Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

16.06.2024 | 22:18

Δέος για Άγγλους και Σέρβους που περπάτησαν στο διάδρομο που θυμίζει... ορυχείο (pics)

Η Veltins Arena της Σάλκε φιλοξένησε την πρώτη αναμέτρηση της Αγγλίας για το Euro 2024 και οι ποδοσφαιριστές του Σάουθγκεϊτ μαζί μ' εκείνους του Στόικοβιτς περπάτησαν μέσα από τον ιδιαίτερο διάδρομο του γηπέδου που έχει ιδιαίτερη σύνδεση με την ιστορία και θυμίζει ορυχείο, προκαλώντας δέος...  

16.06.2024 | 21:24

Οι φίλοι της Λίβερπουλ… εκθειάζουν τον Ράις: Μεγάλη ατάκα για τον Άρνολντ, πριν το Σερβία – Αγγλία!

Ο Ντέκλαν Ράις προετοιμάζει τους φίλους των «τριών Λιονταριών» για τον Αλεξάντερ Άρνολντ και την αξιοποίησή του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η σέντρα πλησιάζει, οι Άγγλοι περιμένουν!

16.06.2024 | 18:20

Με εκπλήξεις στην άμυνα, Άρνολντ στα χαφ και Πάλμερ στον… πάγκο: Οι Άγγλοι «έμαθαν» την ενδεκάδα του Σάουθγκεϊτ!

Τι και αν μένουν περίπου 3,5 ώρες για την σέντρα του Σερβία – Αγγλία; Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φημολογείται πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα του και το «talkSPORT» ισχυρίζεται πως την γνωρίζει. Περιλαμβάνει εκπλήξεις αυτή, στον πάγκο ο Κόουλ Πάλμερ, στα χαφ ο Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ!

16.06.2024 | 10:52

«Απ' το γρασίδι μέχρι τις εξέδρες, μια οικογένεια»: Το σποτ της Αγγλίας... ξεσηκώνει τον κόσμο! (vid)

Η ώρα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο φετινό Euro έφτασε και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φρόντισαν για το ηθικό παικτών και οπαδών ενόψει του ματς με τη Σερβία απόψε το βράδυ. «Μια μεγάλη οικογένεια, ένα ολόκληρο έθνος ενωμένο» αναφέρει το βίντεο που ετοίμασε η FA και κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής.  

15.06.2024 | 01:28

Έξαλλος ο Ρόι Κιν με τον Ρόμπερτσον: «Όσα λες είναι για τα… σκουπίδια» – Μπήκαν στη συζήτηση φίλοι των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ!

«Χαμός» ανάμεσα σε Ρόι Κιν και Άντι Ρόμπερτσον. Τρομερά σκληρή κριτική του πρώτου στις δηλώσεις του δεύτερου, συμμετέχουν στα σχόλια του Twitter και οι φίλοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!

14.06.2024 | 20:50

Ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για τον Γκρίλις: «Σοκαρισμένος» ο Γουόκερ για τον αποκλεισμό από την Αγγλία! (vid)

Δεν το περίμενε, δεν το γνώριζε, «σοκαρίστηκε» με την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά την εκλογικεύει. Ο Κάιλ Γουόκερ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας, που συζήτησε δημόσια για τον αποκλεισμό του Τζακ Γκρίλις από το EURO 2024!

14.06.2024 | 17:04

«Αν κινδυνεύετε, θα λέτε μία συγκεκριμένη λέξη»: Η οδηγία της αστυνομίας στους Άγγλους της Γερμανίας!

Ξεκάθαρη οδηγία από την πλευρά της αστυνομίας της Γερμανίας προς τους φίλους της εθνικής Αγγλίας, σε περίπτωση που νιώσουν απειλή από τους Σέρβους, κατά τη διάρκεια των επόμενων 48 ωρών!

14.06.2024 | 10:59

Η πιο στολισμένη γειτονιά της Αγγλίας έτοιμη για το Euro! (pics)

Το Kirkby estate στο Μπέρμοντσι του νότιου Λονδίνου έβαλε γι’ ακόμα μια φορά τα γιορτινά του για να στηρίξει την Αγγλία σε άλλη μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και φυσικά να γίνει viral για να γνωρίσει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το μέρος που δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένο στα «τρία λιοντάρια».  

13.06.2024 | 19:45

«Γκάρεθ, έχεις και την παράδοση για… σύμμαχο»: Μόνο η Εθνική Ελλάδος έκανε το «θαύμα»!

Ομάδες που εμπιστεύονται τις τύχες τους σε συμπατριώτες τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το EURO. Η παράδοση από το 1960 «μιλά» από μόνη της! Εθνική Ελλάδας και Ότο Ρεχάγκελ οι μοναδικοί που την «έσπασαν», με τους Πορτογάλους να ευελπιστούν σε μία... αντιγραφή του ελληνικού θαύματος. Πόσες ομάδες έχουν προσλάβει ξένους και πόσοι Ιταλοί κοουτσάρουν σε αυτό το EURO; Αυτά και μαζί μία στοιχηματική πρόταση από το Pamestoixima!

13.06.2024 | 14:37

Μπέλιγχαμ, ο σωτήρας: Όλο το βάρος στους ώμους του 20χρονου (vid)

Είναι… παιδί θαύμα. Είναι ένας από εκείνους που εμφανίζονται στο ποδόσφαιρο μια φορά ανά αρκετά χρόνια. Αλλά το νέο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε λίγο προτού η Αγγλία μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο στο φετινό Euro 2024, του φορτώνει ακόμα περισσότερες ευθύνες και βάρος για την πορεία της ομάδας στο τουρνουά…