Ειδήσεις » Champions League

27.05.2022 | 15:13

Με Τιάγκο η αποστολή της Λίβερπουλ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα μπαίνει κανονικά στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι! Παρόντες φυσικά και οι Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Γκόμες. 

27.05.2022 | 11:33

Ο Κονατέ ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ, στο γήπεδο όπου μικρός περνούσε απ' έξω κλωτσώντας μπάλα από εφημερίδες!

Ο Ιμπραΐμα Κονατέ καταφέρνει στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ να φτάσει μέχρι την πηγή του... γάργαρου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού νερού και θέλει σαν τρελός να «ξεδιψάσει» με το τρόπαιο. Και μάλιστα, να το κάνει στην πόλη όπου μεγάλωσε, στο γήπεδο όπου περνούσε απ' έξω ως πιτσιρικάς, κλωτσώντας μπάλα από σελίδες εφημερίδων...  

27.05.2022 | 11:04

Μόνο η Λίβερπουλ ξέρει πώς να κερδίσει την Ρεάλ σε τελικό στο Παρίσι! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει μέρος σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ/Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην Πόλη του Φωτός στην ιστορία της έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές, με την μοναδική της ήττα να έρχεται από την Λίβερπουλ.

27.05.2022 | 10:06

Ο τελικός που καλεί τον Αλεξάντερ – Άρνολντ να κάνει καλό αμυντικό παιχνίδι

Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ θα τα πάρει πάλι τα μέτρα του στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξει και επίθεση, ωστόσο, θα έχει απέναντί του έναν ποδοσφαιριστή που τολμάει πολύ τα 1v1 και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα καταφέρνει ώστε να βοηθήσει την Ρεάλ στα γκολ...  

27.05.2022 | 10:05

Ξεκίνησαν τα mind games από τον Καρβαχάλ: «Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι μεγάλο βάρος για τον Σαλάχ να χάσει ξανά στον τελικό από την Ρεάλ»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ σε συνέντευξή του θέλησε να μπει στο μυαλό του Αιγύπτιου επιθετικού της Λίβερπουλ, υπενθυμίζοντας την κατάληξη της τελευταίας αναμέτρησης των δύο ομάδων πριν από 4 χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

25.05.2022 | 14:21

Με Φαμπίνιο και Γκόμες η προπόνηση, απών ο Τιάγκο...

Ο Φαμπίνιο θα είναι έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο, όπως επίσης και ο Τζο Γκόμες για την άμυνα. Οι δυο τους ήταν παρόντες στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Λίβερπουλ την Τετάρτη, όχι όμως και ο Τιάγκο Αλκάνταρα...  

25.05.2022 | 13:25

Αντσελότι: «Έχω φίλους από το Μιλάνο που μου ζητούν να κερδίσουμε την Λίβερπουλ»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (28/05, 22:00) και εξήγησε για ποιους λόγους δεν θέλει να καταλήξει η το τρόπαιο στους «ρεντς».

23.05.2022 | 13:25

Λίβερπουλ: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τιάγκο ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ισπανός χαφ αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Γουλβς και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

17.05.2022 | 12:58

Άρσεναλ: Η 17η Μαΐου, ο «βραχνάς» του Αρσέν Βενγκέρ! (video)

Μια ημερομηνία, δύο ευρωπαϊκοί τελικοί, δύο ήττες. Στην καριέρα του στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ μέτρησε αρκετούς τίτλους. Ωστόσο αυτός που έλειψε περισσότερο από όλους, ήταν ένας ευρωπαϊκός. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν σε δύο τελικούς στην αρχή της χιλιετίας, όμως και οι δύο είχαν κοινό παρονομαστή την... 17η Μαΐου!