Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

07.06.2024 | 16:36

«Η κάμερα θα τον έδειχνε συνέχεια»: Ο λόγος που… υποθέτουν οι Άγγλοι για τον «αποκλεισμό» του Γκρίλις!

Προφανώς και ο κάθε ένας φίλος του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχει διαφορετική άποψη, αναφορικά με τον λόγο που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «έκοψε» τον Τζακ Γκρίλις από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που… συμφωνούν, υποστηρίζοντας πως όλα έχουν να κάνουν με τον «φακό» και τους δημοσιογράφους!

07.06.2024 | 14:53

Διώχνοντας τα «φαντάσματα» του ’98: Ο Μπέκαμ δεν ξέχασε ποτέ… (vid)

Τράβηξε τα πάνδεινα. Είδε μέχρι και ομοιώματά του να κρέμονται από παράθυρα και να τον χαρακτηρίζουν τον μέγιστο «προδότη». Μια τέτοια μέρα, το 2002 στο Μουντιάλ των Κορέας και Ιαπωνίας, ο Μπέκαμ έδειξε ότι δεν ξέχασε ποτέ. Και είχε την πυγμή να πάρει την εκδίκησή του.  

06.06.2024 | 23:28

Η αντίδραση του Γκρίλις όταν έμαθε ότι είναι εκτός Αγγλίας και ο… συμπαίκτης που μίλησε στον Σάουθγκεϊτ!

Ποια ήταν η αντίδραση άραγε του Τζακ Γκρίλις, όταν πληροφορήθηκε πως τίθεται εκτός Αγγλίας, από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ; Δεν θα μάθουμε ποτέ επακριβώς. Αλλά οι Άγγλοι μιλούν για εκνευρισμό, και παραθέτουν ρεπορτάζ για έναν εκ των συμπαικτών του!

06.06.2024 | 19:05

Ποια ομάδα της Premier League έχει τα «πρωτεία» στην εθνική Αγγλίας; Τους ξεπέρασε όλους, και το Big 6!

Τεράστια επιτυχία για την Κρίσταλ Πάλας, απόλυτη δικαίωση στο «Σέλχαρστ Παρκ», μετά τις αποφάσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με φόντο το ρόστερ για το EURO 2024. Τέσσερις διεθνείς με την Αγγλία, ξεπερνά και τη Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε τη σχετική λίστα…

06.06.2024 | 16:16

Μάντισον: «Γι’ αυτό πήρε την απόφαση ο Σάουθγκεϊτ, μακάρι να το φέρουν σπίτι»

Ήταν ο πρώτος, χρονικά, που ενημερώθηκε ότι δεν θα μπει στην πτήση των Άγγλων για Γερμανία. Και πάντοτε μια τέτοια απόρριψη είναι σκληρή. Ο Τζέιμς Μάντισον βρήκε το σθένος να εκφράσει τις σκέψεις του, τόνισε ότι το «καταρρακωμένος» είναι μικρή λέξη για να τον περιγράψει, αλλά θέλει πολύ να δει θριαμβευτές τους συμπαίκτες του.  

06.06.2024 | 14:57

Κινδυνεύει να χάσει και ο Μαγκουάιρ το Euro της Αγγλίας!

Ανέτοιμος κρίνεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και αυτό βάζει σε σοβαρές σκέψεις τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναφορικά με την παρουσία του στόπερ της Γιουνάιτεντ στην τελική 26άδα της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας!  

06.06.2024 | 11:48

Έφτασε στους τρεις «κομμένους» ο Σάουθγκεϊτ, άφησε εκτός δυο «κόκκινους»

Μετά τον Τζέιμς Μάντισον, όπως αναφέρθηκε από το βράδυ της Τετάρτης, ο Γκάρεθ Σόαυθγκεϊτ φαίνεται ότι αποφάσισε να «κόψει» άλλους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στη Λίβερπουλ. Ο ένας εξ αυτών έκανε μεστή σεζόν, αλλά δεν θα βρεθεί στη Γερμανία. Οριστικοποιείται η 26άδα των «τριών λιονταριών», την Παρασκευή.