Ειδήσεις » Champions League

11.05.2022 | 19:57

Χάνει τον τελικό του FA Cup ο Φαμπίνιο και κάνει αγώνα δρόμου για το Champions League!

Δύσκολα θα ξαναδούμε τον Φαμπίνιο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Λίβερπουλ να χάνει τον τελικό του FA Cup με την Τσέλσι, τα εναπομείναντα ματς της Premier League και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παρίσι και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League!

10.05.2022 | 16:19

Η νέα αλλαγή του Τσάμπιονς Λιγκ ευνοεί τις αγγλικές ομάδες στην κορυφαία διοργάνωση

Η UEFA οριστικοποιεί τον τρόπο με τον οποίο θα διατίθενται οι δύο εξτρά θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ στο νέο format της διοργάνωσης από το 2024 και μετά. Ευνοούνται οι αγγλικές ομάδες εφόσον παραμείνουν δυνατές, καθώς, αν ο θεσμός άλλαζε από την επόμενη σεζόν, θα βρισκόταν στο τουρνουά και 5η της Πρέμιερ Λιγκ! 

07.05.2022 | 17:59

Κλοπ για τα εισιτήρια του τελικού Champions League: «20.000 εμείς, άλλα τόσα η Ρεάλ, τα υπόλοιπα πού πήγαν;»

Δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο που η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν στην διάθεσή τους μόλις 20.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, την ώρα που το γήπεδο χωρά 75.000 κόσμο ο Γιούργκεν Κλοπ!

05.05.2022 | 14:52

Βενγκέρ για Γκρίλις: «Τον πέρασε εύκολα ο Καρβαχάλ, λάθος η άμυνα και στο πρώτο γκολ της Ρεάλ» (vids)

Το αδύναμο πρέσινγκ των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ένας από τους κύριους λόγους της ανατροπής, της παράτασης και του αποκλεισμού των «πολιτών» από την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως σχολίασε ο Αρσέν Βενγκέρ. «Ο Καρβαχάλ περνάει πολύ εύκολα τον Γκρίλις, η άμυνα δεν πέφτει πάνω στη μπάλα ούτε στο γύρισμα του Μπενζεμά στο πρώτο γκολ».  

05.05.2022 | 12:43

Αντσελότι για τον τελικό κόντρα στην Λίβερπουλ: «Είναι σαν ντέρμπι για εμένα γιατί είμαι ακόμα οπαδός της Έβερτον»

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Λίβερπουλ είναι ένα ντέρμπι για εκείνος καθώς υπηρέτησε για δύο χρόνια την Έβερτον και είναι ακόμα οπαδός της.

05.05.2022 | 11:45

Ο Γουόκερ έκανε αισθητή την… απουσία του από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν μία διαφορετική ομάδα σε ό,τι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι στον επαναληπτικό του Σαντιάγο Μπερναμπέου, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κάιλ Γουόκερ να περιορίζει τον Βινίσιους Τζούνιορ που αποτελούσε μόνιμη απειλή στην αναμέτρηση του Έτιχαντ.

05.05.2022 | 11:22

Γκουαρδιόλα: «Είχαμε τον έλεγχο όμως μετράνε τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που αποκλείστηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την Ρεάλ από το να σκοράρει.

05.05.2022 | 10:54

Η L’Equipe «δίκασε» Ντε Μπρόινε και Γκουαρδιόλα μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ!

Η γνωστή γαλλική εφημερίδα ήταν αδίστακτη στις βαθμολογίες που έδωσε στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

05.05.2022 | 01:52

Επικό tweet της Σπαρτάκ Μόσχας για τον αποκλεισμό της Σίτι: «Έχουμε τον ίδιο αριθμό Champions League»!

Επικές είναι οι αντιδράσεις στα social media μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τρόπο κυρίως που ήρθε, με την Σπαρτάκ Μόσχας να μην χάνει την ευκαιρία να μπει στην συζήτηση και να πικάρει τους «πολίτες»!