Ειδήσεις » Champions League

28.05.2022 | 16:00

Λίβερπουλ: Ράβει το 7ο αστέρι, φτάνει την Μίλαν και ισοφαρίζει το ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από το 7ο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίζει την Μίλαν αλλά και να φτάσει σε ένα ρεκόρ που έχει καταφέρει μόνο η Μπάγερν Μονάχου, στην λειψή διοργάνωση της σεζόν 2019/2020.

28.05.2022 | 14:09

Η σημαντική βοήθεια στον Άρνολντ και ο «κομβικός» Φαμπίνιο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για την Λίβερπουλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ επικίνδυνη στο transition παιχνίδι λόγω της ταχύτατης εναλλαγής της μπάλας και της ποιότητας των επιθετικών της, ωστόσο, οι τακτικές που θα εφαρμόσει ο Κλοπ μπορούν να εξαλείψουν τον κίνδυνο.

28.05.2022 | 10:51

Ποιο άγχος; Τσιμίκας και Φιρμίνο σαν μικρά παιδιά έπαιζαν με τακουνάκια στη φυσούνα (vid)

Στη Λίβερπουλ το κλίμα στην τελευταία προπόνηση ήταν τρομερά χαλαρό και αυτό αποτυπώθηκε και στο παιχνίδι των Τσιμίκα και Φιρμίνο στην φυσούνα προς τ' αποδυτήρια, όπου οι δυο τους άρχισαν να παίζουν με τακουνάκια δείχνοντας πως ούτε καν ήταν στρεσαρισμένοι ενόψει του μεγάλου τελικού...

28.05.2022 | 09:46

Και τώρα... η ώρα για το 7ο!

Φτάνοντας σε τρίτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018 και μετά, η Λίβερπουλ απόψε διεκδικεί το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης των 13 τίτλων στην κορυφαία διοργάνωση! Με Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Τιάγκο, Φαμπίνιο και τα υπόλοιπα παιδιά οι «κόκκινοι», απέναντι στον Μπενζεμά και τον Βινίσιους! 

27.05.2022 | 22:52

«Κοκκίνισε» το Παρίσι από τους φίλους της Λίβερπουλ! (vid)

Απίστευτη ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της Λίβερπουλ στο Παρίσι, καθώς συγκεντρώθηκαν στο KOP Bar, άναψαν καπνογόνα και αναμένουν με αγωνία τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, για να σηκώσουν το 7ο Champions League στην ιστορία τους!

27.05.2022 | 21:18

Αντσελότι: «Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι της Έβερτον θα είναι με την Ρεάλ στον τελικό»!

Μπορεί ο Κάρλο Ανστελότι να αποχώρησε από το… πουθενά από την Έβερτον, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον κάλεσαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όμως στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League, δήλωσε πως οι φίλοι των «ζαχαρωτών» θα υποστηρίξουν τους Μαδριλένους στο Παρίσι!

27.05.2022 | 19:32

Έτοιμος ο Τιάγκο, προπονήθηκε κανονικά και παίζει στον τελικό! (vid)

Απολύτως έτοιμος φαίνεται πως είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ!

27.05.2022 | 18:57

Άρνολντ και Ρόμπερτσον: «Είναι το κορυφαίο ματς της σεζόν για εμάς, είχαν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης»! (vids)

Πριν από τον Γιούργκεν Κλοπ, τόσο ο Αλεξάντερ Άρνολντ, όσο και ο Άντι Ρόμπερτσον, κλήθηκαν να δώσουν τις απαντήσεις τους για τον επικείμενο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με αμφότερους να συμφωνούν πως είναι το κορυφαίο ματς της χρονιάς, την ώρα που επισήμαναν πως είναι γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και ευκολότερη προετοιμασία!

27.05.2022 | 18:40

Κλοπ: «Είναι φαβορί η Ρεάλ λόγω εμπειρίας και… ανατροπών – Στα μεγάλα ματς ακούω πάντα κάτι για την Μπάγερν»! (vids)

Ευχάριστος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ως το φαβορί, αναλογιζόμενος την εμπειρία της σε τέτοιου είδους ματς, αλλά και τις ανατροπές τις οποίες πραγματοποιεί! Παράλληλα, σχολίασε… αφοπλιστικά το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Σαντιό Μανέ, αναφερόμενος και στην φάση του Σέρχιο Ράμος με τον Μοχάμεντ Σαλάχ πριν από μία τετραετία!