι Μέινου και ο Κόουλ Πάλμερ, δεν απειλήθηκαν τα «τρία Λιοντάρια» αμυντικά. Έμεινε το 0-0 μέχρι τέλους και συνδυαστικά και με τη «λευκή» ισοπαλία στο Σερβία – Δανία, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο!

25.06.2024 | 20:56

Ο Σάουθγκεϊτ το κάνει ξανά: Στον πάγκο ο Πάλμερ, μία η αλλαγή, εκτός ο Άρνολντ!

Γνωστή έγινε πριν από μερικά λεπτά, η ενδεκάδα της εθνικής Αγγλίας, για την αναμέτρηση με την Σλοβενία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του EURO 2024. Μία η αλλαγή από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μπαίνει στο αρχικό σχήμα ο Κόνορ Γκάλαγκερ, αντί του Αλεξάντερ Άρνολντ!

25.06.2024 | 19:45

Όλη η… Αγγλία «βλέπει» Ολλανδία – Αυστρία: Πώς συναντιέται στους «16» με τους «οράνιε»; - Οι πιθανοί αντίπαλοι!

Η Αυστρία κερδίζει την Ολλανδία τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι Άγγλοι… ανησυχούν. Διότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συναντήσουν τους «οράνιε» στη φάση των «16». Διαβάστε την προϋπόθεση, αλλά και τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους, αν η Αγγλία τερματίσει πρώτη!

25.06.2024 | 16:15

Ο Σάουθγκεϊτ αποφάσισε για τον Πάλμερ και το Αγγλία – Σλοβενία: «Μένει στον πάγκο και… βλέπουμε!»

Μία αλλαγή αναμένεται να κάνει μόνο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Αγγλία – Σλοβενία, αναλογικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει για τα «τρία Λιοντάρια», στα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου. Μπαίνει ο Γκάλαγκερ, βγαίνει ο Άρνολντ, ξανά εκτός ο Κόουλ Πάλμερ, που… ίσως χρησιμοποιηθεί!

25.06.2024 | 14:38

Ο Σάουθγκεϊτ ξαναβάζει τους ίδιους στην 11άδα σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι! (vid)

Μια αποφασισμένη αλλαγή στην 11άδα και άλλα 10 πρόσωπα... εντελώς ίδια. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν φαίνεται διατεθειμένος για μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας στο παιχνίδι με τους Σλοβένους.  

25.06.2024 | 00:04

Η Αγγλία στους «16» του Euro 2024 με τις... ευλογίες και τη γκολάρα του Τζακάνι! (vid)

Η Αγγλία βρίσκεται οριστικά στα νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίχως καν να έχει παίξει το τρίτο ματς του ομίλου της απέναντι στη Σλοβενία! Τ' αποτελέσματα της Δευτέρας και το γκολ του Τζακάνι για την Ιταλία στο 90' + 8' οδήγησαν τα «τρία λιοντάρια» στην επόμενη φάση! 

24.06.2024 | 22:52

Και ο Φέρντιναντ στο... χορό για την κριτική: «Μην περιμένετε φιλικό χτύπημα στην πλάτη έτσι όπως παίζετε»! (vid)

Ακόμα ένας που μπαίνει στο... χορό της αποδοχής ή όχι της κριτικής προς την εθνική Αγγλάις έγινε ο Φέρντιναντ. Και ναι μεν θέλησε να δείξει κατανόηση προς τους διεθνείς, αλλά ξεκαθάρισε πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Σάουθγκεϊτ να έρχονται αντιμέτωπη με την προβληματική, αγωνιστική τους πραγματικότητα. 

24.06.2024 | 22:21

Σίρερ και Λίνεκερ απάντησαν στον Κέιν: «Με τον ίδιο τρόπο θα μιλούσαμε, πρέπει όμως να λέμε την αλήθεια» (vid)

Λίνεκερ και Σίρερ θέλησαν να τοποθετηθούν για τα σχόλια του Χάρι Κέιν και την... κόντρα που φαινόταν να έχει ανοίξει μεταξύ τους. Παραδέχθηκαν πως κι εκείνοι θ' απαντούσαν στην κριτική όπως το έκανε τώρα ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», αλλά ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να λένε την αλήθεια για τις άσχημες εμφανίσεις και δεν είναι προκατειλημμένα επικριτικοί. 

24.06.2024 | 18:20

«Ο Γκρίλις θα… έπιανε τον Σάουθγκεϊτ, οι άλλοι δύο δεν μιλάνε»: Ο λόγος που είναι στο EURO οι Πάλμερ και Γκόρντον!

Ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και οι επιλογές του, με τον Πολ Μέρσον να τις αναλύει και να μην μπορεί να τις εκλογικεύσει. Ξεκάθαρος στο μυαλό του ο λόγος που ο Τζακ Γκρίλις δεν είναι στο EURO. Σε αντίθεση φυσικά με τους Κόουλ Πάλμερ και Άντονι Γκόρντον!  

24.06.2024 | 15:17

Ξεκινά ο Γκάλαγκερ αντί του Άρνολντ στα χαφ απέναντι στη Σλοβενία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φέρεται να πήρε την απόφασή του για το βράδυ της Τρίτης και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Κόνορ Γκάλαγκερ θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο πλάι του Ντέκλαν Ράις, αντί του Αλεξάντερ – Άρνολντ...