Ειδήσεις » Champions League

05.05.2022 | 00:35

Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Σίτι, η Ρεάλ κόντρα στην Λίβερπουλ στο Παρίσι (vids)

Με γκολ στο 90, το 90' + 1' και το 5ο λεπτό της παράτασης, η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε εφτάψυχη και η Σίτι έμεινε να μην ξέρει τι κακό την βρήκε... Οι «πολίτες» είχαν στο τσεπάκι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, υπέστησαν σοκαριστικό αποκλεισμό με το 3-1 στο «Μπερναμπέου». Με παρόμοιο τρόπο που ξεπέρασε τα εμπόδια των Τσέλσι και Παρί τα κατάφερε η «βασίλισσα», σωτήρια επέμβαση του Μεντί πάνω στη γραμμή στο 89' προτού η Ρεάλ... πάρει μπρος για την πρόκριση! Επανάληψη του τελικού του 2018 πλέον, στο Παρίσι, στις 28/5...  

04.05.2022 | 18:41

Απίστευτο τρολάρισμα: Οπαδοί της Σίτι έβαλαν στην θέση του Σάβιτς στο «Μετροπολιτάνο» φωτογραφία του… Γκρίλις! (vid)

Επικό τρολάρισμα έλαβε χώρα από φίλους της Μάντσεστερ Σίτι που φιλοξενήθηκαν σε tour στο «Μετροπολιτάνο», από ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι άφησαν στην θέση του Σάβιτς φωτογραφία του Τζακ Γκρίλις!

04.05.2022 | 14:13

Αποθεώση για τους φιναλίστ της Λίβερπουλ έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Αναχωρώντας από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή και φυσικά έχοντας μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του Παρισιού, ο Κλοπ και οι ποδοσφαιριστές του αποθεώθηκαν από μερίδα οπαδών που τους περίμενε εκεί για να τους χειροκροτήσει.  

04.05.2022 | 13:51

Ακόμη μία πρωτιά για την Λίβερπουλ, η μοναδική που πήρε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ! (vids)

Με την νίκη της απέναντι στην Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που καταφέρνει να πάρει όλα τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της σε μία σεζόν στην διοργάνωση.

04.05.2022 | 13:23

Η στιγμή που ο Κλοπ κατάλαβε ότι θα γύριζε το ματς: «Όπως με την Μπαρτσελόνα...» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπαθούσε να σκεφτεί αν θα μπορούσε η Λίβερπουλ μετά το κάκιστο πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου με την Βιγιαρεάλ να ξυπνήσει. Κι αφού υπέθεσε πως ο κόσμος θα περίμενε κι άλλο γκολ από το «κίτρινο υποβρύχιο», εκείνος, εντόπισε τη στιγμή που το μομέντουμ θα άλλαζε παντελώς και η πρόκριση δεν θα χανόταν με τίποτα.  

04.05.2022 | 13:12

Οι αλλαγές της ευτυχίας: Ντίας όπως λέμε… Βαϊνάλντουμ! (vids)

Η είσοδος του Λουίς Ντίας στον αγωνιστικό χώρο του Θεράμικα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το κλειδί της πρόκρισης για την Λίβερπουλ. Γυρίζοντας το χρόνο λίγα χρόνια πίσω, μία τέτοια αλλαγή με τον Βαϊνάλντουμ ήταν η καθοριστική για μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

04.05.2022 | 12:47

Η «ξέφρενη» πορεία της Λίβερπουλ ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε από το γκολ του Άλισον! (vid)

Κι όμως, ένα γκολ του Άλισον στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ ήταν αυτό που έβαλε το πρώτο λιθαράκι για να φτάσει η Λίβερπουλ μέχρι και τον τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι.

04.05.2022 | 12:16

Βαρόμετρο στο Μπερναμπέου ο Ζεζούς, αγαπημένο του θήραμα η «βασίλισσα»

Η υπόθεση του Γκαμπριέλ Ζεζούς είναι σίγουρα ιδιαίτερη, καθώς διανύει μία από της καλύτερες περιόδους του με την Σίτι, αλλά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Σε κάθε περίπτωση διατηρεί μία εξαιρετική παράδοση με τους «μερένγκες» και αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό εις βάρος της Ρεάλ.   

04.05.2022 | 12:11

Ο Κλοπ «διάβασε» εξαιρετικά το λάθος του Έμερι και εμφάνισε την δική του Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς» είδε την ομάδα του να υποφέρει στα πρώτα 45 λεπτά όμως κατάλαβε το λάθος του Ουνάι Έμερι και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

04.05.2022 | 11:45

Ο Τιάγκο βρίσκεται ένα τρόπαιο μακριά από το «μυθικό» κατόρθωμα του Ζέεντορφ!

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και η μόνη του ευχή είναι να καταφέρει να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ που κατέχει ο Κλάρενς Ζέεντορφ.