Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

13.06.2024 | 13:59

Προπονήθηκε ο Στόουνς και δηλώνει «παρών» ενόψει Σερβίας!

Ο Τζον Στόουνς επέστρεψε στις προπονήσεις της Αγγλίας και αυτό μόνο χαρά προκάλεσε στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των «τριών λιονταριών» στο φετινό Euro 2024, το βράδυ της Κυριακής απέναντι στη Σερβία.  

13.06.2024 | 12:37

Παράπονα στους διαιτητές μόνο από τον captain, Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν και οι υπόλοιποι αρχηγοί των εθνικών ομάδων θα είναι οι μοναδικοί που μπορούν να τεστάρουν την ανοχή των διαιτητών στα παράπονα, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι θα έρχονται αντιμέτωποι με το μεγάλο ρίσκο της κάρτας…  

13.06.2024 | 10:49

Θα μπει… ορεξάτος στο Euro ο Μπέλιγχαμ, σκόραρε με τακουνάκι στην προπόνηση (vid)

Περισσότερο του έχει ανοίξει η όρεξη παρά έχει κουραστεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Και το έδειξε και σε προπόνηση επί γερμανικού εδάφους, όπου σκόραρε με τακουνάκι, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα της Αγγλίας στο φετινό Euro...

12.06.2024 | 17:46

Ο Ρούνεϊ διαφωνεί… με όλους για Άρνολντ: «Δεν θα τον έβαζα καθόλου στα χαφ»!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι κάθετα αντίθετος με τις σκέψεις που φέρεται να κάνει ο Σάουθγκεϊτ για την παρουσία του Αλεξάντερ – Άρνολντ στο χώρο του κέντρου δίπλα στον Ντέκλαν Ράις, στην πρεμιέρα της Αγγλίας στο φετινό Euro, απέναντι στη Σερβία.  

12.06.2024 | 11:17

Πρώτος σκόρερ του EURO ο Χάρι Κέιν; Η απόδοση, οι «ανταγωνιστές» και το… τρίτο τουρνουά!

Θα καταφέρει η Αγγλία να κατακτήσει το EURO, για πρώτη φορά στην ιστορία της; Ίσως. Θεωρείται το φαβορί. Την πιστεύουν αρκετοί. Το ρόστερ της είναι «λαμπερό». Αλλά είτε αυτό έρθει… επιτέλους «σπίτι», είτε όχι, ο Χάρι Κέιν αναμένεται να κάνει καλό τουρνουά. Και πώς γίνεται να μην τον στηρίξει κάποιος, όταν το όνομά του «ανέρχεται» σε απόδοση… εξαπλασιασμού από το Pamestoixima.gr; Δεν γίνεται!

11.06.2024 | 10:19

Γυρίζουν την πλάτη στην εθνική ομάδα και θέλουν πρωτάθλημα με το σύλλογό τους!

Αν ψάχνει κανείς για … πατριώτες, δεν θα τους βρει στα «στρατόπεδα» των Άγγλων οπαδών, αφού εκείνοι προτιμούν αν δουν την αγαπημένη τους ομάδας να παίρνει το πρωτάθλημα, παρά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κατακτά το Euro 2024!  

08.06.2024 | 07:05

«Και αν το δίδυμο στην πρεμιέρα για την Αγγλία είναι… Γκέχι – Ντανκ;» - Χτύπησε ο Στόουνς, αποδοκίμασε το «Wembley»!

Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φιλικό της Αγγλίας απέναντι στην Ισλανδία στο «Wembley», με τον Τζον Στόουνς να χτυπά και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή! Υπήρξαν και αποδοκιμασίες για την εικόνα των «τριών Λιονταριών», αλλά και ανησυχία για την πρεμιέρα του EURO απέναντι στη Σερβία.

07.06.2024 | 23:39

Μια εβδομάδα διορία για να διορθώσει ό,τι προλάβει η Αγγλία... (vid)

Μετριότατη έως κακή εμφάνιση, μυαλό και πόδια κουρασμένα και δίχως φαντασία και μια μεγάλη πρόκληση για καταρτισμό σχεδίου με το οποίο θ' ανοίγουν οι κλειστές άμυνες. Αυτά περιγράφουν την Αγγλία για την ήττα (1-0) που υπέστη από την Ισλανδία στο «Γουέμπλεϊ» μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro 2024, μετρώντας πια μόλις δυο clean sheets στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια. 

07.06.2024 | 21:20

Το πρόγραμμα της εθνικής Αγγλίας στο EURO: «Διαφορετικό» από τα υπόλοιπα, λόγω… πρεμιέρας!

Μία εβδομάδα μακριά, τελευταίο φιλικό, αναχώρηση για Γερμανία και στόχος το τρόπαιο να έρθει στο… σπίτι. Οι Άγγλοι το θέλουν πολύ και η ημερομηνία που δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι, φαντάζει «άγνωστη». Και ίσως αυτό, να είναι και ένας καλός οιωνός!