Ειδήσεις » Champions League

04.05.2022 | 11:25

Ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ έψαχνε κάτι καλό από το πρώτο μέρος και... δεν βρήκε τίποτα! (vid)

Όσο κι αν ο Κλοπ ήθελε να έχει ένα μικρό παράδειγμα μιας σωστής λειτουργίας της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με την Βιγιαρεάλ για να το δείξει στους παίκτες στην ανάπαυλα και να ζητήσει ανάλογη συνέχεια, δεν υπήρχε το παραμικρό παράδειγμα από την εικόνα της ομάδας του!  

04.05.2022 | 11:00

Μυθικό «τρολάρισμα» του Τσιμίκα στον… «γέρο» Μίλνερ! (pic)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Βιγιαρεάλ και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι, ο Κώστας Τσιμίκας είχε όρεξη για χαβαλέ, «τρολάροντας» τον γέρο της ομάδας, Τζέιμς Μίλνερ.

03.05.2022 | 23:51

Η Λίβερπουλ τορπίλισε ξανά το «κίτρινο υποβρύχιο» και πάει για την κούπα στο Παρίσι! (vids)

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε το χειρότερο 45λεπτο της φετινής σεζόν, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη σοβαρεύτηκε, ανέτρεψε το σκορ (3-2) και πάει στο Παρίσι για να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στον τρίτο τελικό τα τελευταία πέντε χρόνια. Παίκτης-κλειδί για την εμφάνιση των «ρεντς» ήταν ο Λουίς Ντίας που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε πνοή στην αγγλική ομάδα.

29.04.2022 | 11:49

Ποιος Μπενζεμά και Ντε Μπρόινε; Ο Τιάγκο κορυφαίος των πρώτων ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε... παιδική χαρά το χώρο του κέντρου για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ και αυτό του χάρισε την διάκριση του κορυφαίου των πρώτων ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τα όσα έκαναν οι Ντε Μπρόινε και Καρίμ Μπενζεμά στο ζευγάρι της Σίτι με την Ρεάλ!  

28.04.2022 | 10:11

Ο μάγος Τιάγκο συνεχίζει τα δικά του και οι Κάραγκερ και Ρίτσαρντς τραγουδούν για χάρη του! (vid)

Νέα... παράσταση στο χορτάρι από τον Τιάγκο Αλκάνταρα, έκανε απόλυτο κουμάντο και απέναντι στην Βιγιαρεάλ, είχε δοκάρι, ξεχώρισε και ως αποτέλεσμα οι Κάραγκερ και Ρίτσαρντς τραγουδούσαν για εκείνον στο στούντιο του CBS Sport!  

27.04.2022 | 23:49

Η Λίβερπουλ βάζει από τώρα κόκκινο χρώμα στο Παρίσι!

Μόνο με μία πλήρη κατάρρευση στην Ισπανία, δεν θα καταφέρει η Λίβερπουλ να πάρει την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League. Οι «κόκκινοι» ήταν εξαιρετικοί, κυριάρχησαν απέναντι στην Βιγιαρεάλ για 90 λεπτά, το «Άνφιλντ» δεν σταμάτησε να… σείεται και με το τελικό 2-0 με το αυτογκόλ του Εστουπινιάν και το πλασέ του Μανέ, έχουμε ξεκάθαρο φαβορί!

27.04.2022 | 22:01

H απίστευτη ατμόσφαιρα έξω από το «Άνφιλντ» για την άφιξη των ομάδων! (vid)

Μαγική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ κατά την άφιξη των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ», με τον κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το γήπεδο και να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων!

27.04.2022 | 14:11

Καπού: «Το Άνφιλντ είναι κόλαση»

Ο Ετιέν Καπού αποκάλυψε πως το χειρότερο γήπεδο στην Αγγλία είναι αυτό της Λίβερπουλ καθώς οι αντίπαλοι ζουν μία κόλαση για 90 λεπτά, είτε λόγω του τρόπου παιχνιδιού των «ρεντς» είτε λόγω της καυτής ατμόσφαιρας των φιλάθλων.

27.04.2022 | 12:58

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ και ο Φιρμίνο μπορούν να πουν στους υπόλοιπους, πώς το… έκαναν το 2016!

Η μεγάλη ώρα της Λίβερπουλ για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League έχει έρθει! Η Βιγιαρεάλ μεταβαίνει στο «Άνφιλντ», για να κάνει ένα τρίτο «μπαμ», μετά τις προκρίσεις επί των Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι «κόκκινοι» έχουν δύο κρυφά «όπλα» στην φαρέτρα τους! Τον Τζέιμς Μίλνερ και τον Μπόμπι Φιρμίνο, που θα θυμούνται την πρόκριση στον τελικό του Europa League πριν από έξι χρόνια.